Sziasztok
kati: koszi megvagyok, csak kicsit zsufolt volt az elmult par napom. Visszajottunk Bukiba, szuleimmel egyutt, kicsit meg beteg voltam, majd elmentem balozni, majd meg betegebb lettem, most labadozom. Gyerek meggyogyult, en nem. Mivel a bal miatt lementem szoliba e cselekedetemmel hatalmas fajdalomtol kimeltem meg magam, vagyis az arcfelszurastol. Valami melybarnitoba mentem, ami a bor alatti retegekre hat, hogy ennek koszonhetoen utanna olyan dolgok jottek ki belolem amik szeritem evek ota bentragadtak, es keseritettek az eletemet minden nathanal. Szoval eljen a szoli!!!!
Lemarad nevnapi szulinapi udvozleteimet utolag is kuldom!
Beteg baboknak gyogyulast, mamaiknak kitartast.
En is majdnem sirtam a tortenetren Pelle. Fokent azok utan, hogy nalunk is majdnem rament a gyerek a doktor miatt! Es perelni kellen az ilyeneket, hogy massal ne tortenhessen meg, de aki perel azt lelkileg nagyon megviseli. Es sajnos altalaban meguszak, es folytatjak tovabb.
Kaja temahoz szolnek en is. Majat mar ettunk, de nem izlett, csak akkor eszik meg ha max egy csipetnyit keverek el sok krumplival.
Mi mar probaltuk a k betuseket, es nem volt semmi baja, szereti.
En csak akkor fozok neki kulon, hacsak o miatta fozok, amugy a levesbol kiszedem a zoldseget es hust, sot kis level ki is keverem, fokent ha higleves (nem a gulyasra gondolok) es szereti, csak ugy falja.
A heten kapott a marhaporkoltbol is turmixolva krumplival,(zsirt leitatva!) csak ugy meltatlankodott h nem adom eleg gyorsan.
Bazsi elege lefogyott a betegseg alatt, igy most csak napi 1szer kap mast mint tapot, hogy kicsit hizzon.
A mi etetoszekunk nagyon egyszeru, nem dontheto, de 5 pontos ove van, celnak megfelel, ugysincs benne sokat. Es o mar stabilan ul egy ideje.
Hiuzka: szerintem meg Zsombor eleg pici ahoz h masnap reggelig aludjon, fokent ha szopizik, ne sietesd, kitartas!
Bazsival en kozel harom honapos koraig ketszer keltem ejjel, ha nyolckor ment aludni akkor fel 1 korul mar ebredt, meg fel 4kor, es hetkor, a tobbi meg ugyanugy mint nalad.
Altalaban a babaknak akkor all be a tobbet alszik idoszak ejjel, amikor eleri a 6 kg feletti sulyt, illetve ha megnyugszanak, mert allitolag felnek hogy nem kapnak enni, es ido kell mig tudatosul bennuk, hogy errol szo sincs.
Na akinek van kedve es ideje, felteszem csatolva a rovid ropke 4 oldalas beszamolomat a bal es a balra keszuleses elmenyeimmel kapcsolatban azoknak akik kertek.
Udv
Meri
hamupipoke balba ment