Tündi!A Doman úgy működik, hogy kártyákat kell neki mutogatni, annyi ideig, amíg te elolvasod neki a szót, ami rá van írva. Nekem sem teljesen tiszta a dolog, de én nemis kártyákkal csinálom, mert nincs időm megcsinálni őket. Én power point sablonokat töltöttem le az okosbabáról, és azokba írtam a szavakat, amiket sűrűbben használok neki. De elküldöm mailben a programot, amit kaptam, hátha abból okosabb leszel.
És Ficinek hogy tetszik az úszás? Szerintem érdmes járni, ha már a búvárreflex nem működik akkor is, mert szokja a vizet. Gondolom te is nyáron akarod majd vinni valahová, és akkor már ismerni fogja a dolgot. Nem is a merülés számít igazából, hanem hogy nem felejti el, milyen is volt vízben lenni, és nem fog féli a nagy víztől. Mi azt csináljuk, hogy mutattak pár fogást, hogy kell megfogni, és közben mondókákat mondunk, és éneklünk nekik. A wellnessvilla.hu-n van egy video is erről, mi még nem vagyunk rajta. De a csaj, aki kiképezte az oktatót, nagyon híres, a Kolpingban oktat Páhokon, és állandó vendégoktató az osztrák Sonnenthermében is. Nekem ez a két hely már magáért beszélt.
Már énsem mérem, mennyit eszik, mert két hónaposan már annyira ficergett, hogy nem tudtam mozdulatlanná tenni. De ált. megvan a havi 50-60dekája. Nem is akarok énse parázni,hogy most miért nem evett annyit, stb.
Mi is 62-68-ast hordunk, de már néhány 62-es kigombolódik a pelusnál. Pedig nem vagyunk egy nagy magasak, én 161 vagyok, Zsolti meg 170 egynéhány.
Léna pár hetes korától hason alszik a kiságyban, paráztam is rendesen, mert állandóan visított a légzésfigyelő, mert felhúzta a térdeit maga alá, és nem érzékelt. Vissza is vittük, idegbeteg lettem tőle. Háton csak a babakocsiban alszik. Ezáltal nagyon erős a karja, van, hogy ébredés után 15percig is felnyomva nézegél. Múlt héten párszor már megfordult volna, de mivel középen van a kiságyban, bármerre fordul, csak oldalig megy, mert ott megtámasztja a kiságy oldala. Egyszer sikerült neki majdnem hátra dolgozni magát, de még oldalt volt, és magasabban így, mint háton, és felfedezte, hogy így eléri a forgó zenélő állatokat, annak nagyon örült.
Most rákattantam a teszveszre és a vaterára, olyan szép cuccokat vettem neki! Igaz, van ami 122es, még el kell telni pár évnek, mire jó lesz neki, de nem szabadott kihagyni. Vettem egy narancs-kék Nike melegítőt 3300-ért. Meg sok kisrucit most nyárra, meg nadrágokat későbbre. Azt hiszem ezt az új hobbimat megsínyli a buxánk, de tökmindegy, mikor veszem meg, ha egyszer most olcsó, most kell megvenni, nem? Én annyira imádnám öltöztetni, de amíg űrhajóst kellett belőle csinálni, azt nem tolerálta. Már alig várom, hogy csak egy ruciba lehessen nyáron. Nem nézted még ezeket az aukciókat?
Fici mennyit van fent napközben? Mert Léna csak addig volt jó alvó, amíg sárga volt, kb. 1hónapig. Most 10óta alszik, ez csoda, mert 51van, és ált. 37-40kor már fent van, dél körül és 3körül szokott még sikerülni fél óra, max. 1, aztán csak 8kor alszik el, 3-ig, majd 6-ig, és 7-kor kukorékol. Már fent van, hallom, hogy cuppog. Azt mondják, ahogy nőnek, úgy alszanak egyre kevesebbet, már beszéltük, hogy mire lesz 3éves, örülök majd, ha éjjel alszik. Már nagyon várom, hogy átaludja az éjszakát, mert muszáj 10 előtt lefeküdnöm nekem is, de nem tudom így sem megvárni, míg befejezi a 3-as szopit.
Babcsi!Remélem, Lmamival pár nap múlva ti is idekerültök, olvastam, hogymajdnem nem volt inszem, remélem, most szerencséd lesz.
Nelli! Hogy szalad az idő, ugye, már 23hetes vagy, túl a felén. Én nagyon szerettem terhes lenni, bár nekem a 2.trim volt a legrosszabb, a 3.ban elmúlt a gyomorégésem is, csak nagyon türelmetlen voltam már, amit így utólag bánok, hogy nem élveztem ki minden egyes percét. Felszedtem 18kg-t, és nehéz volt a 2.ra gyalogolni, meg gyalog fel a kórházba, le a dombról, fel a dombra. Lennék még egyszer terhes, de nem még egy gyerekkel, hanem újra kisnyuszival. Így utólag aszülést is másképp csinálnám.
Most megyek a manóhoz, megint nyomja a fekvőtámaszokat, és nyög ezerrel. De még nem szólt, elvan, csak nem akarok lemaradni ha forogni kezdene.