Na, gyorsan bekukkantok én is, mert bár szabin vagyok, van dolgom ezer.
Titkosodás
Tőlem mehet, de én is jobban örülnék annak, ha itt lenne a Babaneten. De ha valahová mesáhová megyünk, ám, legyen.
Zsuzsa! (És mindenki)
A sírós picurkát tegnap meglátogattam, és anyukája szerint még soha nem volt olyan nyugis délelőttjük, mint tegnap
. Különben van tippem, hogy miért olyan sírós, és miért akar állandóan enni, láttam tegnap, hogy hogy csinálják. A szopi úgy néz ki, hogy kb. 15 percig szopik rendesen a baba, aztán elszunyókál, de a cicit nem engedi el. Csak akkor mozog a szája, mikor majdnem kiesik a cici belőle. Így elvan akár egy órán keresztül is. Nem alszik mélyen, mert bár el lehet mellőle jönni, kb. negyed óra múlva felébred. Akkor egy picit elvan, de nyekereg, és utána beleerősít, és addig nem hagyja abba, amíg nem kap újra cicit, aztán kezdődik minden előlről. Mivel nem alszik mélyen, délutánra annyira kifárad, hogy 4 órát is alszik egyhuzamban.
Szerintem (de csak szerintem, ) az lehet a baj, hogy talán negyed óra alatt nem telik meg rendesen a pocija, de elszunyókál, viszont valami miatt (talán épp emiatt) nem tud mélyen aludni. Végülis a két 15 perces aktív szopi között eltelik 1,5-2 óra is akár, de ebben az időben van olyan, hogy 1 órát is mellen van a baba, csak épp cumizik, és nem eszik. Ha esetleg 15 perc után áttenné az anyuka a másik mellére és onnan is szopna, lehet, hogy belakmározna annyira, hogy jól elaludna. Nem tudom. Még nem vetettem fel azt a javaslatomat, mert gondoltam, megkérdezem már véleményét is ( rátok számítok
). Szóval, szerintetek??????
Manó!
Magdi volt már régen is, még Márk előtt (emlékszem ide is megírta, hogy baba készül, sőt, arra is emlékszem, hogy ikreknek indultak....), csak aztán valami miatt eltűnt. De visszajött
.
Hal!
Szerintem nagyon jó, hogy Anna magától jött rá a kistesóra. Lehet, hogy ha annyira nem vágyna utána, nem is tulajdonított volna nagy jelentősséget a pocakodnak. Egy csomó olyan gyerek van, aki észre sem veszi, ha babát vár az anyukája.
Zit!
Jobbulást! Nektek is kijut rendesen a betegségből
. Nem szokott lenni pótfényképezés? Nálunk mindig van, hogy akik betegek voltak, ne maradjanak le. Igaz, a csoportképről így is lemaradnak.
Ági!
Akkor lehet, hogy én is inkább így fogom csinálni, mert a balkonládából mégegyszer át kellene tenni kis poharakba az erősebb növényeket. Vagy ritkítsam a ládában??? Á, nem tudom, annyira mazsola vagyok a kertészkedésben
. Lehet, hogy csak füvet vetek
, bár, azzak is egy csomó dolgot kell csináűlni, hogy szép maradjon.
Képzeljétek, Ádámnak folyik az orra. Tudom, hogy ez most nem valami nagy hír a betegségek táborában, de egész télen egyáltalán nem volt semmi baja, erre a tavasz első napján jól benáthásodott
. Mivel ma szabin vagyok, itthon van velem, remélem, nem hatalmasodik el rajta a kórság. Azért nem kell sajnálni, semmi komoly baja nincs
, de nagyon örült, hogy itthon maradhat velem
.
Szép napot,
Panda