Új privát üzeneted érkezett!

Angel,
A neten találtam de nem tudom hogy hol annyi felé keresgélek mindig!

Kiscsillag,
Kép
Vendég

Pandácska,
ó de kár :( Én sose találok ilyeneket...
angel37

Sziasztok

Zölddisznó
nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és szombaton lesz a Mágus?

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Köszi csajok!
Eri! Nem tuti, de ha tud, bejön.

Kép
zölddisznó

Sziasztok Lányok! :)

Gratula a sok-sok tüszőhöz és petesejthez, nem is győzöm számolni őket! :lol:
Annyira sok minden történt itt mostanában, hogy gondoltam felteszek egy táblát.
Remélem minden rendben van vele, ha nem szóljatok, javítom! :)

Lenne itt még valami... remélem nem haragszotok meg, és nem tartotok bunkónak, de mivel én már szinte csak olvasó módban vagyok itt a topicban, és annyi az új is, akiket alig-alig ismerek, hogy szívesen átadnám a táblázat-fenntartásának szép feladatát valaki olyannak, aki jobban benne van a dologban. :oops: :roll:
Ha valaki elvállalná, az írjon privit... ha nem vállalja senki, természetesen megpróbálom tovább is csinálni. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Erika, Nyuszi,Zöldcoca!

Gratula Nektek,ezek aztán a jó hírek!!! :lol:

Kiscsillag! Én a Bajcsy-Zsilinszky kórházban fogok szülni. Te? Mikor mész a következő UH.-ra? A Kaáliba mész még?

Kép
andrea23

Köszi Harcika (Őrangyal:) a segítséget!
tobi

Sziasztok!

Milyen jó hírekre érkeztem. :lol:

Nekem sajna a pici görcsöl még mindig. :(

Kismókus!
Köszi, hogy betettél a táblába.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Erika, Coca és Nyuszi!
Nagyon gratulálok nektek!!!!!

nekem pár nap múlva kezdődik a stimu és ráadásul ez lesz az első, úgyhogy ha nem bánjátok lehet, hogy fárasztalak majd benneteket kérdésekkel

az elég durva, hogy 4 toll kellett, kész anyagi csőd.. :)
az ovitrellt mikor kell beadni ilyenkor?

tobi,
nekem long protokoll van, ami azt jelenti, hogy nincs fogigátló, hanem 21. naptól szurikat kell adnod magadnak, ami leállítja a petefészkek működését... utána jön a stimu...

f
_ismeretlen_

Sziasztok

Nyuszipuncs
neked a férjed ott lesz veled a beültinél?

Fendike
nyugodtan kérdezz, szerintem senkinek sem fáradtság segíteni a másiknak
akkor te is Suprefactal kezdesz? és vérvétel után Suprefact és Gonal együtt? Nekem ilyen volt 2 éve is és most is.
reméljük hogy neked nem lesz szükséged 4 tollra (nekem sajna mind2-nől igen, de ügye ha a vége jó kit érdekel hogy mennyit nyomott magába)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika! Te mennyi gonált nyomtál összesen? Hány adagos tollakat?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Pár napos vidéki nyaralás után ismét netközelben, sikerült visszaolvasnom, gratu mindenkinek a sikerekhez, a szomorkodóknak jókedvet kívánok, a gyengélkedőknek jobbulást.
Hétfőn megyünk f10-re vissza Bernard dokihoz az összes leletünkkel, már nagyon izgulok.
Amit a 30-33-as életkor utáni esélycsökkenésről mondtatok, azt Bernard doki is 33-ra teszi, úgyhogy a 30-asok még ne keseregjenek :D Sajnos én már közelebb a 37-hez, mint a 36-hoz, úgyhogy maximum 3 inszem-et javasolt, és ha azalatt nem sikerül, akkor azt mondta nem érdemes tovább húzni az időt, irány a lombik. De kár ennyire előreszaladni ugye :)
gabi_

Sziasztok,

Nem baj, hogy írok? Olyan jó kis összeszokott csapat van itt, jöhetek én is :?
tobi

Kismókus!
megértelek!sajna én ehhez abszolút hülye vagyok.meg aztán a doki fél év(!!!) kihagyást javasolt,és nekem nagyon nehéz lenne így ezt megcsinálni.
annyit még a tábl.hoz,hogy szombattól életkorom 30.és a 3. lombik lesz,csak 4. beültetés,dea május storno,az előbb leírtak miatt+most egy darabig nem fogom magam ennek kitenni.spontánozni fogunk.
amíg csinálod is köszönjük!
sok sikert neked!
lola29

még annyi a kérdésem csajok, hogy szerintetek ezt a félévet mennyire kell komolyan venni?aki átesett már ilyenen, annak mit javasolt az orvos?
mert nálam itt tört el a bili...
elkezdtem számolni.most van február+6 hónap,augusztus+hozzáadom az esélyeimet+9hónap+akkor legjobb esetben jövő májusban tarthatok kisbabát a kezemben!ettől aztán kikészültem rendesen.
1 hónapig no sex,no aerobic,no fürdés,szép kilátások!
lola29

Sziasztok!

Új vagyok köztetek, sajnos kiderült, hogy csak lombikkal lehet a párommal közös gyerekünk.
Kérdezni szeretnék töletek. Közületek valakinek már csináltak SMART lombikot?

Köszönöm a segitséget.

csibe
csibe32

Szia Lola,

Huginak febr 29-én volt a megszakítás, múlt héten szerdán volt kontrollon, mindent rendben találtak és azt mondta a doki, hogy már a héten lehet óvatosan huncutkodni :) Különben 3 hónap kihagyást javasolt nekik.
tobi

Jó reggelt! :)

Pandácska :) Köszi a képecskét!

Kismókus :) A táblázathoz annyi, hogy tavaly októberben az Én korom is változott. De sajna nem csökkent. :D

andrea :) Én, ha minden igaz a Margit kórházban, legalábbis itt szeretnénk, csak vannak hírek, hogy bezár a szülészet. Ezt csak áprilisban hozzák nyilvánosságra. Jó mi?? Addig meg a nagy bizonytalanság. :( A kaáliba 3 hét múlva kell mennem. A nőgyógyihoz meg minnél elöbb!

Hanna :( Poci simi-simi Neked jobbulást! :)

gabi :) Jól nyaraltál? :) Bernád doki nagyon nagyon aranyos! Én örülök, hogy megismertem, még ha nem is kellemes körülmények között, de jó Neked, hogy Ő az orvosod! :)

tobi :) Persze, hogy jöhetsz! :) Tényleg nagyon jó a csapat!! :) Mesélj magadról kicsit.

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Csibe Üdv köztünk! :) Nekem nem csináltak, de azt sem tudom mi az, de majd jön Harcika Ő mindent tud! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Köszi a Kiscsillag :)

csibe
csibe32

[quote="lola29"]K írta:lola29sajna én ehhez abszolút hülye vagyok.meg aztán a doki fél év(!!!) kihagyást javasolt,és nekem nagyon nehéz lenne így ezt megcsinálni.

én 3 hót tudok... a fél évet csak idősebb terhesség esetén szokták mondani.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kiscsillag :)
Köszi a kedves fogadtatást :) Gratula a Babáitokhoz :D , nagyon vigyázz Magatokra!!! Hogy érzed magad?

Magunkról: 1 évi próbálkozás után, kiderült, hogy apánál nagy gondok vannak. Majd elmentünk andrológushoz, novemberben herebiopsia. Szerencsére jók lettek a leletek, krio fagyasztás.
Mágushoz járunk, velem eddig minden rendben van, fogigátlót szedek szombatig. Aztán jön a szurka, mensi után.
Tegnap voltunk a kaáliban, továbbiakat megbeszélni és beszélgettünk arról is, hogy mi van ha apa anyaga nem jól reagál a felengedés során és nem lesz túlélő, mondjuk ez 0,5%, de ez is benne van a pakliban. Akkor ugye donorsperma jöhet szóban, apa egy kicsit kiakadt :cry: .
És ekkor a Mágus és azt mondta, hogy nem érti miért fogadják el ilyen nehezen a férfiak ezt a dolgot (sajnos romlik a génállomány). Ha egy kacsamamához odatesznek csibéket, sárga-fekete kiskacsát rögtön a szárnyai alá veszi őket és szépen nevelgeti, attól függetlenül, hogy ővéi v sem.
Nem könnyű a fiúknak sem, az bizti!

Jó hosszúra sikerült! Bocsi, ez nem kicsi lett :wink:
tobi

Sziasztok!

Zizó!
Köszi.
Jó pihenést Nektek, már biztos úton vagytok!

Angel!
Köszi szépen.

Erika, Nyuszi!
Gratulálok a babócákhoz, és mennek a drukkok csütörtökre :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyuszi!
Köszi a pozitív drukkokat!

Coca!
Gratulálok a 7 tüszőhöz :D és mennek a drukkok szombatra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lola!
Nekem 2005. jún. 14-én volt terhesség befejező műtétem. A doki nekünk azt javasolta, hogy várjunk meg 3 rendes ciklust, ami végül valójában 6 hónap lett, mert a műtét után egy kicsit nehez állt vissza a ciklusom.
Általában vagy 3 vagy 6 hónapot javasolnak a dokik, szerintem ez csakis doki függő, hogy melyiket követi, bár a dokim szerint az EU egészségügyi nemtudoménmicsodája szerint 6 hónap a javasolt kihagyás.
A műtét után 2 héttel kellet visszamennem a nőgyogyászhoz kontrollra, és azután már lehetett együtt lenni a Férjemmel, de csakis óvszerrel, úgyhogy nem kellett 1 hónapot várni erre.

Kiscsillag!
Én is úgy hallottam, hogy bezárják a Margitot :( , a dokidat fogod követni, vagy másikat választasz?

Tobi, Csibe!
Üdv. itt! bár még én is nagyon új vagyok itt, csak márc. 13-án megyünk az 1. konzultációra.

dido
dido

Coca!

Gratulálok a 7 tüszőcskéhez!!! Szombatra drukk hegyek!!! :D

Kiscsillag!

El tudom képzelni a párod apukáját mennyire örülhetett!!! Nincs is ennél szebb dolog! :D

Tobi! Csibe!

Üdv. közötünk! :D

Így hirtelen én sem tudok írni a SMART-ról, de azt hiszem az amikor here biopciát végeznek. A www.lombikbaba.com -on utána tudsz nézni!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

akarom mondani KÖZÖTTÜNK! :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Csibe,

Nálunk is Smart Icsi lesz.
Jucmuc jól írta, azoknál alkalmazzák ezt a módszert, akiknél herebiopsiát csináltak. Kaáli honlapján is találhatsz róla egy rövid ismertetőt a különleges eljárások I. -nél.
tobi

köszi csajok!
lola29

Jucmuc,dido, tobi köszönöm a kedves fogadtatást.
SMART-ról a lényegét tudom, inkább annak a hatékonysága érdekel. Krioval, hogy kell intézni a dolgokat, nekünk kell vagy majd profék inézik Szabolcsból. Kaáliba március végére kaptunk időpontot konzultációra. Mekkora a várólista a lombikra? Tudtok valamit erről?

csibe
csibe32

Sziasztok!

DrukkdrukkDrukk!!! Tüszőkhöz, petesejtekhez, embrikékhez! :D

Kismókus,
sajna én béna vagyok ehhez, egy képet se bírok feltölteni :roll:
Köszi a(z utolsó?) táblit! :)

Úristen, már 20. hét! :shock: Mintha tegnap lett volna, hogy együtt transzferáltunk, azon a bizonyos szép napon! 8)

Csibe,
a várólista vhol nyárnál tarthat :(
A doki január végén mondta, hogy június. :roll: Ha március végén mentek először, akkor szt nyár vége előtt nemigen kerültök sorra...
angel37

Erika,
köszi a választ!
suprefact után vérvétel van?? még mielőtt elkezdődik a gonal??ezt nekem nem mondták

annyit tudok, 3. naptól suprefact(kisebb adag) és gonal együtt + prednisolon tabletta

az én tollam 900NE/1.5ml
14 tű van benne, ebből el tud fogyni 4 db??
hihetetlen :D
dehát ha kell, akkor kell, anyagiakba már beletörődtem, de ez a sok szuri...

fend
_ismeretlen_

Fendike,
sok tű megmarad! Nem dobtam ki őket, hátha egyszer még jó lesz valamire! :mrgreen: Hogy mire, azt nem tudom...

Nekem pl elég volt egy ilyen 900-as toll, + 1x150 (két 75-ösből összekutyulva). Legalább ezzel szerencsés vagyok... :oops:
angel37

Lányok! Nekem megmaradt egy kb. fél üveg superfact injekció. 2008-ig jó hűtőben van tárolva. Ha valakinek esetleg szüksége van rá szívesen odaadom.

tobi köszi kérdésed megvagyok, vagyogatok. most épp idegesen. :(

dido még nem tudom mi lesz. :( De ha ott találok dokit szerintem követem. De elég szomorú ez a dolog. :( És elég nehézkes most bejutni. :(

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok

Képzeljétek holnap 11.30-ra kell mennünk a gyönyörűségeinkért, és mára a 4. is megtermékenyült

Üdv itt Tobi - Csibe

Zöddisznó
2 éve Ákosnál kb. 2280 Gonal-f-et használtam el (13 petesejtem lett)
most 1675 Gonal-f-et használtam el és 4 petesejtem lett.

Fendike
én 0,5ml Suprefactot nyomta, majd a mesni 3.-6. napja között vérvétel és ennek az eredményétől függ, hogy kezdhettem-e a gonal-t, így vérvétel után 0,25 Suprefact + a Gonal

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

csibe,

párodnak csináltak hiv tesztet?, mert nálunk elfelejtették és utólag a krio értesített, hogy szükség van erre, úgy rohangásztunk, hogy minél hamarabb meglegyen.
Krioba nekünk átküldték a szabolcs utcából az anyagot, időpont egyeztetés után szerződés kötés és tárolási díj befizetése.

Nekünk Krizsa doki azt mondta, hogy ezzel a módszerrel semmivel sem kisebb az esély a babára, mint más módszernél.
Csak benne van a pakliban, hogy a kiskatonák nem jól reagálnak a felengedésre, ahogy föntebb írtam.

Erika, holnapra mennek a drukkok :D

Kiscsillag, nem szabad idegeskedni, minden rendben lesz :wink:
tobi

Lola! Nekem is 6 hónap pihenőt mondtak, be is tartottuk mindig, bár műtétileg 1-et kellett befejezni. De azt hiszem, ha szorít az idő, a 3 hónap az indokolt. Én is tiszta pánikos voltam a kihagyásokkor, mégis megvártam (pedig idősebb voltam, mint Te). Szerintem a 3 hónap elég, ha a lelked kész.

Többen írtatok a korról, és a 30-33 év feletti esélycsökkenésről. Ez egyrész statisztikai adatok szerint így van, másrész teljesen egyéni! Szerintem senki ne ijesztgesse saját magát a korával és az esélytelenséggel, hanem bátran és minnél előbb vágjon bele! És csak pozitívan gondolkodjatok! Én is mindig paráztam a korom miatt, számoltam az éveket, h már nem fér bele - de belefér, csak akarjátok! Egyébként a menetrend nálam ez lett volna: 3 ciklus spontán próbálkozás hormonális támogatással, utána 3 inszem, és lombik. A 2. indukált ciklusnál fogant a baba, inszem se kellett. És 34 éves voltam. Ha nekem sikerült, mindenki másnak is sikerülhet!
Sok sikert mindannyiótoknak!

Erika szuper hírek! Akkor 3-at kérsz vissza?

dkata

Erika,

jó hírek, és hányat ültetnek vissza?? 3-at??

köszi, nekem ugyanez a menet amit leírtál, (gonal + 0.25supref)csak vérvétel nélkül
mindegy, majd rákérdezek

angel,
köszi, remélem nekem is elég lesz 1-2 toll, dehát ez hamarosan kiderül
csak jönne már meg... ilyenkor persze amikor az ember várja, akkor nem jön időben.. :D

csibe, tobi
Üdv. nektek
SMARTról nem tudok semmit, de bizti lesz majd közös megtárgyalnivalónk... :D

fendi
_ismeretlen_

pandácska : Nagyon aranyosak ezek a képek.

fendike: Az ovitrellt az orvos mondja meg hogy melyik nap és hány órakkor a stimu végén. Nekem csak 4 nap Suprefact és 6 napig volt Gonal 900-as toll meg egy 75-öl oldós utána ovitrelle

erika13: Igen ott lesz velem végig a beültinél. Ö is szeretné látni az apróságokat. Holnap egyszerre randizunk!!!

tobi: Mindenkit szivesen látunk
csibe:Üdv közöttünk

dido: Köszi a drukkokat. Nagyon sajnálom az előző babád.

angel37: Te már a 20.hétbe vagy? Nagy gratula. Vigyázz magatokra!!

Lányok én telefonáltam és mi is 11.30-kor kapjuk vissza a babócákat. 7 megtermékenyüt és 6 osztódott. :P :P :P :P :P

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Dkata köszi a nyugtatást, ari vagy. Mi sem adjuk fel, de azért bennem van a félsz, persze ha tíz évvel fiatalabb lennék akkor nem lenne gond semmisem. Mindenkinek millió gratula és akinek kell millió szurkolás!!!!! Drukkolok mindenkinek!!!! Nyuszi, erika nagyon szurkolok!!!!
Vendég

Sziasztok

Nyuszipuncs
akkor 4-en már tuti leszünk fent, mert az én férjem is végig ott lesz velem, mondtam is neki hogy nem szakítunk a jó hagyományokon!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nyuszi, Eri!

Jó kis négyes fogat lesztek! Rengeteget fogok Rátok gondolni! Siessetek haza mesélni. Kíváncsi vagyok nagyon!!!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Hűűűű, holnapra nagyon szorítok Nektek Csajok!!! Kép

Küldök egy kis bátorítást. :lol:

Sajna én nem javulok, benyaltam valami vírust. :(
Ma reggel már hánytam is. brrrrrrr

Szomi vagyok. :(

Kép
hanna30

Hanna! Nagyon király a malactesó! Én is akarok!

Kép
zölddisznó

Coca!

Ezt csak Neked tartogattam!!!

Szerencsemalackák!!! Kép

Kép
hanna30

Tartogasd még, és csak szombat reggel ereszd el!

Kép
zölddisznó

Erika, Nyuszi mennek a ++++++++++++++energiák :) Majd meséljetek!

Hanna,
jobbulást, igyál sok folyadékot, oda is küldök +++++++++++++energiát :) fel a fejjel :wink:

Coca, szombaton nem feledkezem meg Rólad :)

Szép napot Mindenkinek!
tobi

Nyuszi, Erika :) Nagyon , nagyon drukkolok és gondolok rátok!! Babaragacsok indulnak!!! ++++++++++++++++++++++++++++ Nem fáj a hasatok? Nincs felpuffadva?

Hajrá csajok!!!!! :)
Kép

Jelentkezzetek hamar!!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Lola:
Nekem anno 3 hónapot mondtak, de lényegében csak az 1,5 hónapot hagytuk ki... addigra összezárult a méhszájam és a dokim is azt mondta, hogy mehet... Én éppen 9 hetesen voltam küreten...

Kismókus:
Teljesen megértem, hogy már nincs türelmed, időd, energiád vezetni a táblát. Ha az aktívak közül senki sem vállalja és neked már tényleg nagy teher, akkor én úgy tudom vállalni, hogy ha mindenki priviben elküldi, hogy mit változtassak és kb. hetente felteszem az új táblát. Azt nem tudom ígérni, hogy mindig követni fogom, hogy kivel mi a helyzet... de azt nem szeretném, ha ez a több éves hagyomány megszakadna...

Fanni
fanni73

Fanni :) De jó Téged "látni". Hogy vagy Kedves? Mi van Veled?

Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Fanni! :)

Mivel eddig rajtad kívül csak egy bizonytalan jelentkező volt a tábla fenntartására, már én is gondolkodtam, hogyan lehetne megkönnyíteni a dolgot.
Éppen arra a következtetésre jutottam, mint Te. :)
Aki megírja priviben, hogy mi változott, azt javítom. Arra tényleg nincsen energiám, hogy a 20 soros hozzászólások mondjuk 17. sorában írt kétszavas megjegyzést, hogy valakivel majd akármikor lesz valami, tényleg nem tudom követni, bocs... :oops: :?

Szóval, ha ebbe mindenki belemegy, akkor még vállalom egy darabig a táblát. Ha már végképp nem tudom csinálni, akkor
átadom Neked, jó? :) :wink:

Kép Kép
kismokus

Sziasztok!

Nyuszi, Erika!
Nagyon drukkolok Nektek :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanna!
Jobbulást!
Ezen a héten én is valami ilyesmi nyavalyával vagyok itthon: láz és hasmenés :? , de szerencsére már javul. Remélem Te is hamar kilábalsz belőle!

dido
dido

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?