Sziasztok!
Megjöttünk mi is! A hosszú hétvége nagyon jól sikerült
Úgy mentünk, hogy csütörtökön Fehérvárra, Anyuékhoz, péntek délután onnan a párommal utaztunk Zalacsányba. Vasárnap vissza Fehérvárra, onnan pedig ma délután jöttünk vissza Szolnokra.
Szóval nagyon jól éreztük magunkat, a hely is nagyon szép volt, és végre pihentünk kicsit. Muszáj egy kicsit megszökni néha, persze ezt tényleg ritkán tehetjük meg. Marci szerencsére jól elvolt Anyuéknál. Nem csoda, neki is wellness hétvége volt, nagypapi-nagymami + dédi is őt kényeztette. Persze nekünk is hiányzott... eddig max 1 éjszakát töltöttünk nélküle, és mivel nem volt gond, azért mertük most is ott hagyni.
Marci állítólag a távollétemben mondta, hogy Anya. De nekem még nem mondta (biztos mert mindig vele vagyok?)
Viszont Apukája megtanította, hogyan csinál a majom....
Most már csak ránéz, és kezdi hogy hu-hu-hu. Így beszélgetnek ők
Hajni, akkor te is tudod, milyen az amikor a nagyszülők messze laknak, szóval meg kell becsülni őket
Tényleg jól jönne sokszor, ha a közelbe lennének. Mi egy hónapban egyszer megyünk általában s ők is jönnek amikor tudnak. De ilyenkor mindig nagy a szervezés, és muszáj úgy igazítani, hogy Marcika az autóban aludjon.
Ugyanilyen pancsolós könyve van Marcinak is mint a lányod kezében
Marcinak gyorsan megvettem a tavaszi kabátot + cipőt pénteken, hogy aztán legyen mibe kimennie majd. Utána el is romlott az idő
Remélhetőleg kedden jön a tavasz. Ma is nagyon pocsék időben utaztunk vissza. Pest környékén láttam havas tájat is, idén először
Petri! Marci is szeretné nyitogatni a kukát, ha hagynám. Mindent kipakolna, hihetetlen. Vagy a nyomában kell lennem állandóan, vagy kupit csinál. Ez egy ilyen korszak...
Ildi! Sajnálom a kutyusodat
Zsófinak és Franciskának boldog hónapfordulót, így utólag is, és
Diának boldog szülinapot!!
Mindenki: Megint nagyon cuki képeket tettetek fel! A keretes képeket hogy csináljátok?
Teszek fel pár képet Marciról aztán húzok aludni.
Jó éjt!
Judit
délutáni szunyókálás után:
aztán uzsonna:
én már ilyen nagyfiú vagyok!
Sziasztok!