Szép napot!
De jó volt újra olvasgatni.
Csak ne zavarnának meg folyton.
Kristóf a héten már volt bölcsiben, kedd óta ott is aludt. Ma reggel már a bölcsi előtt sírt az autóban. Úgy sajnáltam, pedig napközben jól érzi ott magát. Meg mire elpakolok a szekrényében, már nem is sír. Az a rossz, hogy ő az első a csoportban, a többi gyereket később hozzák.
Az alvás, amitől nagyon féltem egész jól megy neki. 2 órákat alszik délutánonként. Az egyik gondozónő ott ül és simogatja a fejét. Hát ezt én is élvezném. Az evéssel nincs gond vele, eszik. Tegnap nem evett uzsonára kenyeret, biztos nem volt éhes. És képzeljétek ott bezzeg tud önállóan pohárból inni. Itthon eddig mindig szivószálazott.
Nagyon büszke voltam. Én megvagyok a melóval, bár a jövő héten kezdem csak a sajátomat, most még helyettesítek.
A hó minket is jól megijesztett, épp kocsival jöttünk már. De én előrelátó voltam, nem engedtem férjemnek lecserélni a téli gumit. Nálunk nem maradt meg a hó, csak latyak volt.
A 4 napos hétvége feltöltödéssel telt, a fiúk részéről pedig gyógyulással. Úgye férjem volt otthon Kristóffal és elkapta.
A múlt héten a 3 nap alatt nagyon elfáradtam, ez a hét már sokkal könnyebben telt.
Azért nagyon irigykedem ám a kismamikra, OLYAN JÓ VOLT OTTHON!
Használjátok ki.
A gyerkőcök egytől egyig gyönyörűek.
HEni
Láttam névnapod volt. Útólag is hadd gratuláljak.
Az esküvőn pedig csodálatosak voltatok. A hajad is nagyon szuper. Dorka, hát rá meg aztán nincs is elég jó kifejezés. NEm vagy vele elfogult.
Szilvi
Annyira rendes tőled, hogy mindenkire egyszerre tudsz reagálni. Nagyon kedves csaj vagy. És tuti szuper anyuka.
Andi
NAgyon helyes a fiad. A pocaklakód nemét még biztos nem tudod. Kíváncsi vagyok mi lesz. Nagyon ügyik voltatok, hogy elsőre összejött.
ÉVa
Elhiszem, hogy kevés az időd írni. Azért jó, hogy be tudsz közbe jelentkezni. Nagyon helyesek a srácok.
NA dugolok és gyorsan elküldöm, mielőtt megzavarnak újból
Puszi mindenkinek: Timi
Ja köszi a Kristóf névnapit, de júliusban tartjuk. Azért nagyon jól esett. A keresztanyja is belekeveredett mikor tartjuk.