Sziasztok!
Otyka!
Hát akkor tessék többször rávenni magad az írásra, különben tényleg kihal a topic!
Látom, Panna is hasonló méretekkel rendelkezik, mint Aisa. Mi egy hete voltunk 8730 grammok és 77 centik.
Én egyelőre nem adattam be neki egyik nem kötelező oltást sem.
Köszi, hogy segíteni akarsz a munkával kapcsolatban, de sajna már késő.
Múlt héten kedden kellett volna visszaküldeni a próbamunkát. Szóval erről akárhogy is nézem, lecsúsztam. Keresgélek tovább, aztán majd csak lesz valahogy. Nekünk is nagyon jól jönne még egy kevés pénz, mert így nagyon gáz.
Igen, már tényleg nagyon régen találkoztunk. Még mindig áll az ajánlatom, hogy ha Szentivánon jársz, nagyon szívesen látlak titeket.
Olyan kíváncsi vagyok már én is a lányodra. Képeket megnéztem az oldalán, de azért élőben tök más.
Szilpa!
Oké, majd írok többször, akkor is ha más nem! Max. elbeszélgetek itt magammal.
Az tök jó, hogy nálatok is ilyen simán ment a ciciről való leszoktatás. Szerencsére én sem szenvedtem utána azzal, hogy teli lett volna a cicim, meg fejni kellett volna.
Cici-tekergető, fingós-hangot-hallató Kende helyes lehet.
Azért meg külön irigyellek, hogy elalszik magától Kende. Akkor megérte annak idején az a kis sírni hagyásos időszak. Én nagyon nyuszi vagyok ehhez. Bele sem merek vágni, úgysem tudnám végigcsinálni. Pedig nálunk sem ártana egy megoldás az alvásra, mert azért elég gáz. Van, hogy megissza a 2,5 dl teát, vagy tejet, és utána úgy dönt, hogy mégsem alszik. És akkor 1-1 ½ óra múlva kezdődik az egész előlről. És végig ott kell feküdni mellette.
Sajnos nem került el a láz, két napig lázas volt Aisa, de nem volt vészes. Jókedvű volt, és napi egy Panadollal nem ment magasra a láza.
Viszont most van kibújóban az 5. foga (és nem felül, hanem alul), emiatt azért hisztisebb, de adom neki a Chamomillát, és ettől jobb egy kicsit. Bár éjszaka elég sokszor felsír így is.
Neked is köszi a segíteni akarást munka ügyben, de... (már fent úgyis olvastad). Egy adatbázist kellett volna szerkeszteni, netről termékleírásokat letölteni, szerkeszteni stb. Igazából maga a munka sem volt teljesen egyértelmű, mert kétfajta táblázat volt benne mintaként, és nem tudtam eldönteni, hogy most melyik az „igazi”, amire hasonlítani kell az enyémnek.
Egyébként MSN-en már felvettük a kapcsolatot, ha nem tűnt volna még fel....
Hát te sem vagy akkor anyagilag túlságosan eleresztve. De gondolom apája azért hozzájárul a gyerek költségeihez valamelyest. Tényleg mi újság vele / veletek?? Történt valami változás köztetek???
Örülök, hogy jól telt a hétvégéd. Ennyi alvás után nem csoda, hogy zombi voltál egész nap. Mi Esztergomban voltunk pancsolni szombaton. Aisa nagyon élvezte, most keresnék is helyet, ahová tudnám vinni úszni tanulni. De olyan drága...., ezért is kéne egy kis meló még.
Én a taliban benne vagyok, időm van bőven, egyelőre bármikor jó. Annyi, hogy kocsit kicsit nehezebben tudok most szerezni, mert apuét eladtuk, csak a mienk van, amivel párom jár melózni. Minden második héten, amikor anyu délután megy dolgozni, meg tudom oldani, hogy elvigyem Gergőt munkába, és akkor du. 4-ig van autóm, akkor kell érte menni. Nekem ennyi csak a gigszer (de hülyén néz ki ez a szó leírva), de szerintem ez megoldható. Kíváncsi vagyok már rátok nagyon, meg az összes gyerkőcre, olyan sokat változhattak már mióta utoljára láttam őket.
Aisa most alszik, aztán kiviszem, megmutatom neki a havat. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni hozzá... Nem örülök már ennek a hónak, de arra jó, hogy a gyerek megismerkedjen vele egy kicsit.
Na, megyek, kiírtam magamból mindent!