Sziasztok!
Még itthon, Ádám náthás egy picit (oviba azért mehetne tőle, mert napi 1 orrszívással elvagyunk), de nekem van még 3 nap szabim, amit elvileg február végéig ki kellett volna vennem, úgyhogy most Ádám az alibim
, és szóltam, hogy inkább itthon maradnék még 3 napot...
A férjem tegnap vett egy csomó virágföldet, ültetőládát stb., teljesen beindultam, Ádámnak is elhintettem, hogy ma virágot ülteteünk. Erre apuska elvitte a garázskulcsot magával, persze, az összes cucc ott van
. Szóval, virágozás ugrott. Nem baj, majd ablakot pucolok, meg vasalok.
Rit!
Ez a bkv-zás nem hangzik valami jól. Teljesen együttérzek veled, én naponta csinálom már lassan 3 éve, hááát. Ha szép az idő, akkor oké, de esőben meg szélben nagyon brutál. Babakocsi helyett esetleg kenguru vagy hordozókendő???? Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. (Bár, én is mindenhová babakocsiztam....)
Kocsi nálunk is gáz. Múlt héten hétvégén lett kicserélve rajta az egész kipufogódob közel 30 ezerért (azelőtt 2 héttel valami elektromos hibája volt, 40 ezer
). Kedden este jön haza a férjem (autóval), jéghideg a keze. kérdezem, hogy mi van, gyalogolt, mert reggel ugye autóval indultunk el. Mondja, hogy ááááá, csak nem jó a fűtés az autóban
. Még jó, hogy jön a tavasz.
Most már tuti, hogy legkésőbb a nyáron, de lehet, hogy még májusban megszabadulunk tőle (akkor reggel is buszozunk, de olyankor már világos van és meleg, szóval nem gáz). Nyáron kuporgatunk, aztán szeptemberben (vagy, mikor kezdődik a rossz idő), veszünk egy másik autót. Nem tududnk újat venni, de kezdek afelé hajlani, mert amennyit havonta ráköltünk, simán bevállalhatnánk törleszteni, csak nem biztos, hogy kapunk hitelt. Már tele van a hócsukám azzal, hogy még mindig a villanykörték lógnak a plafonról, nincs egy székünk az ebédlőben, a földön alszunk egy matracon, nincsenek normális szekrényeink, csak azért, mert amit ezekre félreteszünk, azt mindet elviszi ez a nyomorult roncs
!
Na, most kimorogtam magam
!
Bicajozás
Ádám még csak tavaly ült pótkerekes bicajra, addig egyszerűen nem lehetett rávenni, hogy tegye rá a fenekét, mert mindene volt a motor. Hogy mikor vehetjük le a pótkereket, arról fogalmam sincs, de szerintem ezen a nyáron tuti nem. Pedig Noémi sem volt még 5 éves, mikor már tekert mint a szél.
Szóval, a tieitek ügyesebbek
!
Kryss!
Szerintem beleférsz a titkosba is
!
Andi!
Helló, gyere te is gyakrabban!
Na, eltűntem, mert mindjárt lejár a mosógép, és a kajára is oda kellene néznem.
Szép napot (itt ezerrel süt a nap, bár elég hideg van),
Panda