Na szép jó napot!
Banyanszki ne haragudj amiért csak most írok, de férjem lebetegedett, ugyhogy nem tudtam eddig a gép elé jutni!
Szóval előszőris, nem megy szabira a Herczegh mert nem akar ebbe a krízishelyzetbe elmenni, itt akar lenni!
Azt mondta, most már biztos, hogy a korház ebbe a formába megszűnik létezni április 1.vel
Szóval a korház ugy néz ki marad, most próbálnak meg valami támogatót szerezni, tehát alapítványi lesz a korház, önnálósodik, ezáltal jóval drágább is lesz, de megmarad! Csak győzzük megfizetni!
Mert hogy az állam április 1. után nem utal pénzt a korháznak a betegek után...
Na ennyit tudtam meg én tegnap!
Rólunk csak annyit, hogy azt mondta, túlhordani tuti nem fogom (legalábbis a vizsgálat alapján) ő jövőhétre gondolja ezt a szülést, de már hét vége felé is reális lehet a dolog! A méhszáj még majdnem teljesen zárt, bár már elkezdett kinyílni, de még nincs egy újnyira nyitva!
A babó jól behelyezkedett, start pozíciót vett fel, szépen lent van már
3300grammosra becsülte a születési súlyát!
Szóval minden rendben volt és még a CTG is egész jól sikerült, most csak 20 percet vett igénybe
Egy körkérdésem is lenne hozzátok...nagyon gondolkozom azon hogy EDA vagy ne! Szóval nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok? Kell, nem kell, hasznos vagy inkább veszélyes, simán kibírható nélküle vagy jobb ha kérem?
Segítsetek dönteni!