sziasztok!
gabó,
te jó ég.... sajnálom nagyon....
pedig már gábornak is meséltem, hogy képzeld, gabó babát vár... nagyjából tudja ki kicsoda itt, rólad meg amúgy is mesélgetek, meg hát az eleje óta vagy itt... basszus... meglásd hamarosan tuti összejön, nagyon kívánom, hogy így legyen!!!!++++++++++++++++++++++++
a sátrat már eltettem, de a doboza megvan, majd lefényképezem. így hogy a mi szobánkab volt, bele sem fért volna a képbe, épp hogy elfért ott is...
reni,
hűű, megkaptam ám az sms-t, csak nem volt manika a kártyámon
de ide felírtam ám a csajoknak, hogy miért nem jössz!!
nagyon jók a képek, látni, hogy élveztétek és jól éreztétek magatokat!
anyukád és tesód is belecsöppentek a német forgatagba!
lara meg egyszerűen tünemény abban a kis szekérben! ez az amit dieter kipofozott?
jobbulást kívánok nektek, vigyázzatok tényleg, lara el ne kapja.
rik,
naaa, ez igen!!
elkezdtétek és máris kezdeti sikerek!
csak így tovább!!
és amikor befejezte petra a bilin, felállt és meztelen popóval ő is juppizott??
nitta,
köszi!
szeretek is itt lakni, nagy különbség egy jereváni 60 m2 után. jó, akkor még gyerek, tini voltam akkor jó volt, most jobb így. van egy album a lakásról, ha gondolod pillants bele.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9641&page=1
még azért itt van hova tenni a pénzt...
a lábazat még nincs bepucolva és kell korlát a teraszra végig. már elkezdtük az intézkedést, tavaszra meg is lesz valószínű, nehogy dorka lehömbölögjön onnan.
dorka amikor vendégek vannak, tök nyugodt az elején. csak sasolja őket, nem mozdul. méregeti őket. aztán elkezd pakolni, játszani, a szokásos. nyugtalan még nem volot, nem vettem észre. lehet, hogy zoénak még furcsa, hogy mások is vannak körülötte, nem csak apu és anyu illetve a közeli rokonok, nagyszülők. sztem. aztán lehet, hogy csak nem szmpatikusak neki!
anikó,
de jóóó, de ügyes kincső!!!!
gondolom, hogy büszkék vagytok, olyan jó ez!
aztán majd jön a fenékfelhúzós hintázás - hát komolyan mondom, én azon meg tudtam volna halni, ahogy nyomta hátra a kis pelenkás seggét...
- rugózás, kúszás, mászás és többiek!
kriszti,
na, akkor tök jó hétvégétek volt! hol volt gyerekzsúr? ott harkán?
andi,
sárga lavór.... az egyik szemem sír, a másik meg nevet...
szegény kicsi lány, na meg ti is!
jobbulást nektek!!