Sziasztok!
Ma jutottam internet közelébe, már teljes ki voltam éhezve!
Csak emlékezetből egy gyors olvasás után:
Zsu
A kórház kisgyerekkel szörnyű
Amikor én voltam bent Kristóffal mi is összeszedtünk mindent a látógatokkal együtt. Aki nálunk volt lebetegedet. Remélem már jól vagytok teljesen és sok örömöd van a lurkókban.
Éva
Gondolom leterhel a két gyerkőc téged is, nem sokszor írtál.
Nagyon szép a képen a legkisebb családtag.
Anikó
Szuper, hogy jól érzed magad, nem vagy rosszul.
A lányokkal hogy viselted? Én sem voltam Kristóffal rosszul. Az ismerőseim közül főleg akik lányt vártak, azok hánytak.
Szilvi
Látom te azért sokszor bejelentkeztél. Egyre szebbek a fiaid.
Ej, ha fiatalabb lennék.... Adózáshoz kitartás. Én csak várhatólag egy két ismerősét fogom számolni, na meg a családét. Az már nem is olyan kevés.
Viki
Dorka nagyon tudja mit akar.
Igazi belevaló kiscsaj.
Hasfájás nem jött azóta elő. Valószínüleg a belei görcsölhettek be.
Rólunk:
Remélem most nem kiabálom el.
Márciusban Kristófot viszem bölcsibe. Én meg dolgozni kezdek a régi helyemen. Elvileg a férjemmel közösen megyünk kocsival. Ő fél 7-re jár. Izgulok már most, hogy hogy fogjuk bírni. Remélem jól.
Ez a változás helyrebillentett lelkileg. Új "célt" találtam magamnak és sokkal jobban lettem lelkileg. A cégemtől ugyanis megint telefonátak, hogy vissza tudok-e menni korábban, mert ha nem mást vesznek fel. Pár óra alatt döntöttem. Korábban nem jutott eszembe, hogy felvessem a kocsival történő bejárást. Férjemtől türelmi időt kértem a vezetéssel kapcs-ban. Munka mellett akarok pár vezetés órát venni és utána újra próbálkozni.
Ezen kívül más nem is nagyon történt velünk.
Szerencsére Krizsi most nem volt beteg. De le is kopogom.
Szilvi jól éreztek kb. 8-a óta nincs netünk. Akkor újból telefonáltam és kifogtam egy normális nőt, aki akkor ki is kapcsolta. Így legalább pontosan tudtam mikor történt.
Mindenkit puszilok, már úgy hiányzott a fórum.
Timi
Amint tudok újra jelentkezem.