Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska. Nagy dilemma....nem tudom.
10-re megyümk.

Kép
zölddisznó

Angel,
küldtem privit
Vendég

zöldcoca:
Mennek a drukkok holnapra az ügyes cocababyknek s várom a fris hreket . Szurkolunk nektek :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tobi, dido , angel37 2120 :Köszi a ragacsmanókat és a drukkakat :P

Kiscsillag: Köszia a babaragacsokat. Örülök,hogy kicsit már jobban vagy. Vigyázz a pocaklakókra.
Én is megnéztem az UH képet és kitudtam nagyitani is. Király . Olyan jó érzés volt látni.

jucmuc: Mennek a drukkok neked is ezerrel a holnapi punkcióhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok

Jucmuc - Zölddisznó
holnapra mindkettőtöknek ++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

és Mindenkinek akinek szüksége van rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Hali!

Ma mentünk vissza minden létező leletünkkel Bernard dokihoz, aki hááát, nem nagyon volt elégedett. A páromnál minden okés (ez egy éve még nem így volt), viszont nálam, hogy csak a jobb oldal járható át, szóval nem volt elragadtatva. Az első az volt, hogy a korábban max. 3 inszeminációra azt mondta, ebben az esetben időhúzás, mert annyira lecsökkentek az esélyek. A gyógyszerek beállítása miatt viszont jó lenne mégis, mert nem az első lombikon kéne kitapasztalni. Ha rögtön a lombik mellett döntünk, akkor pedig áprilisban tudjuk megcsinálni.
Szóval 2 variáció, és mindegyik mellett és ellen is vannak érvek.
1. Márciusban egy inszem, kb 10% eséllyel , viszont "gyógyszerkísérlettel", és akkor májusi lombik
2. Áprilisi lombik, hiszen nincs hová várni.
Érdekelne a véleményetek, hogy ti melyiket választanátok...
Azért van egy kis érdekessége még a mai napnak: csinált UH-t és meglepődve jegyezte meg milyen szép tiszta, felépített a nyálkahártya. látszik, hogy a HSG jól "átmosta", és azért nem lepődne meg, ha spontán sikerült volna teherbe esni. Hehe, ez nem várt fordulat lenne, egy héten belül kiderül. És addigra döntenünk is kell, hogy melyik eljárást akarjuk.
Szép jó éjszakát mindenkinek!
Gabi
gabi_

Gabi :D
van ráció a "próbainszem"-ben, és ha mrc. mégsem jönne össze, utána akár azonnal lehet kezdeni a lombikot, és májusban meglehet a stimu - protokolltól függően.

egyébként meg tényleg sokan esnek teherbe hsg után :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gabi!

Én ilyen sorrendet javaslok:
3., :lol: :wink:
ha nem, akkor 2.
ha az sem, akkor 1.

Kép
zölddisznó

Coca és Jucmuc :) Nagyon, de nagyon szorítok Nektek!!! És küldöm az energiákat!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++ Gyertek hamar a hírekkel!!!! :)

Nyuszi és Erika :) Napi kamionnyi babaragacs szállítmányt indítottam felétek!!! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyuszika Kedves :) Aranyos vagy, hogy megnézted köszi!! :) Tiszta szívemből kívánom, hogy nagyon hamar Te is átélhesd ezt a Csodát!!!!!!! És a Te gyönyörűséged is láthassuk!!! :)

És persze Coca, Erika, Pandácska, Hanna, Jucmuc, Zizo, Dido, Babaimádó és a többiek mind-mind, akik még várnak a maguk "kis" Csodájára!!!! :)

Gabi :) Én is javaslok egy inszemet, több szempontból is. Egy a hormonok miatt ugye tényleg nem árt. Kettő ha félelmeid vannak a műtéttől a helytől. Így felkerülsz és megismerkedsz a fenti nővérekkel, a hellyel, a műtővel, az öltözővel, az érzéssel, hogy nem kell félni. Nekem ebből a szempontból sokat segítettek az inszemek.

Kép
Kép
kiscsillag

Icsilya! Köszi a véleményt, még kicsit hezitálunk.
Coca! Igen a 3. pont, azt hiszem ennél maradunk:-) Bár attól tartok nem nagyon reális mint opció:-(
Ha még bárki hozzá tud tenni egy kis véleménymorzsát, azt köszönettel veszem!
gabi_

Szép reggelt mindenkinek!

zöldcoca:

Hurrá lányok másfél ora mulva visszakapja zöldcoca a cocababyket!!!!!!! Nagyon nagyon drukkolunk és mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiák . Babaragacsok elindultak !!!!!!

jucmuc : Neked is sok sikert a punkcióhoz és utána ügyes randit a fiukkal!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Csillag! Köszönöm! Nemsokára indulunk.
Nyuszmuszt kértem meg, hogy szerkessze a hírműsort, én csak gyors Kép , aztán vízszintes.

Puszi mindenkinek!

Jucmuc, Babim! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
zölddisznó

Kiscsillag!
Ezek tényleg nyomós érvek és eddig eszembe sem jutottak! Fel kerül az 1. verzió mellé:-)
Köszi!
gabi_

Coca hajráááá!!!!!
gabi_

Coca, Jucmuc +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Fogigátlós stimum volt, csütörtöktől kellene szurizni, de addig meg kell, hogy jöjjön a mensi. Mi van ha nem jön meg? (már múltkor is vacakolt, pedig azelőtt nem volt semmi gond vele) Egy kicsit aggódom miatta, pedig tudom, hogy nem kellene görcsölni.

Kívánom, hogy mindannyian Babásodjunk! :D +++++++++++
Babásoknak pedig egészséget a babáknak, mamáknak és az apáknak! :lol: ++++++++++++++++++++

Szép napot! Talán előbújik a napocska! :)

Tobi
tobi

Coca, Jucmuc +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Fogigátlós stimum volt, csütörtöktől kellene szurizni, de addig meg kell, hogy jöjjön a mensi. Mi van ha nem jön meg? (már múltkor is vacakolt, pedig azelőtt nem volt semmi gond vele) Egy kicsit aggódom miatta, pedig tudom, hogy nem kellene görcsölni. :oops:

Kívánom, hogy mindannyian Babásodjunk! :D +++++++++++
Babásoknak pedig egészséget a babáknak, mamáknak és az apáknak! :lol: ++++++++++++++++++++

Szép napot! Talán előbújik a napocska! :)

Tobi
tobi

Pandácska és Coca :) Felvettelek Titeket MSN-re. :)

Nyuszipuncs :) Neked is van? Ha igen akkor felvennél? Ott az Én címem.

Gabi :) Nagyon szívesen!!!

Pihenj is sokat Coca és vigyázz a kiscocákra!!! :) Várom nyuszit a hírekkel!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

SZiasztok!

Jucmuc, Coca,
ügyesek legyetek! :wink: :wink:

Pandácska,
köszi itt is! :)

Gabi,
én azt mondanám lombik. Persze, van valamennyi esély, de félig elzáródva nem hiszem, hogy inszemmel próbálkoznék. Ez is egy véleménymorzsa! :) Aztán hátha nem is lesz már szükség döntésre! :wink:

Tobi,
úgy tudom, nem baj, ha nem jön meg! :)
angel37

Coca :P
Kíváncsi vagyok, hányan vagy!?

Gabi!
Én részemről az inszemet helyezném első helyre, nagyjából azok miatt, amiket * (=Kiscsillag) írt. Emlékszem, mennyire izgultam az 1. inszemnél, nem ismertem senkit és semmit, azt sem tudtam pontosan, hogy mi történik velem. Másodszorra már sokkal otthonosabb volt :P Manapság meg szinte haza járok :wink: , de ez meg már a másik véglet... sajnos 8)
A 10% azért nem olyan rossz esély... a lombik egy jóval nagyobb hormonfröccs, megéri szerintem "kockáztatni" :)
Sok sikert!
Fanni
fanni73

Sziasztok

Kiscsillag
nagyon nagyon szépen köszönöm a ragacsokat, remélem, hogy már nagyon nagyon odaragadtak kb. min. 8 hónapra!!!!!!!!!!!!!

Zölddisznó
Húúúúúúúúúúúúúúú mindjárt vissza kapod a picinyeidet!
Kiváncsi vagyok nagyon hogy mennyien vagytok nemsokára????????

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Angel,
Köszi! :) azért még benne van a pakliban, hogy megjön
Tobi
tobi

Angel,
Nincs mit :D

Kiscsillag,
Ok ennek örülök :D

Coca,
mennek a drukkok +++++
Vendég

Ja, Tobi,
úgy értettem, hogy meg fog az jönni, csak az nem baj, ha a szurizásig nem jelentkezik! :)
angel37

Coca, Jucmuc,
Hajrá!!! Ügyesek legyenek a fiúk - lányok!!!

Gabi,
Nekem ugyan még csak inszemem volt, de van valami abban amit a lányok mondanak, h a szervezeted megismerkedik a hormon cuccokkal, Te meg az épülettel, na meg a Doki a szervezeteddel. :)

Angel,
telefonáltál már?! :)

Pandácska,
Neked most a + tesztért szoríthatunk? Ez most spontán ciklus volt?

A többieknek szurkolok a ragaszkodásért! :lol:

Zizo
2120

Zizo,
Spontán hónap plusz kaptam a Gynevac szurikat. Lehet szorítani nekem is :wink:
Vendég

Kiscsillag,
Én is megnéztem a babókat! :D Olyan jó érzés lehet így látni! :)

Zizo
2120

Pandácska,
Juj de izgi! Akkor most Neked is nagyon szorítok!

Zizo
2120

Zizo,
még nem :oops:
De őrzöm a számot! :)

Pandácska,
hú, tényleg a katicáid elértek a tesztnaphoz! :wink:
Pici Panda! :D
angel37

Zizo, Angel
Köszi :D
Vendég

Angel,
a lényeg, hogy megjöjjön most vagy addig vagy akkor :)

Pandácska,
drukk neked is +++++++++++++++++ :D
tobi

Sziasztok Lányok!! :!: :!:

Most beszéltem telefonon cocamamával és 3 kisröfit tettek a pocakjába. Jól vannak mind a 4-en de gépközelben csak holnap lesz . Most pihikézik!! :lol: :lol:

kiscsillag: Köszönöm a jókívánságodat és remélem az én pocaklakoim is ragaszkodnak anyucihoz :P :P

pandácska : te érted is megy az izgalom, jöhet a zebrás teszt :P :P

jucmuc : Megy a drukk ezerrel :wink: :o

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Jucmuc : bocsi a te neved kimaradt a vastagításbol

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Babaimádo:

Azt üzente cocamama , hogy a másik topikba légyszíves írd már be a nagy ujságot . Köszike. Bocsi de az előbb elfelejtettem megírni

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Coca,
Akkor jó baba tapadást kívánok :wink:
Kép
Vendég

Coca bevállalós így elsőre :P
Kellemetes várakozást kívánok :)

Pandácska :P
S mikor tesztelsz?

Fanni
fanni73

Fanni,
Jövőhéten ha addig nem jön meg.
Vendég

Akkor drukkolok, hogy tesztelhess :wink:
Fanni
fanni73

Sziasztok

Zölddisznó - Cocamama
hajrá - hajrá - harjá tapi tapi tapi tapi - jut nektek is a baba ragacsokból

Pandácska
jövőhéthez ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Fanni, Erika
Köszönöm :D
Vendég

Nagyon köszönöm mindenkinek a véleményeket, én már látom, hogy hová hajlok. Már csak egyeztetni kell a leendő papával az álláspontjainkat, aztán értesíteni a dokit.
No meg drukkolni, hogy inkább a 3-as verzió jöjjön össze:-)

Hajrá mindenkinek, Cocának pedig a jól végzett munkás nap után megérdemelt szép, nyugis pihenőt! :-)
gabi_

kiscsillag : felvettelek msn-re

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Gaby,
Neked még nem volt egy inszmed sem? És csak azt elzárodás a probláma vagy van más is?
Vendég

Sziasztok!

Mától tuti csend van itthon, nincs hnagom. :(

Pandácska!
2 nap mulva ++++++++++++++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Meg írni sem tudok. :lol:

jav: hangom

Kép
hanna30

Na most nézem hogy én sem tudok írni :oops:

Hanna,
Nem lesz teszt csak a vonalzóm szerint én még várok vele 1 hetet ha nem jön meg. Amúgy tegnap vagy ma kellett volna de már máskor is késett. Jobbulást neked!!
Vendég

Szia Pandácska!

Akkor most szorítok Neked ezerrel!!!!
Hű, de izgi.
Utána én követlek a teszttel. :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Zöldcoca!
Gratulálok! És mennek a drukkok, hogy nagyon ragaszkodóak legyenek a kis cocák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit??????????????????

Zizo!
Mi két hét múlva márc. 13-án megyünk a Kaáliba.

dido
dido

Jó reggelt a Kismamiknak és a Kismami jelölteknek!! Kép

Nyuszi, Erika, Coca, Jucmuc, Pandácska :) Babaragacs öt vagonnal Mindenkinek indítva. :) Ablakokat kinyitni!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zizo :) Igen! Elmondhatatlan érzés!! Tiszta szívből kívánom, hogy mielöbb érezd Te is és itt Mindenki!!!! :)

Nyuszi :) Köszi!!

Hanna :) Orovsnál voltál?? Gyógyulj meg hamar!!! Tudod nagyon várunk!!! :)

Hajrá tesztelőőőőők!!!

Csajok, Én ma reggel nem vagyok valami jól igaz legalább tudom, hogy kismami vagyok. :) Émelygek, egyátalán nincs étvágyam, de még inni se tudok. Remélem ma eljutok a védőnőhöz!! Drukkoljatok lécci, hogy apa hazaérjen!!

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Nyuszi, Erika, Coca!
Küldöm a babaragacs drukkokat :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit!
Mennek a drukkok a a Pöttyöcskék randiaihoz :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Donika!
Ha jól emlékszem Ti ma mentek a Kaáliba. Utána mindenképp várlak, a beszámolóval, hogy mit mondtak, és hogy milyen a dokinénik :D

dido
dido

Kiscsillag!

Sajnálom, hogy rosszul vagy, ugyanakkor ezek nagyon jó jelek, és ha nem haragszol azért azt kívánom, hogy tartsanak még egy pár hónapig ezek a rosszullétek, így tudhatod, hogy minden rendben odabenn :D

dido
dido

Kiscsillag,
Hát ez nem jó de így legalább fejlődnek a picik az tuti. Megértelek mert a nővéremen látom hogy ez milyen rossz lehet. Hajrá védőnő!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?