Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :D

Angel!

Hát igen, sajnos jól mondtad! :( Rengeteg píz....

Coca!

Holnapra drukk!!!

Nekem kedden lesz a leszívás, ma reggel 9 tüsző volt ebből három még csak közepes, ezek elvileg megérnek keddre.

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
9 gyönyörű petét neked keddre! :D
angel37

Hajrá Mucus!

Kép
zölddisznó

Most engem is megzavart kicsit a két nyulam bulam. :oops: :oops: Bocsánat. Természetesen nyulasznak szólt a kérdés. Nyulasz azért ne menj el!! Én voltam figyelmetlen. :oops: Ha meg tényleg ilyen munkát végzel, akkor az valóban nem egészséges friss lombikkal csinálni, de hogy lehet , hogy 170 km-ert utazol?? :shock:

Nyuszipuncs, Erika esti babaragacs szállítmány indítva. :) :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Coca :) Nagy-nagy drukk Neked holnapra!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jucmuc :) Neked még növesztő energiák mennek. :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A kedd mindjárt itt van! De izgi! :)

Én holnap töltöm a 8. hetet. :) :D:D:D:D

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok

Köszönöm a baba ragacsokat!

Jucmuc
keddre +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Kiscsillag!
Semmi gond.Végülis nyúl-nyúl,a cél pedig ugyanaz minden nyúlnak. :wink:
Sőt,nekem is három poronyt jött vissza.

Képviselőként dolgozom,és vidékre járok le Budapestről.Ezért ilyen sok.Ebből mondjuk 30 a munkahelyem oda-vissza,a többi pedig a vidéki kör.

8.hét?Ez szuper.Biztos jól érzik magukat a kis pocaklakók.
Ti aztán gondolkodhattok neveken,majd 4-et kell leadnotok a korházban. :lol:
Sikerül majd megegyeznetek?
Vendég

zöldcoca:

Küldöm a drukkokat ezerrel+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Ügyesek legyetek holnap! Az este még a tüszőcskéidet ápolgasd! Jelentkezz ha tudsz már valamit! Bocsi de nem tudok este msn-en lenni,mert nem érzem jól magam. Szurkolunk neked mind az öten!!! Majd holnap beszélünk.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Jucmuc,
Mennek a drukkok keddre :wink:

Coca,
Holnap ügyes legyél nagyon drukkolok és itt van amit igértem neked:
Kép
Vendég

Nyulak, és nem nyulak!

Köszönöm mégegyszet a drukkolást, holnap 9.30-re kérem a koncentrátumokat!
Ezennel felhatalmazom Puncsos Nyuszi kismamajelölt-társamat, hogy az Ő értesítése után bepötyögje ide is a jó híreket!

Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Zöddisznó
akkor a mai délelőtt a TE TI napotok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1172301137.02.gif[/img] Szép számú lányokat és jó gyors fiúkat kívánok nektek, és hogy mielőbbi szép számú randit kívánok nektek!!!!!!!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

jucmuc:
Gratulálok a tüszőcskéidhez,növeszgesd még őket keddig

kiscsillag:
Köszönöm a babaragacsokat

erika13:
Te hogy vagy? Megkérdzhetem hogy honnan töltöd le ezeket a szuper figurákat?

zöldcoca: Nagyon szoritunk neked. Szép állmokat a leszívás alatt és sok szép petécskével ébredjé+++++++++++++++++++++++
Ha felébredtél várom a jó híreket.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

zödcoca :) Gondolok rád ezerrel!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ És várom a jó híreket!!! :) Álmodj szépeket! :lol:

nyulasz :) Akkor Neked is mennek a babaragacsok!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) Neveken még egyelőre nem gondolkodunk, de biztos nem lesz könnyű. :) Bár a férjemet könnyű meggyőzni. :wink: Neki a lényeg, hogy ne valami csavaros kimondhatatlan legyen. Ja és 8 név kell. :) Mert 2-2 nevük lesz valószínű. :)

Szép napot mindenkinek!! Hol vagytok? Merre jártok csajok??

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok

Nyuszipuncs
hát én nem sok mindent érzek, csak a hasam - olyan mint akinek meg akar jönni - de van hogy csak úgy érzem hogy van, főleg ha sokat mocorgok, Ákost nem igazán emelgetem, csak végszükség esetén,
Te mit érzel?
a Vérvételt akkor otthon fogják megcsinálni?
az Utro adagodat felemelte vagy maradt ahogy volt?
Ja és még az jutott eszembe, hogy ha a vérvétel v. a teszt OOOOKKKK akkor az otthoni nőgyógyid is felírja neked az Utrot? Vagy jöhetsz érte a Kaáliba. Mert azt nehogy abbahagyd, mert ha :lol: ilyen boldog leszel akkor az Utrot még jó sokáig kell nyomkodnod!!!

Zöldcoca
még bizti csicsikál és pihenget
de én már nagyon várom a jóóóóóóóóóóóóóóóóó híreit!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Coca,
Mennek a drukkok
Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi Kiscsillag a tapikat,neked boldog pocaknövesztgetést,akinek tüszőnövesztő kell,annak azt,akinek babaragacs azt,akinek millió drukk,annak pedig millió drukk!
És nem fogok nagyon írni,maradok olvasó üzemmódban,de nem azért mert valami bajom lenne,hanem mert egy másik topic lakója vagyok.
Így nektek is csak egy Nyuszitok marad,és énis maradok a másik topic nyuszija.
Ugye,Erika? :wink:
Vendég

Sziasztok!
Én ritkán írok ide, de én is a Kaáliba járok.
Most értesültem róla Cocinak 10 kiscocijelöltet szívtek le!
Drukkoljunk neki, hogy jól randizzanak a kiskatonákkal!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok

Zölddisznó
nagy nagy gratula a 10 kiszölddisznóhoz, és akkor már lehet hogy most folyik a randi, és jó randit a picurkáknak.
és nagyon vároma holnapi híreket is!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Sziasztok Lányok:

Most beszéltem cocamamával és 10 petécskét szívtak le neki. Jól vannak de csak később lesz gépközelbe. Holnap kell telefonálni neki. A szurkolásokat lehet küldeni a fiu-lány randihoz.

erika13:

Nekem eddig folyamatosan görcsölt a hasam meg a jobb oldalam nagyon szurkál. Ma reggel jól ébredtem mert eddig még nem görscölt. De ha állok akkor fáj a hasam alja. Amit lehet megcsinálom ülve. Az utrót nem emelte meg maradt a 3x2. A vérvételt itthon megcsináltatom de utána ki írja fel az utrót azt még nem tudom. Nem tudjátok a körzeti orvos felírhatja?

nyulasz:
Igaz,hogy nem ismerlek de igy is küldöm neked is a babaragacsokat.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Coca,
Nagyon ügyi voltál gratula :D
Kép
Vendég

Köszi,Nyuszi!

Én is csak Erikát meg Harcikát ismerem,de ez nem gond. :wink:
Én is küldöm nektek a babaragacsokat!!!!!!!!
Vendég

Csupa jó hír így hétvégére!
Ragacsok és randidrukkok mennek ezerrel az érintetteknek!
Szép maradék hétvégét mindenkinek!
Gabi
gabi_

Köszíííííííííííí
Nagyon cukik vagytok!

Megyek gyorsan vízszíntesbe, mert eléggé fájok. De sebaj! Annnnyira örülök!!!

Puszik!

Kép
zölddisznó

Coca,
Ügyi voltál :D Pihikézzél!
Kép
Vendég

Coca,
Mikor tudjuk meg hogy hányan indultak neki a nagy útnak?
Vendég

Helló csajok!
4tuti + 1 alakuló kiscoca a mai termés. Holnap 11 után lesznek új hírek Addig pihi. Már nem fájok annyira.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Erika és Nyuszi,
nektek csak ragacs ragacs ragacs...
pihizzetek sokat és küldjük a pozitív energiákat.. :D

én ma kezdtem a gonalt
nektek nem feszült a pocitok a suprefacttól??
nekem vhogy nagyon érzékeny az egész alhasam... :(

fendi
_ismeretlen_

Sziasztok

Zölddisznó
nagy nagy gratula a pici cocákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holnap is nagyon nagyon várom a híreket!!!!

Fendi
köszi a ragacsokat!!!!!!!!!!!!!
Suprefact: és társaitól nekem Ákosnál sem és most sem volt egyiktől sem semmi bajom, max: az injekciók helyén kék zöld lila foltok - de hát ez az én hibám a bénázás miatt.
de hát mindenki máshogy reagál a szurikra!

Nyuszipuncs: most jutott eszembe hogy Utrogestánt a nőgyógyászod is fel tud írni, körzeti nem bizti, és a képek: innen onnan mentegetem őket ki, és vannak olyanok is amiket a képeslapos oldalakról.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Gratula Mindenkinek!

Erika! Nyuszipuncs! Most aztán kapaszkodjanak azok a babók rendesen!!

Coca! Hajrá a fiúknak lányoknak, van még idő találkozni!

Kiscsillag! Javultál már valamit?

Angel! Kellett a naptej első két nap, így csak szeplős lettem, nem piros. :lol:

Hanna! Jobb már a gyomrod?

Közben csatlakozottaknak Üdv, bár még én is csak 2 hete írogatok...

Zizo
2120

Erikamami, Nyuszimami! Kellemes beágyazódást.

Köszönöm mindenkinek a drukkjait! Jöhet még! :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Zölddisznó
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Coca,
Hajrá hajrá! Drukk+++++++++
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zizo!
Nem vagyok túl jól, mostmár elmegyek dokihoz.

Csajok!
Nagyon sok babaragacsot Nektek!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok !

zöldcoca: Köszike.Drukkolunk a holnaphoz de a keddhez főleg. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++A vonalzod át lehet írni.

fendike: Köszi a ragacsokat,igénybe vesszük. Nekem is feszült a hasam és még puffadt is hozzá de mindenki máskép reagál rá.

erika13 : Köszike az infót

2120: Hát bízunk benne hogy ragaszkodnak a babyk anyucihoz!!!!Milyen volt a sielés? Jól emlékszem sielni voltatál?

hanna 30: Gyógyulgassál minnél hamarabb meg!! Köszike a ragacsokat. Lázas vagy ?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Angel, Nyuszipuncs sziasztok!

Lázam hála nincs, csak pocigörcs. :(
Nembaj, megmaradok.

Szorítok Nektek Csajok! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Cociiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és jobbulást!Várnak a babák!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldcoca
Drukk ezerrel, meg még +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Hanna
jobbulást :!: :)

Jucmuc,
mennek a tüszőnövesztő manók +++++++++++++++ :D

Erika, Nyuszi
küldöm a ragacs manókat :D
tobi

Sziasztok!

Zöldcoca!
Gratulálok, és drukkolok továbbra is a kiscocáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszik, Erika!
Továbbra is mennek a ragasztó drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit!
Gondolok Rátok kedden és mennek Neked is a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dido
dido

SZiasztok!

Zöldi,
Gratula a 4 randihoz, hátha mára meglesz az 5. is! :wink:

Zizo,
máris itthon? Azt hittem egy hétre mentek! Azért biztos nagyon jó volt! :D

Erika,
jó ez kis animáció! :lol:

És persze ezer drukk neked! :D

Nyuszinak is!

Pandácska,
hol találod ezt a sok kis aranyos malackát! :shock: :lol:
angel37

Sziasztok Lányok! :D

Cocika! :D

Nagggyon-nagggyon szorítok Nektek!!!!! Ügyi voltál tegnap!!!!

Nagyon szépen köszönöm lányok a drukkokat, :D :D Angel, Coca, Kiscsillag, Erika, Pandácska, Nyuszipuncs, Tobi, Dido és mindenki!!!! Nagyon kedvesek vagytok!!!

Holnap reggel megyünk 8-ra.

Tegnap megkaptam az ovitrelle-t, ma már semmilyen szuri nincs.

Nektek is úgy volt, hogy az utolsó nap már semmilyen szuri? Kicsit aggódtam ezért, nehogy nekem idő előtt kiszabaduljanak a kicsikéim...

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
punkció előtti nap már semmi! 8)

Drukk a holnaphoz! Jaj ez olyan izgi! :D
angel37

KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucus!

Nekem azt mondta Harcika, hogy ennél a protokollnál TUTI nem repednek előbb, mert a suprefact hatása megekadályozza.

Mivan? Elvonási tüneteid vannak? :lol:

Ma csak pihi, éjfél előtt egy utolsó vacsora, és hajrááááá kisjucik!

Kép
zölddisznó

Nyuszi , Erika :) Hétfői babaragacs szállítmányt indítottam!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ kapaszkodni babák, kapaszkodni!!!!! :)

Coca :) Nagyon örülök a jó híreknek!!! Csak így tovább kiscocák!! :) Drukkolok Neked folyamatosan!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judit :) Neked holnapra egy nagy kalap petikét és jó randit a fiúkkal!!! :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zizo Köszönöm kérdésed, az állapotom változó. A doki is megmondta, hogy hullámzó, de azért látok némi javulást. :) De még sokat menni, ülni, állni nemtudok. Örülök, hogy jóléreztétek Magatok! :) Te mikor is kezdesz? Mikor lehet Érted is drukkolni??

Hanna :) Remélem elmentél az orvoshoz!!! De azt mégjobban remélem, hogy jobban vagy!!!!!

Lányok, akit érdekel felvarázsoltam az első UH képet. (nem volt egyszerű) Aki szeretné megnézheti a vonalzóm alatt a www.-t kell menyomni. (legalábbis remélem!) :)

Mit szóltok?? Szakad a hó!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Angel,
sajnos csak 4 napra tudtunk menni, mert így volt szállás, de mindenkinek csak javasolni tudom. Annyira kikapcsoltunk h azt nem lehet elmesélni!! :lol:

Kiscsillag,
azért remélem most már inkább javulni fog az állapotod, mint hullámozni. Most kimarad ez a hónap, mert most kellett volna az iszem miatt menni, de ugye elmentünk helyette síelni... de azért nem hagytuk annyiban... :oops: :lol:

Hanna,
azért remélem most már Te is jobban leszel, voltál orvosnál?! Hátha ő tud mondani valami okosat és jobban leszel.

Nyuszipuncs,
igen síelni voltunk! Nagyon nagyon jó volt!! :) Szurkolok a ragaszkodó babóknak!

Jucmuc,
Neked is akartam írni tegnap, de elsőre elszállt amit írtam, aztán valamiért kimaradtál! Nagyon szorítok Neked holnapra!!!!

Dido,
Ti mikorra mentek a Kaáliba?

Megyek mert muszáj egy kicsit dolgozni is... bár nincs kedvem!
Zizo
2120

Sziasztok

Nagyon szépen köszönjük a babaragacsokat!

Jucmuc
mindjárt holnap reggel :lol: !!!!!!!!!!!!!!!

Zölddisznó
mai hírek??????????????????

Kiscsillag
megnéztem a képet, amennyiet láttam az nagyon ari, csak nem tudtam kinagyítani, így nem sok mindent láttam, de nagy a képzelő erőm!

Szerintetek az jó v. rossz hogy, érzem a hasam, és baromi gyorsan elfáradok (ma már) mindenben, eddig csak úgy elvétve - a has is, de ma már bármit csináltam eddig 5 perc után ki voltam, és a hasamat is többet érzem.
Ákosnál ilyenkor már kész voltam, a melleim fájtak stb., Hányingerem akkor sem volt, és most sem, de van olyan is hogy totál semmit sem érzek.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika!

Mai hírek: négy szépen osztódi röfike.

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Zölddisznó
ez nagyon jó hír!!!!!!!!!!!!!!!
és mikor kapod őket vissza???????????????
tényleg - ki csinálta a punkciót? a Mágus be tudott menni?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Drága Cocika, Kiscsillag, Zizo, Erika, és a többiek! Nagyon köszönöm!!!! Tündérek vagytok!

Amit most írok hamar azt ha úgy mesélné valki el sem hinném neki!

Már kb. két napja, hogy be volt dagadva az ínyem, mára rendesen begyulladt.
Csodával határos módon találtunk itt Győrben egy fogorvost aki fogadott minket, csináltak egy nagyon pici röntgent is, persze elmondtam mindent a Kaálival kapcsolatban.
Aztán hívnom kellett még a beavatkozás előtt az intézetet, hogy az altatást nem befolyásolja-e ha felvágják az ínyem stb..szóval ez nem is én lennék....
Beszéltem a Kaáliból az altató doktornővel, aki mondta, hogy szedhetek doxiciklint mert azt amúgy is kellene majd szednem holnaptól ha jól értettem. Aztán szépen felvágták az ínyem, közben végig a picikéimre gondoltam, de azt mondta a doki, hogy nem lesz ettől semmi bajuk. Most itthon vagyunk, nekiesek az ágynak és holnap reggelig csak pihenek.

Ennyi megpróbáltatás után sikerülnie kell!

Puszi mindenkinek és mégegyszer köszönöm!

Kép
Kép
jucmuc

Igen Erika, mejött Drága Mágusunk. Ő csinálta. Nagyon élveztem. Holnap, ha minden igaz, visszaköltöznek a pocómba.

Kép
zölddisznó

Coca,
Mennyit fognak beültetni? Mikor mész holnap? Mennek a drukkok++++
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?