Sziasztok!
Heni!
Valóban nem lehet már egyedül hagyni a fiamat. Ma az ajtónál állt fel, ahol semmi kapaszkodó nincs. Nekitámaszkodott és már állt is. Én meg ugrottam, mert féltem, h becsípi a kezét , ha becsukja. Semmi sincs biztonságban, a hosszú hétvégén elpakolunk apával.
Arabella gyönyörű, szeretnék egy kislányt én is. Olyan sok szép rózsaszín ruhácskát láttam mindenhol
Kármen!
Én is a Klinikán használtam szopispárnát és nagyon tetszett . Itthon aztán úgy alakult, h oldalfekvésben pihentetőbb szoptatni, így nem vettünk mi sem.
Mi az, h "nyáron éjjel kinnt" altatatod a babát???????
Zsuzska!
teszel fel képet Csengebabáról?
Tündi!
Örülök, h tetszik az ülés. Vasárnap mikor terveztek jönni a babaruhavásárba??
Körkérdés: Ti hogy altatjátok a babákat??? Miket játszotok???Mennyit isznak a kicsik??
Jelentem Ábelnek kibújt a 3. és 4. foga.
Így alul 3, felül 1 fog díszeleg. Úgy látszik neki párosával jönnek a fogai. Lehet, h emiatt nyüszi, de nagyon sokat van kézben mostanában. Ha leülök mászik rám...
Ma kapott tejpépet estefelé, vaníliás, kicsi almával dúsítottam. Pár kanállal evett csak. inni viszont nem akar. Eddig pár korty víz lement, de ma semmi folyadék csak szopi. Van itthon bébiital, azzal is kínáltam, de még kanálból sem fogadta el, hanem fintorgott. Így marad a szopi, bár kérdés mire elég neki.
Jó éjt Mindenkinek!
Az első autózás