Hellósztok
Hajni csodaszép kisfiatok lesz
helyes nagyon a pofija
Ezek a számlák
csajszik,tisztázzunk már valamit
Ez a %-k fizetés,a választott orvos,kórház,nem csak azokra vonatkozik akik április 1. után esnek teherbe és,vagy keresik fel a nem területükhöz tartozó intézményt?
Pbj,biztosan rendben van minden a babákkal,hiszen 28.hétreszerintem a nagyon szép a súlyuk
Az én egyik isnmerősöm ikrei 32.hétre születtek és a kisfiú 1700gr volt a kislány 1500gr.
Egészségesek,és már az első pár hónapban szépen behozták a súly lemaradást
Az,szerintem meg nem baj,ha szorosabban kontrolálják Őket,legalább Te is megnyugszol
Én,legalábbis így gondolnám magamról!
Pompi,igazad van telejesen
ezért vagyok én is mérges azokra akik negatív dolgokat mondanak,és szinte nem is ismernek!
Mert,ha a dokim mondja,akkor elfogadom,ha az anyukám,vagy közeli hozzátartozóm akkor azt mondom,hogy Ők már megélték ezeket a helyzeteketés tudnak véleményt mondani
De,egy olyan aki nem is szült,vagy roszz emlékei vannak a terhességről,vagy életében csak egyes terhességet látott,akkor az inkább maradjon csöndben,ha kedves dolgokat nem tud mondani!
Kata,hogy vagytok?
Bálintról nincsenek új képek?
Lányok Potykamanóval mi van?
Diabos doktornővel márcsak a terhesség után kell taliznom,akkor lesz megint egy terhelés
a 6.hét környékén.
Mindent rendben talált,bővítette a kisétkezéseket,mert mondtam,hogy mindíg éhes vagyok