Lányok, köszönöm a pocak-dícséreteket!
Voltunk tegnap 4D-n, nagyon furcsa volt, hogy felfedeztünk a babán tulajdonságokat, amikben ránk hasonlít.
Apának is van egy nagy képe meg nekem is, és egyfolytában nézegetjük!
Olivér már 1,5 kg, és nagyon zabálnivaló!
Pompi,
neked is sokat nőtt már a pocakod, talán erről a képről fel is ismerlek majd 31-én!
A babaszobánk teljesen készen van, csak az ajtó hiányzik még. A kis keresztlányomék itt voltak néhány napot, úgyhogy fel is van avatva a Olivér szobája, sőt még a kiságya is, mert a keresztlányom abban altatta a babáit. Nagyon cuki volt, majd meg zabáltam! Ti hogy álltok a felújítással?
Zsuzsi,
sajna én is sokat eszem, úgyhogy ha eszembe jut, igyekszem visszafogni magam, mert mindenki azt mondja, hogy az utolsó három hónapban hízott a legtöbbet!
(Persze azért annyira nem érdekel!
)
Coca,
én még nem írtam neked, üdvözöllek a babások táborában! Szerintem is csak későn ágyazódott be. Erősödő gratula!
Napszemcsi,
nagyon szép a hasad, és szerintem nyugodtan sz*rd le, hogy miket mondanak. Szerintem a pocakokról szeretnek véleményt mondani az emberek, ugye beszédtémának is jó. Az enyém például elég nagy, ezt meg is jegyzi mindenki. A múlt héten a fodrászom például csak erről volt hajlandó beszélni, amíg ott ültem, hát mit mondjak, már az agyamra ment!
Pbj,
te mikor teszel fel képet?