Jóestét!
Ma délután hazajöttünk, nem semmi termés van itt!!!:D Nagyon jól éreztem magam, kicsit kipihentem a hétvégi győri látogatást is, és ma először, mióta Liló megszületett Marci hagyott kicsit összebújva visszaaludni délelőtt, hát ez iszonyatosan jó volt. anno Marcinál még minden reggel megtehettem ezt, de lilinek már nem jut belőle, sajnos! Dédink most talán jobban van, amit vittem felfekvés elleni matracot kicsit segít neki aludni, és nem fájnak annyira az összetört csontjai.
Nyuszko,
mizu? Ákos rendbejött? és Te? bírod még?? már nagoyn izgulok és persze szorítok Nektek!!!!!
Timka,
szuperek a képek, nem semmi torta volt, a mi vonatosunknak dobos torta volt az alapja, fincsi volt nagyon.
Mivel úgy látom mindenki inkább édessel készül mi lenne ha sütnék egy kis juhtúrós stanglit? Vagy muffint? vagy valam más óhaj???
És minek örülne az ünnepelt???
Ja, és azért ne készülj től sokat, nem hiányzik már neked a nagy vendégeskedés, meg készülődés!!!
Mi eddig nem lettünk betegek, így kérünk szépen címet!:D
Fanka,
hogy telt a szülinap??? Kérjük apátok szupi képeit a csajról!!!!!!!!
Na meg az élménybeszámolót is!
Évi,
nem semmi a tetkód, jó bátor vagy, én ehhez túl konzervatívnak érzem magam, hogy csináltassak. Másokon tetszik, de én nem tudnám elképzelni magamon.
Muki,
megértem, hogy nem sietsz vissza a dokinénihez, de azért remélem, hogy minden rendben lesz a leletekkel.
Hogy álltok az alvással???
Én amikor a térdemet műtötték utána jártam masszíroztatni és egy vak sráchoz kerültem, először elég furcsán éreztem magam, de nagyon szupi volt, élveztem, és ha kicsit "meggyőztem" akkor nem csak a lábamat varázsolta újjá! Tavaly apánk fizetett be a kolpingba egy kismama masszázsra, de igazából egyszer kipróbálnám a tahi masszázst is!!!!
Eveka,
sajnos pont azt a dobozt nem látom, de én a kockabolt.hu-n szoktam legot vadászni, ott már lehet a Thomasosokat is kapni, a hivatalos Mo-i Lego majd csak ősszel kezdi itthon forgalmazni. nekünk a nagy farm van meg amit ők is árulnak, Marci nagyon szereti, főleg az állatokat, meg hogy ki melyik házban lakik, nagoyn élvezi, ja és abból szoktunk állomást is építeni a vonathoz. A másik hely linkje itt van,
http://arukereso.vatera.hu/listings/ind ... =duplo&c=0.
Remélem meggyógyultok és találkozunk szombaton!!!!
Juc,
sikerült kicsit feltöltődnöd? Jobban vagy már??? És Marci?? Tessék meggyógyulni vasárnapig!!!!!!!
:D:D Mit mondott a doki???
nem semmiket művel mostanság Marcitok, nálunk is megérkezett sajnos a hisztikorszak, az utóbbi három napban sikerült mindig produkálnia egy-egy fél órás műsort, de annyira behergeli magát, hogy már remeg, kétségbe vagyok esve!!! JA a másik új műsor, hogy ügye a gyönyörű napsütésben minden npa kétszer is mentünk mászkálni, motorozni, ő meg fogja magát és rákapcsol, majd elhúz a motorral a fenébe, apu vagy én meg utána, a babakocsival. Errre a járókelő azt javasolta, hogy tegyek rá pórázt.
Na mára ennyit, éjjel apánk is hazaért Londonból, ma van a szülinapja, hoztunk neki ajándékot, meg tortát is, ő meg melepett minket Lilivel rózsákkal, nagyon jól esett, majd pakolás, mosás, és az esti rituálék, na meg hiszti kunkától!
Tényleg néha úgy érzem magam, mint egy mosómedve, mert kb 3 naponta mosok, vasalok, csak én vagyok ilyen béna??:D:D:D
Szép álmokat!