Sziasztok!
Örülök, hogy politikamentesek maradtatok!
Nyers leszek, de őszinte
. A terhesgondozás, szerintem teljesen felesleges volt a Margitban, ugyis a területi védőnő és a nőgyógyász mindent megcsinált. Az sem utolsó, hogy állati kellemetlen volt minden alkalom.
Az, hogy a szülészet megszűnik felfoghatatlan. Nem csak a budaiak, hanem Pomáz, Csobánka, Kalász, Üröm és a többi közeli településről mentünk oda. Számomra érthetetlen az egész. Reform alatt azt értettem volna, hogy hazamehetünk hamarabb, vagy bemehet dúla is a szülésre vagy bármi, amit a kismamák igényelnek. Kedves szülésznők, ne adjátok fel!
Mindkét fiamat ott szültem és még a férjem is ott született. Nem tudom elhinni, hogy tényleg megszünik.
Férjem jelezte, hogy az árpádhídi hévmegállóban lehetett aláírni az íveket, ő megtette, de pl. itt vagyok én is és még sokan akik kisgyerekkel nem tudunk bemenni. A tiltakozásra is pont ezért nem mentem, mert esőben két kicsivel lehetetlen. Szóval nem vagyok egy fogalmazó művész, de a lényeg, hogy nagyon sokan vagyunk, akik aláírnánk az ívet. A játszótér vagy védőnő jó ötlet.
És tényleg ne politizáljunk.
Beatrix