Új privát üzeneted érkezett!

Hát akkor elvileg ki kellett volna mutatnia...
Nekem is fájt nagyon inszem után, de csak a sok sárgatesttől, sajna, tényleg sok mindentől feszülhet...
Hívd holnap a dokit!!!
Nézzenek meg, az a tuttti!
_ismeretlen_

Fendike,
Nekem nem volt inszemem spontán hónap van... Holnap hívom!
Vendég

pandácska: Ha negatív a teszted akkor a menszid hol van? Lehet hogy csinálni kéne egy UH-t vagy egy ujjabb tesztet.

Lányok a 10. napon rozsaszin pecsételés nagyon rosz vagy beágyazódási is lehet. Hőemelkedésem is van.

erika13: Te jól vagy?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok

Nyuszipuncs
köszi kérdésed én jól vagyok, épp tegnap kérdeztem a babaváróson hogy így lehetek-e babás, és ketten is azt írták hogy igen, úgyhogy nagyon reménykedem.

pecsételés: kérdezd meg a babáson Orsit,
én úgy tudom, hogy a barnás pecsételés az még OK mert lehet az Utrótol, de a rózsaszín hát inkább ott kérdezd meg (de remélem, hogy rosszul tudom), vagy priviben Harcimókust - és lehet hogy még ma kapsz is tőle választ, mert én ma kérdeztem tőle és választ is kaptam rá.
Nekem ilyen pecsételés nem volt Ákosnál sem és most sem.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nyuszipuncs,
köszi a bíztatást, kezdeti nehézségek után már mondhatni rutin a szurizás, apa is sokat segít :)
nagyon remélem, hogy semmi gond a babócákkal, drukkolok +++++
ragacs hegyek mennek :)

Coca, Jucmuc, Erika
hozzátok is küldöm a ragacs hegyeket :)

Kiscsillag,
gratula a védőnénitekhez :D

Nyulasz,
sajnálom, de ne add fel

Pandácska,
csodák még vannak... :D

Az normális, hogy érzem a petefészkeimet most, hogy szurizok?

Mindenkinek szép estét!

Tobi
tobi

Sziasztok

Tobi
köszi szépen a ragacsokat!
Az normális, hogy érzem a petefészkeimet most, hogy szurizok?
normális
én Ákosnál éreztem hogy feszülnek, és lett jó sok tüszőm és persze petesejtem - és még a beülti után is éreztem őket, a mostaninál nem éreztem - és kevesebben lettek.
Úgyhogy ne aggódj teljesen normális!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nyuszi,
Én is ezt szeretném tudni... holnap hívom a dokimat és gondolom majd lesz vérvétel meg uh. Lehet az utro kimart belülről és azért van ez a rózsaszin...

Tobi,
Vannak azt tudom :D normális hogy érzed hiszen most dolgoznak rendesen :wink:
Vendég

Erika, Pandácska
Köszi, akkor megnyugodtam :D

Különben van valami "fortély" ilyenkor, hogy több tüsző legyen?
tobi

Sziasztok

Tobi
én nem tudok róla
nekem Ákosnál 13 petesejtem lett
most pedig 4
de lehet hogy ez életkorból is adódik, mert előszőr még csak 32 voltam, most meg már 34, de hát kitudja

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Tobi,
te most hol tartasz?? mit szúrsz??
fortélyról nem tudok, sok szuri :D

Nyuszipuncs,
a hőemelkedés biztos jó jel
mikor mész dokihoz??
_ismeretlen_

Pandácska :P
Tényleg tipikus terhes tüneteid vannak :lol:
Remélem holnap jó hírekkel jössz és adhatok egy szépséges zebrát :D
Jó éjt, Lányok!

Fanni
fanni73

[quote="tobi"]K írta:tobiülönben van valami "fortély" ilyenkor, hogy több tüsző legyen?

ha lenne fortély nem küzdenének olyan sokan azzal, hogy csak 1-2-3 tüszőjük érik.
teljesen személy és stimulációfüggő, hogy mikor mennyi lesz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fendike,
Csütörtöktől szúrom a suprefactot 1,2 ml máig, péntektől 150 gonalt is hozzájött szerdáig.

Icsilya,
pedig mennyivel könnyebb lenne nekünk (bugyuta kérdés volt tudom :? )azért köszi

Erika,
köszi

Jó éjt! Szép álmokat! :D

Tobi
tobi

[quote="tobi"]I írta:tobicsilya,
pedig mennyivel könnyebb lenne nekünk (bugyuta kérdés volt tudom :? )azért köszi

hát persze :D
ezen kívül még a megtapadás titka kellene, és akkor akár 100% is lehetne a sikeres lombikprogramok aránya. :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!

Fanni 73!

Én is egyhete kezdtem el szednia fogigátlót! Jól emlékszem, hogy mi december is valamelyest együtt haladtunk a kezelésben?De lehet ,hogy összetlévesztelek valakivel?

Pandácska drukkolok még holnapra!
Nyulasz nagyon sajnálom!
beu9

Pandus! Szorítok! Jelentkezz minél előbb a hírekkel!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nyulasz!
Sajnálom :cry:

Pandácska!
Nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszi, Erika, Judit, Coca!
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek továbbra is :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nők!
Akkor ma várlak a hírekkel :D !!!

dido
dido

pandácska: Köszi a biztatást de egy kicsit aggódom a bab ócákért.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Icsilya,
hátha egyszer, ez is megoldódik :D

Szép jó reggelt Lányok!

Nyuszipuncs,
tessék megnyugodni !!! érzik ám a babócák, ha anya valamiért aggódik :D
tobi

Ági :wink: , Pandácska :P
Várunk benneteket a jó hírekkel

Beu :P
Tudom, hogy Te is fogigátlózol már, Kismókus beírta a táblába. Hány napig fogod szedni?
Nekem decemberben fagyisom volt... de ettől még haladhattunk egyszerre. Sajnos már nem emlékszem...

Tobi :P
Te nem akarsz bekerülni a táblába?

Fanni
fanni73

Nők! Remélem gond nélkül odaértetek. Níváncsian várom a híreket!

Nyulasz! Csodára várva drukkolok ma is!

Pandamaci! ???

Juci, Nyuszi, Erika! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tobi, Didó, Babim, Beu, Icsilya! Sima puszi!

Kép
zölddisznó

Lányok!

Drágák vagytok de még csak a dokit hívom majd szóval eredményt nem tudok...Tegnap nagyon szúrt este a hasam azt hittem ma már tuti megjön de semmi...

Nyuszi,
Miért aggódsz? Van valami vagy csak úgy alap anyai aggódás :wink: ?

Kép
[/url]
Vendég

Fanni,

Képzeld tegnap küldtem neked privit 2× is, ezek szerint nem ment el. Pontosan a táblicsku miatt.
Hát persze, hogy szeretnék bekerülni. Nem baj ha nem küldök privit, hanem beírom ide?
31; Krizsa doki; kiskatonák miatt; 1 lombik; punkció-et március (remélem :) ) kell még valami?
Köszi! :D

És nagyon rendi vagy, hogy elvállaltad a táblázat kezelését! :lol:
tobi

Sziasztok!

Fanni,
Köszi, hogy csinálod a táblát! :D Nekem egyelőre OK, ami be van írva!
Jó bogyiszedést! :P Sikeres folytatást! :wink:

Pandácska,
mi újság??? Nagyon kíváncsi vagyok! :wink:

Nyuszi,
a pecsétből nem lehet következtetni semmire, sajna kétesélyes a dolog, de drukkolok! :) +++

Tobi,
normális, hogy érzed a petefészked! legutóbb már ez első Suprefact után éreztem! :wink:
Fortély? Az nincs! :)

Várakozóknak mennek a drukkok, Jucmuc, Erika, többiek! ++++++++++++++++++
angel37

Tobi drága :P

Tökéletes lesz így. Ha frissítek, látni fogod magad a táblában. Várok még legalább 1 zebrát, amit remélem, ma kioszthatok :lol:

Valójában én vagyok jelenleg a "legrégebbi nem babás" a topikon, így lényegében majdhogynem kötelességem volt átvállalni 8) De azért köszi :)

Fanni
fanni73

Fanni,
az eddigi táblakészítők mind bebabásodtak! :wink: Úgyhogy most már abban is sorra kerülsz! :P
angel37

Péntekig még várnom kell és péntek reggel teszt utánna meg megyek a Kaáliba. Ha meg megjön akkor is mert kell recept. Szóval várunk... :roll:
Vendég

Pandácska,
Péntek? :?
Elérted a dokit, ő mondta?
angel37

Angel,
Igen vele beszéltem.
Vendég

Angel :P
Köszi-köszi.
Na igen... ez is szerepet játszott abban, hogy elvállaltam a táblakezelést :oops:
Különben nem vagyok ám babonás :wink:

Huhh, Pandácska, az még nagyon messze van! Sajnos én is hormonzavaros vagyok. Nekem volt már, hogy 41. napra jött meg :? De remélejük, Nálad nem ez a szitu. Drukkolok!

Fanni
fanni73

Fanni,
szupi vagy :P
jön majd a babóca/ák, csak hinni kell
türelem babát teremt :lol:

pusznyusz :D
tobi

Kép

Kismokus :) Köszönjük az eddigi "munkádat" és további kellemes babavárást kívánok!!! :)

Fanni :) Neked is nagy-nagy cupp, hogy átvetted!! Most már tényleg Te következel a "régiek" közül. :) De jó, már a fogit kezded?? Végre akkor Érted is lehet szorítani!!!!! :)

Nyuszika :) Ne aggódj, mert sajna tényleg megérzik a babák. Én is nagyon sokat hallottam és olvastam erről. :( Tudom, hogy nehéz Én is annyit aggódtam a hiperstimu miatt!! :( Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Babaragacs szállítmány indítva :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pandácska Akkor péntekig kitartás!! Azért Én drukkolok még, hogy ott legyen az a második csík pénteken!!! :)

A táblába csak Ági tesztidőpontja volt írva. :(
Ki mikor tesztel pontosan???

tobi :) Aranyos vagy! Köszi szépen! :) Ami a tüszőket és a megtapadást illeti. Tényleg minden ciklus más és más. Ez a nőknél így van. Nem lehet tudni, hogy mikor mennyi pete érik meg, még ugyanannyi hormontól is lehet, hogy a másik hónapban több vagy kevesebb. Ez a természet "csodája". Vannak úgyan "praktikák" a siker érdekében, de ezekben vagy hisz valaki, vagy nem. Én úgy gondolom, hogy Nekem bevállt most amit bevetettem. :) De ez is olyan ha sikerül Neked akkor hiszel benne, ha meg nem akkor nem.

MINDENKINEK KÜLDÖM A NAPI ADAG BABARAGACSOT!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
kiscsillag

Rólunk annyi, hogy holnap találkozunk a doktornénivel! Kicsit félek, nagyon félek!! :? :shock: De a babákat remélem megnézhetjük!!! Ja és átléptünk a 9.hétbe!! :) És még annyi, hogy jobban vagyok, bár most meg az a baj, hogy vajon minden rendben van -e odabent?? De remélem holnap megtudom!! Nagyon, nagyon szeretném Őket látni!!!

Pusszilok Mindenkit!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

* :P
Köszi!
Ma este megkísérlek egy táblát feltenni, remélem, menni fog.
Abban már benne lesznek a tesztek... már csak Jucmuc-tól várom, hogy megírja, mikor tesztel!

Fanni
fanni73

Sziasztok!

Itt vagyok én is, de csak olvasó és SZURKOLÓ üzemmódban! Velem nem történik semmi érdekes, úgyh ezért csak csendben szorítok Mindenkinek!
És izgatottam várom h kivel mi történik!
Hajrá Lányok!

Zizo
2120

Kiscsillag!

Örülök h jobban vagy! Már csak egy nap és láthatod a babákat!!!
Majd várunk a hírekkel!

Zizo
2120

Kiscsillag,
Minden rendben lesz holnap :wink: örülök hogy jobban vagy :D
Kép

Kép
[/url]
Vendég

Kiscsillag,

nyugi,nyugi,nyugi,nyugi..... +++++++++++++++++++++++++++
tobi

Cocika!

Édi vagy,tudom,hogy nagyon szorítasz mindenkinek!
Kép

Én is nagyon szorítok érted,meg mindenkiért,hisz tényleg mind egy csodára várunk.
Vendég

Sziasztok lányok!

Fanni!

Pénteken kell mennem a Kááliba uh-ra és akkor dől el, hogy meddig kell szednem a fogigátlót! Te hol tartasz?

Lányok üdv azoknak akiket még nem ismerek!

Sűrűbben erre december felé jártam akkor volt a második lombik azóta csak olvasó üzemmódban figyeltem az eseményeket!
Most megint szeretnék hozzátok gyakrabban csatlakozni!

Mindenkinek drukk és kitartás! :D
beu9

Beu!

Gyere gyakrabban :P
Én is ciklikusan szoktam jönni... de most a tábla miatt muszáj, he-he :lol:
Én jövő kedden megyek UH-ra.
Írtam privit.

Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Képzeljétek sok szép nagy tüszőm van, punkció szerdán!!!
Kicsit be vagyok tojva, félek nehogy addig megrepedjenek, már ma is nagyon nagyok voltak...
Doki szerint nem fognak, ma már nem is adhattam suprefactot, viszont este ovitrelle.

Tobi,
én kevesebb suprefactot szúrtam, de én is éreztem végig a pocakom, főleg amikor megjött, akkor iszonyú hőhullámaim voltak és alig tudtam leülni úgy nyilallt...

Kiscsillag,
ne izgulj, látni fogod a babáidat és a 9. hét nagyon bíztató, de jó Neked.. :D

Pandácska,
kitartás, hátha sikerült
ha nem, biztos kapsz vmt a bolondos hormonjaidra...
:D

Többieknek, soksoksok babaragacs. :) :)
_ismeretlen_

Fendike :P
Ne félj, nem fognak idő előtt megrepedni!
Drukk szerdára!

Lányok :!:
Bocsbánat, de ma nem lesz új tábla, mert még nincs zebrás hír. Pénteken mindenképp dobok egy friss táblát!

Fanni
fanni73

[quote="fendike"]K írta:fendikeicsit be vagyok tojva, félek nehogy addig megrepedjenek, már ma is nagyon nagyok voltak...
Doki szerint nem fognak, ma már nem is adhattam suprefactot, viszont este ovitrelle.

ezen ne aggódj, nagyon ritka. Minden rendben fog biztosan menni!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dido! Zöld Coca!

Köszi, hogy vártátok a jelentkezésemet! :)

Igen, rendben odaértünk, jó, hogy korán indultunk, mert így is, hogy elsőre odataláltunk, majdnem két óra kellett háztól - házig. Sajnos parkolni csak egy közeli utcában tudtunk, mert nem volt hely. Amikor beléptünk az ajtón, eléggé meglepődtem, mert rendeteg ember várakozott. Megdöbbentő volt számomra. Sikerült Harcikával is találkozni, azután már egy kicsit megnyugodtam, mert eléggé ideges voltam, éjszaka is kb. 1-2 órát sikerült aludnom. :?

A doktornőre kb. 40 percet kellett várni, de megérte, mert tényleg nagyon aranyos és kedves. :P
HSG vizsgálat kell, és a következő mensi 3. napján vérvétel, azután az eredményekkel megyek vissza a doktornőhöz. Ha minden "rendben" lesz, akkor belevágunk az első inszembe. Szerény számításaim szerint is leghamarabb májusban kezdhetünk neki :D

Ennyi dióhéjban. Én továbbra is itt leszek minden nap olvasó üzemmódban, ha valaki ír, persze válaszolok. :wink:
Holnap felkeresem a nőgyógyászom, és megbeszélem vele mikor keríthetünk időt a HSG-re. Időként bejelentkezem, és írok magamról egy-egy sort.

Puszi mindenkinek! vigyázzatok magatokra!
Nők
Vendég

Nőcik! Miért kéne várnod májusig? Egy ciklus alatt megvannak a vizsgálatok.

Kép
zölddisznó

Nyuszi!
A rózsaszín pecsételés lehet a beágyazódást is. A hőemlkedés mennyit jelent? Mert az is lehet jó jel, a megemelkedett testhő.
A lényeg, hogy ne aggódj, és ne gondolj semmi rosszra, csak csupa-csupa jóra, mert ezt megérzik a babócá odabennt!

Pandácska!
Nagyon drukkolok Neked!!!!!! és remélem, hogy pénteken láthatsz kis Pöttyöcskét a pocidban!

Fanni!
Jucmuc 15-én fog tesztelni.

Kiscsillag!
Ne félj, minden rendben odabenn a picúrkákkal, és holnap meg is győződhetsz majd róla :D

Beu!
Mi még nem ismejük egymást, úgyhogy köszi az üdvözlést :D
Drukkolok Nektek, hogy most minden rendben menjen majd!!!

Fendinke!
Gratulálok a sok szép nagy tüszőkhöz :D és mennek a drukkok szerdára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nők!
Akkor Ti is elindúltatok. Nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond az átjárhatósággal, és a hormonok is rendben legyenek!
Na és persze: Hajrá május!!! :D

dido
dido

Pandácska!
Óriásian szorítok Neked, lehet, hogy tényleg korai volt a teszt, lehet, hogy ebben a ciklusban később volt peteérésed? Azért már majdnem 1 hetet késik!!!!!

Nők!
Sokat voltál eszembe ma, lényeg, hogy elkezdték a vizsgálatokat, május már nincs messze! Azt mondta, ha ezek a vizsgálatok megvannak, akkor menjél vissza?
Harcikát honnan ismerted meg?

Nyuszipuncs, Erika, Nyuszika, Zölcoca!
Folyamatosan olvaslak benneteket, mindenkinek szurkolok!!!!

Jucmuc!
Veled mi a helyzet?

Fendike!
Nem is tudtam, hogy már ilyen közel állsz a lombikhoz!? Szerdán punkció? Nem izgulsz? Te Krizsa doktorhoz jársz?

Dido!
Már csak Te vagy hátra (itt közülünk), hogy megismerd a Kováts doktornőt, jövő héten mész, jól emlékezem?

donika
donika

Sziasztok!
Ez egy próba-tábla... csak a "folyamatban lévőkről." Nagyon izgulok, milyen táblát teszek fel...

Fanni Kép
fanni73

[quote="dido"] írta:didoA hőemlkedés mennyit jelent? Mert az is lehet jó jel, a megemelkedett testhő.

stimulált ciklusban nincs értelme a hőt nézni, mert a pluszban bevitt progeszterontól automatikusan megemelkedik az alaphő.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?