Új privát üzeneted érkezett!

Donika!
Igen jól emlékszel, a jövőhét kedden megyünk. Már nagyon várom, hogy mi lesz a köv. lépés.

[quote="icsilya"]s írta:icsilyatimulált ciklusban nincs értelme a hőt nézni, mert a pluszban bevitt progeszterontól automatikusan megemelkedik az alaphő.

És ez a megemelkedett hő meddig tart?

dido
dido

[quote="dido"] írta:didos ez a megemelkedett hő meddig tart?

amíg a progeszteronszint megemelkedett a szervezetben.
Ha létrejön a terhesség, akkor ca. a 12. hétig, utána már nem mérhető igazán.
A progeszteron adásától egészen a menstruáció megjöttéig, ha nem jön létre a terhesség.

Orsi
KépKépKép
icsilya

még valami.
normál ciklusban ez az alaphő figyelgetés dolog csak a nők 75-80%ánál mutat bármit is.
Vannak olyanok, akiknél semmi sem mutatható ki.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="icsilya"]A írta:icsilya progeszteron adásától egészen a menstruáció megjöttéig, ha nem jön létre a terhesség.

A progeszteron inyekciót meddig szokták adni?

[quote="icsilya"]m írta:icsilyaég valami.
normál ciklusban ez az alaphő figyelgetés dolog csak a nők 75-80%ánál mutat bármit is.
Vannak olyanok, akiknél semmi sem mutatható ki.

Sajnos semmi sem 100% az életben, úgy túl könnyű lenne, de azért a 75-80% nem olyan rossz.

dido
dido

Dido :D
mindeféle progeszteronpótlást ált. a 12. hétig adnak, mert ekkor veszi át a méhlepény a prog. termelési funkciót.
Előtte a tüszőből átalakult sárgatestnek kellene termelnie, de azt lombiknál ugye leszívják, ezért kell a mesterséges bevitel.

egyéb rásegítésnél (inszem, időzített együttlét) meg azért adják, mert a pluszban bevitt progeszteron növeli a beágyazódás esélyét.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya!

Értem :D .
Nem is tudtam, hogy 12 hétig adják a progeszteron pótlást. Ezt végig a Kaáliban adják, vagy ezt már a nőgyógyász intézi?

dido
dido

[quote="dido"]E írta:didozt végig a Kaáliban adják, vagy ezt már a nőgyógyász intézi?

a kaális doki is felírja az adagot, de a nőgyógyiddal is intézni lehet.
nekem a fiúknál és Lilinél is a kaális doki írta fel a prog. pótlást. De én prog. injekciót nem kaptak egyik lombiknál sem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni drága, :)
Nagyon ügyi vagy :lol: köszi!

Beu,
neked is üdv, sok sikert :)

Fendike,
fogigátlós ciklus után jöttek a szurik, nekem is vannak hőhullámaim , meg szúrkál is
a babócáért mindent :P
Szerdára mennek a drukkok ezerrel ++++++++++++++++++ :P

Nők,
sok sikert a vizsgálatokhoz :)

Dido,
akkor indul a mandula jövő hét kedden, tök jó :D

Babaragacs szállítmány ezerrel mindenkinek! :P

Jó éjt!
tobi

Donika,
kicsit én is meglepődtem olyan hamar már itt is a punkció!!!
Dehogynem izgulok, mindenen parázok, pedig tudom, hogy nem szabadna...(megtermékenyülés, osztódás..???)
Én Bernárd dokihoz járok, akihez itt elég kevesen...

Drukkokat köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok!!!

Icsilya,
Te nem kaptál prog. szurit??
Az nem mindig van??
Nekem egyelőre csak kúp van felírva...
Néznek ilyenkor vérképet, hogy kinek mennyire magas a progszintje??

Fanni,
tök szupi a tábla :)

fendi
_ismeretlen_

Halihó Lányok,

Azt lenne a kérdésem, hogy lehet a punkcióig huncutkodni apával? :oops: és utánna mizujs ezen a téren? :oops:

jó reggeli téma :P

Szép napot! :D
tobi

Szia Tobi :P

Emlékeim szerint a puncióig nyugodtan, a beültetés után orvosfüggő, de nagyjából 3-5 napig tilos és utána is szabad :P

Fanni
fanni73

Kép Lányok!!! :)

fendike :) Nem mindenki kap progiszurit. Én is az utro kúpot kapom. Progeszteront Nekem akkor néztek amikor a HCG-t. Tehát amikor 14. napi vérvétel volt. És akkor már nagyon, nagyon szép magas volt. :) Juuuj, holnap Neked is Nagy Nap!!! Nagyon, de nagyon drukkolok!!!!

Erika :) Holnap vérvétel??? :lol: Nem csináltál tesztet??? Babaragacs még megy kamionnal, aztán holnapra egy szép magas HCG szintet kívánok!!!!!!!!!!

Pandácska :) Remélem tegnap minden rendben volt!!! Nagyon drukkoltam!!!!

Nyuszi, Coca :) Nektek továbbra is babaragasz húsz vagonnal. :) Nem kell már sokat várni és itt lesz a zebra!!!! :)

Drága lányok!!! Kérlek szépen Titeket, hogy most gondoljatok ránk! Mindjárt indulunk az orvoshoz és nagyon, de nagyon izgulok! Tudom, hogy nem kéne, de Én alapból rettegek minden orvostól. :( :oops: Elvileg 10-re hívott. 10-től gondoljatok Ránk lécci!!!!

Ma későn jövünk haza, mert még elintézünk pár dolgot a városban, de ha tudok feljövök a hírekkel.

Pusszilok Mindenkit!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!!!

Nyugi!! Ismerős érzés én is minden előtt izgulok, úgyh próbálj meg lazítani, gondolj arra h látni fogod őket!!!! Tereld el ezzel a figyelmedet!!!
:D
10-től szorítok!

Fendike! Erika!
Holnap vérvétel?!?! Juj de izgi, de akkor Nyuszinak is lesz vérvétele, nem?!

Pandácska, csendben szorítok, h ne kelljen az utolsó inszem!!

Zizo
2120

Fanni,
kösznyusz :lol:

Kiscsillag,
gondolok rátok, küldöm a pozitív energiát ++++++++++++++++++

puszi
tobi

Sziasztok

Tobi
huncutkodás: a leszívásig lehet, utána a beülti másnapjáig nem ajánlatos, legalábbis papír forma szerint.

Kiscsillag
igen holnap vérvétel, teszte nem csináltam, nem is kértem el
akkor 10.00 órától mennek a nagy nagy drukk hegyek hogy minden OK legyen, de úgyis az lesz!!!!!!!!!!!!!!
és nagyon nagyon szépen köszi a babaragacsokat.

Nyuszipuncs
te mikor veteted le a véred???????????????????????????
mikor tudjuk meg a hírt?????????????????????????????

Sziasztok

Mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++

Erika

Kép

Kép
erika13

[quote="tobi"]A írta:tobizt lenne a kérdésem, hogy lehet a punkcióig huncutkodni apával? :oops: és utánna mizujs ezen a téren? :oops:

a punkció előtt 3-4 napig lehet, mert a megtermékenyítéshez a 3-5 napos ondó a legjobb.
Transzfer utáni második naptól megint lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="fendike"][ írta:fendikeb][b]Icsilya,
Te nem kaptál prog. szurit??
Az nem mindig van??
Nekem egyelőre csak kúp van felírva...
Néznek ilyenkor vérképet, hogy kinek mennyire magas a progszintje??

nem nincs mindig. Ált. többedik lombiknál szokták adni, vagy ha tudottan progeszteronprobléma van.
progeszteront nem néznek a stimuláció alatt, csak a transzfer utáni HCG vérvételnél, ha arra mész a tesztelés helyett/mellett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Erika,
köszi,
jól vagytok :P holnapra +++++++++++++++++++++++

Icsilya,
ICSI-s eljárás alkalmaznak nálunk (fagyikiskatonák:), már csak azért izgulunk, hogy ha odajutunk minden okés legyen velük, mert ha nem, az apát nagyon megviselné :cry:
tobi

Orsi!
Nekem azt mondta legutóbb a dokim, hogy 1-2 napos kiskatonák is megfelelőek a punkcióhoz... Amúgy nálunk a spermaképben nem volt különbség sosem a 2-5 napos kiskatonák tekintetében...
Puszi,
Fanni
fanni73

Coca!
A következő mensim márc. 26-ra várható, akkor tudom csak megcsináltatni a hormonvizsgálatot. :?
Tegnap ápr. 06-ra kaptam időpontot a doktornőtől, akkor viszem a leleteket, ezért gondoltam, hogy leghamarabb májusban tudjuk megcsinálni az első inszemet. Persze az nagyon jó lenne, ha már áprilisban kezdhetnénk, de próbálok a realitások talaján maradni. :)

Kérdés:Lányok!Mi az esély arra, hogy már az első inszem sikerül? Ismertek olyat, akinek sikerült?

Dido!
Köszi a drukkokat :D Keddig már nem kell sokat aludni :wink:

Donika!
Aranyos vagy, hogy gondoltál rám. Megcsináltatom a vizsgálatokat, ápr. 06-án viszem az eredményeket, és akkor eldől minden. Már most izgulok, és úgy hajtanám az időt. Remélem gyorsan eltelik ez a hónap :) Harcikával nemrég e-mailt váltottunk, és tegnap sikerült összetalálkoznunk. Én nem tudtam, hogy ott lesz, de amikor bemutatkoztam, akkor ő elárulta, hogy ő a mi Harcikánk!
Engem jó érzéssel töltött el, hogy van ott valaki, akit "ismerek".

Tobi!
Köszönöm!

Kiscsillag!
Megy a drukk ezerrel!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég

[quote="tobi"]I írta:tobicsilya,
ICSI-s eljárás alkalmaznak nálunk (fagyikiskatonák:),

remélhetőleg minden rendben lesz :)
ilyen esetben szerintem a punkció napjáig simán lehet.

Fanni :D
ezt nem tudtam :oops: nekünk Kr. doki mindig ezt a 3-5 napot mondta. de asszem olyan 3 nap körül szokott lenni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :P
mi is reméljük :)
kúpot mindenkinek kell használni punkció előtt?

pocakbabád jól van? :D
tobi

Sziasztok!

Icsilya!
Köszi a választ :D

Tobi!
Igen reméelm, innentől már felgyorsulnak az események :D

Kiscsillag!
Elvileg most vagytok a dokinál, gondolok Rátok :D

Nők!
Így van, de azért már számolom a napokat :D , de ahogy olvaslak Te is :D :wink:

dido
dido

[quote="tobi"]O írta:tobirsi :P
mi is reméljük :)
kúpot mindenkinek kell használni punkció előtt?

pocakbabád jól van? :D

ez a klionD kúp?
igen, azt mindenkinek felírják - és aki nem felejti el használja is :oops: :oops: -, mert azzal küszöbölik ki az esetleges minimális fertőzéseket a hüvelyben.

Pocakbaba jól van, köszi :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nők!

Az előbb elfelejtettem írni, hogy a másik topikba, ahová még írni szoktam, ott két lánynak is sikerült az 1. inszeme. Mind a két helyen már meg is vannak a gyerkőcök, és az egyik helyen ikerek lettek :D

A drukkok mennek Mindenkinek továbbra is akinek csak szükséges :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dido
dido

Sziasztok lányok!

Az a helyzet hogy már nem csak rózsaszinüt pecsételek hanem ma reggeltöl már egyre eösebb.
Be kell vallanom hogy nagyon aggódom.

icsilya: neked mi a véleményed erröl te ? De az igazat ne csak a biztatást.

A többieknek nagyo drukkolk és én is köszönöm a drukkokat.

erika : szerintem lehet hogy már csak tesztet csináltatok Neked mikor lesz a nagynap?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Kiscsillag!Éppen szirítok. Érzed?

Nyuszi! Erika! HCG-dús véreket kívánok holnapra!!!

Tobi! Szurok!

Nők! Akkor tényled május eleje lesz. A szerelem hónapja. Ez jó. Az inszemes topikban találsz olyan lányt, akinek elsőre sikerült.

Kép
zölddisznó

[quote="nyuszipuncs"]D írta:nyuszipuncse az igazat ne csak a biztatást.
?

vérzés mellett is lehet valaki terhes.... :lol: :lol:
de miért nem mész vérvételre?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
igen, klion kúp (és a tájékoztatójába volt írva, hogy "amikor használja tartózkodjon" a huncutkodástól - na jó, nem ezekkel a szavakkal:)
elfelejtetted ? :lol: , de nem volt gondod belőle :D
tobi

Sziasztok!

Kiscsillag,
Itt is drukk+++

Nyuszi,
Holnapra mennek a drukkok várunk a jó hírekkel :wink:

Azt hiszem hogy lassan itt a piri mert már nem fáj a cicim és nem is feszül... Remélem most már sietni fog!!
Vendég

[quote="tobi"]e írta:tobilfelejtetted ? :lol: , de nem volt gondod belőle :D

nem igazán bírok semmi gyógyszerre odafigyelni... elég volt a napi 1 gonal :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok

Tobi
Köszi szépen jól vagyok, igaz az éjjel elég fura volt a gyomrom, és most is, de hányingerem nincs, és ez a gyomor érzés sincs állandóan, és a hasamat sem érzem állandóan (néha olyan mint akinek meg akar jönni - igaz erről tudom hogy terhesen OK mert nő a méh - remélem, hogy most is ez a helyzet) de majd holnap kiderül

Nyuszipuncs
mi holnap megyünk vérvételre
miért nem hívod fel Krizsa dokit és kérdezed meg tőlle?????????????
vagy kérdezd meg e-mailban Harcikát!!!!!!!!!!!!!!

Zölddisznó
nagyon nagyon köszi szépen!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Orsi,
ismerős a dolog :) , még jó hogy apa ilyen precíz, különben tuti én is elfelejtettem volna, pl. időben beadni a szurit..... :D

Pandácska,
hátha :) szorítok

Coca,
babaragacs +++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
tobi

Erika,
Akkor neked is nagyon drukk holnapra ++++++++
Vendég

Tobi! Az csak arra vonatkozik, hogy aki fertőzésre kapta, az ne huncizzon, mert vosszafertőzheti a párocskára. De mi megelőzésnek dugdossuk. Sorrend: apa, öblít, klion, alvás.

Kép
zölddisznó

Erika,
sok-sok kamionnyi babaragacs szállítmány elindítva :D

Coca,
cuki vagy, sorrend memorizálva :P
és neked is mennek a babaragacs kamionok ezerrel :lol:
hogy érzed magad?

Nyuszi, Jucmuc
babaragacs oda is ezerrel :P

Jucmuc???

meg persze mindenkinek drukk, éppen amihez kell
tobi

Coca tök jól van!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

nagyon szépen köszönjük a sok sok ragacsot!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Coca,

helyesen: coca és a pici cocák a pocakjában tök jól vannak :P
tobi

Sziasztok Lányok!

Erika!
Tudom, hogy holnap már sokan szorítanak Neked, én is azt fogom tenni!

Nők!
Nekem az egyik barátnőmnek tavaly nyáron elsőre sikerült az inszem, egyáltalán nem számított rá, a jövő hónapban fog szülni.

Kiscsillag!
Én sem szeretek orvoshoz járni, inkább csak kísérő lennék, vagy vagyok! Remélem minden rendben volt, és mind a hárman jól vagytok!!!
donika

Sziasztok!

Na, megint kimaradt pár nap, jó sokat írtatok, sajnos nemcsak jókat, igazán sajnálom :(

Mi végül az a., variáció mellett döntöttünk (márciusi inszem, májusi lombik). Bár az igazság az, hogy már két napja késik, szóval még a c., varáció sincs elvetve :wink:

Azt magyarázzátok meg nekem léci, hogy a fogigátló hogyan, miként kap szerepet ebben az egész történetben, mert nem nagyon értem.

Gabi
gabi_

Gabi,
fogamzásgátló (vagy valami más petefészek-leállító - ez lehet injekció is-) azért kell, hogy a petefészkek leálljanak, és amikor a stimu indul az összes tüsző viszonylag egyszerre kezdjen meg érni, ez azért fontos, hogy a leszíváskor is viszonylag egységesen érettek legyenek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Aha, így már tiszta. Köszi :D
gabi_

* :P
Remélem hamarosan hírt adsz magatokról!
Puszi,
Fanni
fanni73

Erika :!: , Ági :!: , Nyulasz :!: , Fendike :!:
Nagy drukkok holnapra!

Jó éjt, Lányok!

Fanni
fanni73

Fendike!
Holnap gondolok rád, nyugi, biztos minden rendben lesz. Én biztos nagyon be lennék tojva, pedig a leszívásról még soha nem olvastam semmi rosszat!

[/img]
donika

Kiscsillag :?:
Már nagyon várunk!!

Erika! Nyuszi!
Ügyesek legyetek holnap, nagyon szorítok!

Fendike!
Neked is sok sikert a leszíváshoz!

A többieknek is hajrá!

Jucmuc :?:
Mi újság, hogy érzed magad?

Jó éjszakát!

Zizo
2120

Szia Dido!
Melyik az a topik, ahová szoktál még írni? Szeretném a lányokat megkérdezni a tapasztalatokról. Köszi :)
Vendég

Szia Coca!
Köszi a tippet, benézek oda is, hátha okosabb leszek...

Voltam ma délután a nőgyógyászomnál, és kiderült, hogy szabin van. Legközelebb jövő héten kedden tudok vele beszélni :(
Habár félek a HSG-től, azért már úgy vártam, ma megtudom, mikor leszek túl rajta. Most még egy hétig izgulhatok, és pluszban azon is aggódhatok, hogy ebben a ciklusba belefér-e még, meg tudja-e csinálni. Ha nem, akkor minden tolódhat egy hónappal :cry:

Harcika!
Segíts, légyszi... A cikluson belül mindegy, hogy mikor csinálják? A doktornő azt mondta, az első felében szokták. Lehetséges, hogy akkor már csak áprilisban tudom megcsináltatni az átjárhatóságit? Nem bírnám ki, már beleéltem magam abba, hogy felgyorsultak az események. Így jár az, aki előre iszik a medve bőrére... :x
Vendég

Nők :D
én legjobb tudomásom szerint HSG-t csak a ciklus első felében csinálnak, mert ha megtermékenyített petesejt lenne a petevezetőben, vagy épp beágyazódó embrió, akkor a folyadék megölné.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?