Sziasztok,
Nina74,
az a doki hulye! Hogy gondolja, hogy 1 6 hetes baba ehgyomorra megy vervetelre.
En meg most is gondban lennek vele, mert Jazmin sokx mar 6-kor eszik.
Kulonben Jazmin ugy ordit minden dokinal, mint 1 faba szorult fereg. Meg a tanacsadason is a sulymeresnel, mert az nagyon, de nagyon faj.
Eva,
en 2x is kitaknyoltam, amikor Jazminnal terhes voltam. Persze nem a hasamra estem, hanem terdre.
Gabi3,
en ugy tudom, hogy 1-ig, de a multkor meglepo modon a doki mar fel 11-kor jott, pedig maskor 12-re szokott jonni, attol fuggetlenul, hogy 11-tol van rendeles. Tudod, hogy csutortokom is van most mar? Es az delutan. Mi legkozelebb csut 13-ra megyunk.
Agci,
nagyon ugyi Gabo. Hat igen vannak ugyi apukak, akik hazaernek idoben. A mi apunk csak epphogy furdetesre esik be.
Ma voltunk setlni, de azert meg nehez kocsival menni, mert van olyan resz, ahol egyaltalan nincs takaritva. Jo kis izomlazam lesz.
Ildianyu,
nem en kenguruztam, hanem a ferjem. En is mar nagyon hamar ereztem a mozgasokat, de rajottem, hogy az nem az volt, mert utana hetekig semmi sem volt. Igazabol kb 22-23. heten kezdtem el erezni. Bar en mar a terhesseg elott is ereztem.
Fanita,
Jazmint mindenki fiunak nezi. Meg senki nem nezte lanynak. Es szerintem is fius. De nam baj. Engem meg 5-6 evesen is fiunak neztek. Nagyon fel voltam haborodva, amikor nagyfiuk azt mondtak, hogy ocsi rugd vissza a labdat.
Banita,
en azt hittem te mar reg vegeztel. Hanyad eves vagy es mit is tanulsz? Bocs de asszem nem irtad meg meg, pedig kerdeztem. Kulonben meg felhaborito, hogy Balint nagyobb, mint Jazmin.
Igerem akit tudok, ertesitek sms-ben az esemenyrol, de meg 1 jo 10-12 napot akarok varni, jo? Uristen, most hogy ezt leirtam, teljesen ketsegbe estem. Tenyleg mar csak ennyi lenne?
Lanyok,
azt , hogy oldottatok meg aklinikan, hogy amikor furodni mentetek stb, ki volt a baboval? A szobatarsak vigyaztak ra? Nem lopjak el v. cserelik el? Szerintem olyan konnyen el lehet onnan lopni 1 gyereket.
nu csok mindenkinek,
gabomamo