Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabó- :( , sajnos én is tudom, mit érzel, de a következő hónap: :P . De jó, hogy jössz!!! Remélem találkozunk!

Képzeljétek, amíg itt írtam, addig Nyuszi rájött, hogyan kell visszafordulnia hasról hátra!!!! :lol: :lol: :lol: És apa is pont látta!!

Nitta, nem tudom, mi lehet, Kincső is csinál ilyet néha, de ő fáradt és el is alszik, ha elmennek a vendégek. Jó nagyszülőzést Görbehalmon!

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik! Mentek a képek, jó sok. :lol: De amúgy vannak fent a honlapunkon is.
Dehogynem fogod látni a kórházban, tuti lesz Nálatok harmadik!!

Anikó! Gratula Kincsőnek, apuka büszke lehet Rá! :-)

Nitta! Dehogy feküdt Mira időben, késöbb ment és korábban kelt. Mintha érezte volna. :lol:

Mi ebédelni megyünk Balfra, apukámnak névnapja van. Délután meg gyerekzsúrra megyünk.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok cajok!
Nem tudtam visszaolvasni de más elvonási tüneteim voltak!Így irnom kell!

Kriszti!
Köszi az e-maileket.nagyon jók!

Viol!
Neked is köszi!

Szóval éppen válófélben vagyok.Már Sopronban lakom Szonjával az Apukámnál.Nem rossz.Van egy 3 szobás lakása ahol ha nem is bőségesen de elférünk.

Rik!
Marhára közel vagyunk hozzátok,az Ibolyán.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Eszti!

Oh, nagyon sajnalom!! :( Ha tudsz vagy van kedved irni rola ( akar priviben is) ram szamithatsz. Sajnos (ill. most mar szerencsere) egy valopert en is vegig jatszottam es ha tudok segitek barmiben csak jelentkezz. Hogy vagy? Es Szonja hogy viseli?
Ha tarsasag kell mi itt vagyunk mindannyian Neked! :lol:

Gabo!

Neked is nagyon sajnalom! :( Remelem nagyon hamar összjön majd egy kis teso Levinek.

Ennyi szomoru hir egy napra!! :? :? :?

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Hú, mennyit írtatok.

Kriszti,
az oltásról már csak annyit, hogy nem a gyerekdoki ajánlotta, hanem én kértem, mert Ausztriában annyit hallottam róla. Kicsit utána is olvastam és valóban nem tartozunk a magas rizikófaktorú családok közé, de mégis kivédhet bizonyos betegségeket, ami már előny. Bárányhimlő ellenit meg Magyarországon nem volt szokás adni, de szerintem az is jó dolog. Persze mindenkinek a maga döntése kell legyen, hogy oltat-e vagy sem. Ugye, vannak, akik legszívesebben a kötelezőt sem adatnák be.

Gabó!
én is ismerem ezt az érzést!! Sok-sok együttérzést Nektek! Meglátod, a legváratlanabbkor meg fog jelenni a kismanó!!

Eszti!!!
Óh, szóhoz sem jutok!!! Az az igazság, hogy én is a második házasságomban éldegélek!! Kívánom, hogy úgy alakuljon, ahogy Neked és Szonjának a legjobb!!

KépKép
KépKép
esztermami

Kép Anyuval es tesommal Kép a ket boszi

Aniko!

Gratula Kincsönek.

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Betegek voltunk. Talán Janka és a férjem megúszta, de hármunkat legyűrt a kisróka :?
Janka a hasát fájlalva kijelentette amikor beállítottam egy snassz lavórral, hogy a "sárga lavórba akarok hányni" :lol: :lol: :lol: :lol:
jó hogy nem kellett rózsaszínért rohanni a boltba :lol: :lol: :lol: , de szerencse nem volt rá szükség.

Gabó, sajnálom.
Már velem is előfordult. Valószínűleg biokémiai terhesség volt ami elindult ugyan, de nem maradt meg valami okból. Ágnes előtti hónapban voltam én is így.

"Boszorkányok", elűztétek a telet???????????? :D :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!

gabó,
te jó ég.... sajnálom nagyon.... :( :( :( :( :( pedig már gábornak is meséltem, hogy képzeld, gabó babát vár... nagyjából tudja ki kicsoda itt, rólad meg amúgy is mesélgetek, meg hát az eleje óta vagy itt... basszus... meglásd hamarosan tuti összejön, nagyon kívánom, hogy így legyen!!!!++++++++++++++++++++++++
a sátrat már eltettem, de a doboza megvan, majd lefényképezem. így hogy a mi szobánkab volt, bele sem fért volna a képbe, épp hogy elfért ott is... :roll: :P

reni,
hűű, megkaptam ám az sms-t, csak nem volt manika a kártyámon :oops: :P de ide felírtam ám a csajoknak, hogy miért nem jössz!! :P
nagyon jók a képek, látni, hogy élveztétek és jól éreztétek magatokat! :) anyukád és tesód is belecsöppentek a német forgatagba! :wink: lara meg egyszerűen tünemény abban a kis szekérben! ez az amit dieter kipofozott?
jobbulást kívánok nektek, vigyázzatok tényleg, lara el ne kapja.

rik,
naaa, ez igen!! :) elkezdtétek és máris kezdeti sikerek! :) csak így tovább!! :) és amikor befejezte petra a bilin, felállt és meztelen popóval ő is juppizott?? :D :wink:

nitta,
köszi! :) szeretek is itt lakni, nagy különbség egy jereváni 60 m2 után. jó, akkor még gyerek, tini voltam akkor jó volt, most jobb így. van egy album a lakásról, ha gondolod pillants bele.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9641&page=1
még azért itt van hova tenni a pénzt... :? a lábazat még nincs bepucolva és kell korlát a teraszra végig. már elkezdtük az intézkedést, tavaszra meg is lesz valószínű, nehogy dorka lehömbölögjön onnan. :)
dorka amikor vendégek vannak, tök nyugodt az elején. csak sasolja őket, nem mozdul. méregeti őket. aztán elkezd pakolni, játszani, a szokásos. nyugtalan még nem volot, nem vettem észre. lehet, hogy zoénak még furcsa, hogy mások is vannak körülötte, nem csak apu és anyu illetve a közeli rokonok, nagyszülők. sztem. aztán lehet, hogy csak nem szmpatikusak neki! :D

anikó,
de jóóó, de ügyes kincső!!!! :) :) gondolom, hogy büszkék vagytok, olyan jó ez! :) aztán majd jön a fenékfelhúzós hintázás - hát komolyan mondom, én azon meg tudtam volna halni, ahogy nyomta hátra a kis pelenkás seggét... :D - rugózás, kúszás, mászás és többiek! :D :wink:

kriszti,
na, akkor tök jó hétvégétek volt! hol volt gyerekzsúr? ott harkán?

andi,
sárga lavór.... az egyik szemem sír, a másik meg nevet... :cry: :P szegény kicsi lány, na meg ti is! :( jobbulást nektek!!

KépKép
viol81

gabó
itt a sátor
a benne lévő kiskrapekhez lehet viszonyítani, hogy pl dorkát majd úgy kell benne megkeresni :D na jó ez talán túlzás volt, de itt a lakásban tényleg méretes
Kép

KépKép
viol81

itt vannak a méretek
Kép

KépKép
viol81

Reni!Tök jók a képek!!Olyanok vagytok a tesóddal mint két tojás! :lol: :lol: :lol: Marha jól néz ki Dieter és Lara!!

Eszti!Én is szintúgy nagyon sajnálom,de így lesz a legjobb!! :( :( :(

Aniko!Persze,hogy talizunk akivel csak tudok szeretnék találkozni! :) :)

rik!Balla Ádám a neve a kis jövevénynek.
Gratulálok Petra ügyességéhez!Ez már nagy előrelépés nyárra szobatiszta is lesz!Szuper!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

amica!Remélem akkor jövő hónapban nekem is sikerül mint neked Ágnes!!
Édes kis Janka!Nem mindegy melyik lavor rókázik! :) :) :) :)

Viol!Asszem tudom milyen az a sátor nyárra veszünk a Levusnak.

Mégegyszer köszike lányok!!!! :) :) :)

Levi tiszta dinka elcsúszott az alvása,mert délután 2-kor házat néztünk nemrég kelt fel,de azóta nem bírok vele!Hát a ház szar!!!
Sokat kéne rákölteni alul is fölül is meg nem is tetszik és 5.5 milláért sok!Keresgélünk tovább,de valószínű rábaszunk,mert 98%,hogy zártkertre nem költhetjük el a lóvét,mert nem lehet őket lakóépületekké nyíilvánítani csak akkor vehetünk itt bármit is ha az állambácsinak odadunk 1.4 millát amire én nem igazán vagyok hajlandó tehát 3 3.5milláért kéne találni valamit,hogy maradjon is valami a felújításra!De gondolkodunk azon is,hogy felhúzatunk egy könnyűszerkezetest.A Balázsnak van egy dupla telke az ajban csak ott nem lenne net,mert Mikronetünk van és onnan nem lát rá a toronyra!Szarügy ez,de arra megkapnánk a szocpolt.Nagy erőkkel keresgélünk remélem lesz valami!
Vendég

Viol!Pont ilyen a Lilike sátra és a Levi imádja!!Biztos Dorka is élvezni fogja!
Vendég

Zília!Itt vannak a mesecímek!

Thomas és a tűzijáték!
Percy fütyül!
Thomas és a halak!
Emily kalandjai!
Thomas a nap hőse!
Thomas,Emily és a hóeke!
A verseny!
Mozdony szépségverseny!
James túl messzire megy!
Gordon meghibásodik!
Thomas és a tubás!
Percy és a varázsszőnyeg!
Törékeny rakomány!
Képes vagy rá Toby!
Thomas és a cirkusz!
Percy tévedése!
Thomas és a meglepetés!
Emily új útvonala!
Csirkék az iskolában!
Gordon a példakép!
Henry és a kívánságok fája!
Thomas és a fagylalt!
James új ruhája!
Thomas a megmentő!
Emily türelmet tanul!
Halloween!
Vendég

Cajok!
Köszönöm a bíztatást és most,hogy látom házasság után is van élet már én is feldobódtam.Egyébként nem vagyok túlzottan elkeseredve mert ez már 2 éve húzódik.
Lassan megbeszéltük magunkalal,hogy ez így lesz a legjobb.Békességben váltunk el.

Gabóca!
Ugyan nem olvastam de sejtem mi történt(azaz mi nem történt veled)Fel a fejjel csajszi!Sikerülni fog!

KépKép
eszti76

Gabóca!
Ezek milyen mesecímek?A Szonja kedvenc meséje a Thomas a gőzmozdony.Megvan Nektek DVDn?

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Nemreg ertünk haza, nincs soki idöm, holnap jövök, irok!

Gabo!

Nagyon sajnälom! :cry: :cry: :cry: Fel a fejjel! Örülök annak, hogy jössz, remelem jot dumcsizunk majd. Megirom milyen meseink vannak, mit szeretnel, ätveszem.

Eszti!

Mär hiänyoztäl!

katus78

Sziasztok!

Hú, Gabó nagyon sajnálom. Pedig az a halvány csík is csík.
Igaza lehet Andinak, hogy elkezdődött valami, aztán meg mégsem :(

Eszti,
ez most akkor is tök szar lehet neked, meg főleg Szonjának :(
Kár, hogy így ismeretlenül nem tehetek érted sok mindent, de azért veled érzek.

Reni, Eszter,
Ti is elváltatok már egyszer? Azért csodálkozom csak, mert olyan fiatalok vagytok.
De az tök jó, hogy már megoldodott az életetek, és boldogok vagytok.
Ezeket a példákat kell szem előtt tartani Esztinek.

Mi ugyan nem vagyunk házasok, de valószínűleg időben mi tartjuk a csúcsot, több mint 16 éve vagyunk együtt.

Kép

Kép
ábibaba

Viol,

láttam Dorkát a Kisalföldben, tündéri :lol:

Kép

Kép
ábibaba

ÁbiZsani!
Köszönöm a Te bíztató szavaidat is.Hála égnek sokan állnak mellettem és ez nagyon nagy segítség.Jó tudni,hogy ennyien szeretnek,kedvelnek.
Remélem nem lesz nagy törés Szonjának ez a dolog.Vallom,hogy ha nem így történik akkor az rosszabb lett volna neki.Meg aztán apum(ott lakunk egyelőre nála)nagyon szereti és sokat foglalkozik vele.Szeretet veszi körül,így remélem kevésbé sérül a lelkecskéje.

KépKép
eszti76

Sziasztok!!

Eszti
irtam privit!
Szonja hogy érzi magát?Hova jár most oviba?

Ábizsani
Mi 11 éves házasok leszünk jun 1.jén,és 14 éve vagyunk együtt. :wink: NAgyon soknak tünik,de asszem ez még csak a kezdet,imádom ŐT!
Jol vagy??Most mész uh-ra??

Gabó
huu,nehéz lehet ez az örökség téma.Mindenképp ugy gyertek ki belőle hogy megérje :wink: :roll: ,ja és tudjál NET-ezni!!!!!

Andi
szegénykéim,most ez a tél nagyon kiszurt veletek.A minden létező betegséget elkaptátok ami most kering.Jobbulást!!!

Csilla
merre vagy???Jol vagytok??

Petrus nagyon jol halad a szobatisztasággal!!!Jelentem ma még az alvás alatt sem volt pisi!!!!!Egyszer ment be nappal,de asszem én nem voltam fürge.
Ugy érzem az egész napot a wc-n töltöttük!!De nem baj,megtanulja és egy pelusgonddal kevesebb! :wink:
Ilyenkor látja az ember,hogy milyen sürün pisilnek,és milyen jo kis adagokat.Ja és kasiért is szol!!! :roll:
Vendég

sziasztok!!

eszti,
itt a kép. a levélre holnap válaszolok, ha nem baj, ma már megyünk alukálni, hosszú volta a nap...
szonja nagyon gyönyörű abban a ruhában és tündéri a mosolya!! :P
Kép

zsanett,
sztem nem eszter vált el, hanem ági... de most nem vagyok benne biztos, majd ők megmondják! :roll: :P :roll:
köszi dorkát! :) különben felbuzdultam, hogy bent volt, azt hittem ez is olyan, hogy vkiét beteszik, vkiét nem, de látom, hogy bent van valószínű bent is lesz, ha máskor is küldök be. és fogok!! senki nem tud megállítani! :lol: :wink:
hogy vagy?

hűű, gabó, imádom amikor ennyi mondandót sürítesz egy mondatba! :wink: kicsit gondolkodnom kellett, hogy akkor most mi hol mikor kivel miért, de megvan!! :lol: :wink:
figyu, és ezek a telkek fent vannak a hegyen? vagyis eddig csaj ott keresgéltetek? beljebb nem?

cajok,
most már aztán én is szeretnék ám találkozni veletek megint, aztán dumálni!!! :twisted: :D :twisted: :D :D :D :D :D :D irgumburgum! :D :D :D :D

KépKép
viol81

Eszti!Nagyon sajnálom :(
Gabó! :cry: :cry: Majd jövő hónapba biztos sikerül.
Beus üzent,holnap mennek haza Hegykőre.
Ja és Eszti!Ami az sms-ből kimaradt:Nekem nagyon sokat segítettél mikor kórházba voltunk :( Nagyon megkedveltelek.Én is amiben tudok szívessen segitek :P Biztos vagyok benne,hogy leszel még nagyon,de nagyon boldog :P
Viol!Láttam Dorkát én is az ujságba :P

KépKép
kola2

Rik!Gratula Petrának!!!!!Nagyon ügyes! :P

KépKép
kola2

Eszti!Igen a Thomas a gőzmozdony meséi!Ha akarod átveszem neked meg akinek még kell!
Biztos vagyok benne,hogy Szonjánál nem lesz semmi lelki törés ez a legjobb amit tehettél főleg az ő érdekében,mert ez nem volt élet se neked sem a csajszinak!
Nagyon szép a lányod büszke lehetsz rá!!

Ábibaba!Hú 16-éve nem semmi!Még mi sem vagyunk házasok,de mi még csak a 9.-évet töltjük be március 24.-én!
Hogy vagy?

rik!Még mindíg nagyon ügyi a lánykád!! :lol: :lol: :lol:

Viol!A két telek lent van az ajban,de nagyon nagy simán tudnánk épülni rá,de ez is korlátozva van,mert megvan adva mennyit épülhetsz rá és ezekre ált. 30-40m2-ert engednek!Ha nagyobbat épülsz megbüntetnek!De a Balázs majd utánna kérdez mindennek!
A héten megyek még ingatlanosokhoz,mert hirdet kettőt is egy másik hegyen 3-szobásak az egyik 3.5 milla a másik 4milla!Meg még van pár bekeretezve mindent megnézünk azt majd megtaláljuk ami nekünk kell ha nem akkor épülünk!

Már én is nagyon várom,hogy találkozzam veletek!!Muris lesz!!
Vendég

Köszi Zsani!!!
NAgyon büszke vagyok rá!!!!
(Réka ugyanennyi idősen szokott le,ugy látom hagyomány nálunk).Nektek mikor sikerült???

Kriszti
jaj azt kihagytam,hogy annyira szépek vagytok...te meg mintha nem is szültél volna,olyan nyugodt meghitt az arcod!!És sápadt se vagy!!
Mikor szeretnétek még egy babót???

Viol
mindenképpen bombázd az ujságot a drága Dorka baba képeivel!!! :wink:
Vendég

Gabó
MURIS LESZ!!!!!????
Persze hogy szupi lesz,csak egészségesek legyünk mindanniyan!!!
Vendég

Viol
irtam emailt!
Vendég

Sziasztok!

Viol!

Ez vegül nem az a kocsi lett amit elöször terveztünk Neki, hanem anyosom megtalalta az ö anyukajanak a babakocsijat es abba vittük el. A felvonulas alatt ebböl osztogatta a csokikat meg a cukrokat a gyerekeknek, de aztan a vegen egyszerüen csak ugy ket kezzel szorta ki az edessegeket. :)
Nagyon jo a sator!
Mennyit kellett fizetni a Kisalföldbe a kepert? Ha nem titok? :oops:

Abibaba!

Igen, en 26 eves voltam amikor elvaltunk, de engem nem viselt meg nagyon, mert mar erett a dolog es ugyan az szar volt "egyedül" maradni, de szerencsere sokan allatak mellem baratok, ami nagyon sokat segitett.

Eszti!

Csak fel a fejjel, ha mar ilyen reg ota erett a dolog biztosan rendesen atgondoltatok es hidd el igy jobb lesz, ha most sz@r is. Es biztosan Szonjanak is jobb igy. Nagyon edes a kepen.

Rik!

Gratula Petrusnak. Milyen kis ügyi!

Kép
Kép
reni76

sziasztok!

Ábizsani, Viol, Eszti,

én 24 évesen mentem először férjhez és 25 és fél évesen el is váltam.
Szerencsére hamar kiderült, a szerelem lángoló egy darabig, de nem egymásnak lettünk teremtve. Akkor nagyon nehéznek éreztem az egészet. Ma pedig nagyon nagy szerencsének tartom, hogy megtettem és nem próbáltam még évekig küzdeni érte. Igaz, szerencsére nem is lett gyerekünk - ez is egy konfliktuspont volt.

Eszti,
nagyon sok energiát, meglátod, mindannyiótoknak jobb lesz így.

jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Reni, Eszti,

Még csak annyit, hogy
gyönyörűek a lányok!

KépKép
KépKép
esztermami

Gabi!
Nagyon sajnalom! :( Amicanak igaza van szerintem, de biztos hamarosan sikerulni fog a baba!!

Eszti!
Orulok, hogy nem vagy romokban! Ha mar ennyi ideje huzodott a dolog, akkor biztos, hogy volt idod neked is merlegelni, hogy mi lesz a legjobb, es nyivan ezt valasztottad. Igy jobb lesz midkettotoknek biztosan.

Viol!
En meg nem valtam el :D . Mi 13 eve vagyunk egyutt, es ebbol 11 eve hazasok.

Nem tudom, de nekem nem tolti be a kepeket a babanet. Amiket ide csatoltok az irasokhoz, nem jon fel egyik sem. :(

Kép
Kép
agi

Jó reggelt!

Ti olyan aranyosak vagytok!Nagyon jól esnek a bíztató szavak!Köszönöm!
Kép

Gabóca!
Hú az jó lenne ha megírnád nekem a DVD-t.Imádjuk Thomast.
Megkaptátok a pénzeteket végre?
Nálatok is esett a hó éjjel?Itt mindent hó fed.

Reni!
Én is úgy éreztem,hogy már nincs értelme küzdeni egy elromlott dologért.Ezért is kellett ezt tennünk.

Ági!
Ezerszer is átgondoltam/gondoltuk mi is lenne a legjobb.Igaz,most a férjem visszacsinálná de ez szerintem csak a hírtelen jött magányának az eredménye.Nekem jobb mert itt van Szonja tehát van kit nagyon szeressek és nem csüggedek.

Viol!
Köszi,hogy betetted.Ha van képem küldhetek még?
Melyik Kisalföldben van benn Dorka mert megnézném!
Köszi az e-mailt.

Rik!
Mindjárt olvasom a privit.
Gratula Petrának.Ügyes kislány!

Eszter!
Nálunk nem is volt kérdés kinél marad a gyerek.A férjem sajnos soha nem érzett felelősséget Szonja iránt sem.Szereti ez biztos.Ha volt kedve vele játszani megtette örömmel de ha nem akkor nagyon hanyagolta(ahogy engem is).
Háta égnek nálatok hamar kiderült,hogy nem vagytok egymásnak teremtve.

KépKép
eszti76

Rik!
Köszönöm!
Mikor lesz Katusnál találkozó?

KépKép
eszti76

Jó reggelt!!
Eszti
szívesen,és komolyan gondolom!!
Katusnál lesz(?),jo lenne,asszem akkor ha a GAbó hazajön márc. 9.-én.Tehát akkortájt.
Persze a Katustol függ igazán,lehet-e ott,meg mikor???
Nem dolgozol?Hova jár SZonja oviba?Ide Bánfalvára??
Vendég

sziasztok, gyors leszek, ezer dolgom van, csak gyors bejelentkezek

hűű, baszki, akkor elnéztem... :oops: :P :oops: :oops: :oops:

eszter vált el mégiscsak és nem ági!!

bocsika mindkettőtöktől!!!!

eszti,
a péntekiben volt bent dorka. :)
természetesen bármikor bármilyen mennyiségben küldhetsz képet szonjáról vagy bármiről, szívesen felteszem!

reni,
nem kellett fizetni, mert ez csak egy kis kép, mms-ben lehet beküldeni, vagy mailben. :)

gabó,
muris?? ez jóó!! :lol:

erika,
megvannak a képek, lekicsinyítettem, de írd meg még nekem a cajok szül. dátumát! és egy megjegyzés :oops: :P réka arca nem is látszik a képen... :( :roll:
petráéban téged is bent hagyjalak, vagy vágjam ki a kis manót? :)

KépKép
viol81

lehet, hogy ezt nem délelőtt tudom megcsinálni, ha nem baj, mert még pizsiben ülök itt, dorka meg itt kóvályog vhol alakásban anyuval, de mindjárt lemegy - anyu - most még visszatartja dorkát a géptől, de ha lemegy, dorka letámad... majd amikor alszik.

KépKép
viol81

Rik!
Kópházára jár oviba.Minden reggel viszem,este pedig megyek érte.
Sokat elvesz az időnkből de úgy gondoltam elég nagy a váltás neki így is nem lenne jó kiszakítani a jól megszokott kis ovis csapatból ahol imád lenni.Sok kis barátja van.A másik pedig amiért jobb ha oda jár mert itt nem tudná elhozni senki,ugyanis még a nagyszülők is aktívak én pedig 5-ig dolgozom.Kópházán pedig anyós elhozza.
Iskolába úgy is ide jár majd Sopronba.Addigra apu nyugdíjas lesz és talán őt megkérhetem majd,hogy hozza el.
Egyelőre így gondolom.

KépKép
eszti76

Viol
Priviben megküldtem!!!Köszi!!
Vendég

Eszti
a legjobbat teszed a Szonjával!!!!Mennyi idős apud?Ő egyedül él?(lehet már irtad,de nem emlékszem rá!)
Vendég

Sziasztok!

Eszti!

Millio puszi :D Szonjänak is :D
Lehet nälunk a "randi", mi örülnenk! :D Ha Gaboek hazajönnek, es megmondjäk melyik nap jo nekik, gondolom jo igy ha hozzäjuk igazodunk, mert mi azert megiscsak helyben vagyunk :wink:
Arra gondoltam, jöhetnetek mär 4-re, fel 4-re es ameddig tudtok, hogy minnel több idö legyen dumcsizni, na meg persze jätszani. :D
Ki jönne? Azert egy kb letszam jo lenne :lol:
Gabo, jövö heten jöttök, mikor lenne jo?

katus78

Hajnus!

Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!

Kép

katus78

Katus!
Köszi a puszikat! :lol:
Mi biztosan mennénk de nem tudom garantálni,hogy 4-re.Nekem végül is minden nap jó.Persze,igazodjunk Gabóhoz.
Mit szól Máté a hóhoz?
Mi megyünk egyet havat taposni.Sajnos a szánkó Kópházán maradt de sebaj!Majd építünk hóembert szánkózás helyett.

Rik!
Apum idén decemberben lesz 60 éves.Igazság szerint már nyugdíjas de dolgozik még teljes munkaidőben.Pneumatikus-elektroműszerész a Sweedwood kft-nél(Svéd bútorokat gyártanak)Egyedül élt egészen eddig. :roll: :D Anyuval 5 éve váltak el.

KépKép
eszti76

Eszti!

Nem baj, äm ha nem 4-re jöttök, csak gyertek :wink: majd maradtok utólsonak :D
Mäte az ablakban ällna egyfolytäban :shock: le meg nem tudunk menni, mert värunk egy faszit :oops: na jo csak egy csomagküldö, szolgalat munkatarsat, de gondolom faszi lesz :D
Ha megjött utanna lemegyünk :D

Jo hoember epitest, ha van kedvetek du, eljöhetnetek, van egy szänkonk, lemehetünk csuszni egyett. :D

katus78

Hajnus!
Figyelmetlen voltam(mint álltalában mindíg):
Kép

Ja és Beuséknak SOK SOK BOLDOGSÁGOT a pici fiúhoz!

KépKép
eszti76

Eszti
akkor "örül" nektek!! :) Legalább nincs egyedül,meg az uncsit is gyakran látja!!! :wink:
Most szabin vagy?Átcuccoltatok már teljesen?VAgy apránként?Szonja mit szolt a dologhoz?Nem vágyik vissza a családi házba?

Katus
nekem is jo mindig :wink: Köszi előre is a kedvességedet!! :D
Vendég

Ez Beuséké:
Kép

KépKép
eszti76

HAjnus
Boldog szülinapot utolagosan,de annál nagyobb szeretettel!!!puszi
Vendég

Katus!
Reméled,hogy faszi......? :D :D :D :D :D
Ha jól néz ki küldj légyszi vele valamit ide hozzám is. :D :D :D
Köszönjük a meghívást de délután az egyik ismerősömhöz megyünk látogatóba.Már tegnap lezsíroztam velük.Ott 2 kisfiú van,kiváncsi leszek Szonja mit szól majd hozzájuk. :D :D
Mit rendeltél a csomagküldővel?

Rik!
Szerintem örült is meg nem is.Örült mert nem magányos(igaz szinte soha nem vagyunk itthon)de nem örült,hogy így alakult az életem.Szombaton kivittem magammal Ausztriába vásárolni,olyan volt mint egy gyerek.Örült a kiruccanásnak.Egyedül soha nem ment volna.Ebből a szempontból jobb neki is.
Már lassan 1 hónapja lakunk itt.Fuvaros hozta a bútoraim nagyját(a férjem is sokat segített) akkor,most szombaton meg elhoztuk a maradékot.Persze nem fért be ide minden ezért öcsémékhez és anyuhoz is tettünk ezt-azt.

KépKép
eszti76

Hétfő a szabadnapom.De csak minden másodikon vagyok itthon mert az elsőkön kijárok dolgozni Ausztriába.

KépKép
eszti76

Jó reggelt!

Eszti!Persze szívesen megírom Levi most is azt nézi!! :shock: :shock: :shock:
Itt az eső esett egész éjjel!
Ma mennek a fiúk a foglaló másik részéért aztán mihelyst megkapják a kölcsönt már perkáznak is!Anyós mit szólt a dologhoz?

Katus!Nekem bármikor jó eddig úgy van,hogy 9.-én megyünk,de lehet,hogy előbb majd még meglátom,de úgyis szólok.Nekünk jó a fél 4-körüli időpont!Anyu ma kezd melózni Lövőn és most számolgatom hogyan lesz otthon,mert 12/24 12/48-ban melózik,hogy minél kevesebbet találkozzak azzal a balfasszal!Lehet már jövő hét csütörtökön elmegyünk,mert akkor lesz két szabadnapja!Á majd meglátom azt az is lehet előbbre hozom a dolgot,mert vasárnap és hétfőn is szabad lesz!Majd vele is megbeszélem ez azért lenne jobb,mert a Balázs kitudna vinni minket az állomásra!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?