Sziasztok!
Jó régen voltam, múlthét kicsit zűrös volt, hétvégén, meg mindkét nap vendégek voltak, ünnepeltünk.
Catherine, Csillust 3 hónaposan vittük úszni, azóta járunk folyamatosan. A Hófehérfóka Budafokon van, a Campona mellett. Itt elég szigorú feladatsorokat kell végigcsinálni a babákkal, sok merüléssel, de ezeket mindig feloldja a következő játékos feladat. Szóval elég nagy a fegyelem. 4 korosztályra van szétbontva a babaúszás, mi most a 2.-ban vagyunk, itt 1,5 éves korig vannak a babák. Nekem nagyon bejött, Bogával is 5 hónapos korában kezdtük, ő már a 4-es csoportban úszik apával, és már 3-4 métert el tud úszni egyedül a víz alatt. Nagyon szeretjük, Csillus is élvezi, bár a merülések nem éppen a kedvencei.
Beni nagyon formás kis fickó, főleg a habfürdős kép tetszett!
Eszter, a leírtaktól eltekintve Hannának tetszett a kiruccanás? Nem zavarta meg az idegen hely? Milyen kajákat adtál ott neki? Nem volt macerás ellátni?
Mi is tervezzük, hogy a 15ei hétvégén elmegyünk Keszthelyre, már foglaltam is szállást, már nagyon hiányzik egy kis változatosság. Egy baráti házaspár is jön, nekik 2 fiuk van, a mi lányainkkal egyidősek, remélem mindannyian jól fogjuk érezni magunkat.
Bárányhimlős gyerek a váróban- gáz… De ne izgulj annyira, és is 20 körül voltam, mikor elkaptam, a bátyám gyerekeitől, egyáltalán nem volt vészes – bár persze akkor még pocakosság szóba se jöhetett.
Anna, almatorta nekem tetszik! Azt a milupás piskótát hol lehet kapni? Én még nem találkoztam vele eddig sehol…
Móni, szerintem azért még ne add fel a szopival való próbálkozást! És pohárból issza a lefejt tejet?
És tényleg hogyan altatod el így? Azért az éjszaka átalvása nem rossz!! Csilli mostanában 1x kel, még éjfél körül, akkor szopizik, és utána csak reggel 7 körül ébred. Már ez is eredmény.
Az elinduláshoz nagy-nagy gratula!!! Mi még csak ott tartunk, hogy Csillus próbálkozik elengedett kézzel állni, de még csak pár pillanatig sikerül neki.
Két hónap – kettesben a kisfiaddal? Hát azt hiszem én nem bírnám ki. Bár sajnos mostanában egyre többször nagyon türelmetlen vagyok a férjemmel és a gyerekekkel szemben is. Kezdek belezakkanni az itthonlétbe – hát hiába, 2003 ősze már nem most volt.
Anita, woou, síelés, ez igen , nagyon klassz lehetett!! Én már annak is örültem volna, ha itthon annyi havat látunk, hogy legalább egyszer kimehettünk volna Bogával szánkózni, meg hóembert építeni!! Így a szánkó a pincében porosodik tovább.
Kenyér – szerintem bármilyet adhatsz a picúrnak, kifli, kenyér, zsemle…
Darabos kaja- pépes kaja- lassan mi ott tartunk, hogy Csillus eszi, amit mi. Múltkor is sültcsirkét evett – lenyúlta csirkecombomat!! apa lefotózta, majd feldobom.
Andy, bárányhimlő-oltás: szerintem fölösleges. De persze ez csak az én véleményem.
Bence-ovi: remélem most már okés lesz! Bogának is volt nemrég egy olyan időszaka, mikor éjjel sírva ébredt, de szerintem ennek sok más oka is lehet, nem csak az ovi.
Apának jobbulást! Amúgy mi a baja?
Na, lassan megyek, megnézem a lányomat, mert ½ 10 óta alszik. Pedig nem is kelt olyan korán, ¼ 8 körül, de mire hazaértünk az oviból, már olyan hisztis volt, hogy a z etetőszékbe se tudtam beletenni, hogy megetessem a reggelivel, menni kellett fel szopizni és el is aludt kb 20 perc alatt. A fene se érti ezt…, bár 2 napja kicsit folyik az orra, de láza nincs, csak nem lesz beteg!!