PERSELA, BOOOOLDOOOOG SZÜLINAPOT, TE DRÁGA ANYÓCA!!!!
Mesélj, sikerült Apának levadászni valami möglepit?:-)
Hiúzka, ez nem ééér, ekkora haja egy kisfiúnak:-DDDD ja, és nagyon szépek vagytok együtt!!!
Nikike, nagyon tetszik a dzseki, levehető kapucnis? Én most ilyet vadászok, mert a jelenlegi kapucnisa alá nem fér be az új fejebúbján bojtos satyója:-) Nnna, ugyan már, ma már hány manusz hord rózsaszín inget meg nyakkendőt, fiad csak menőzik a rózsaszín kompban:-))) Apafia kép olyan jóóó!!! Na meg persze anyával is, de Titeket már élőben meglestelek:-)
Gabi, most valld be, hogy a bal mellbimbódban ott fityeg két pirszing is, meg fölötte egy kalóztetkó:-)))) csoda, hogy a kisfiad inkább jobbozik:-DDDDDD Fel a fejjel, anyóca!
Megjártuk a Heim Pált...
Na, kezdjük ott, hogy a C épületen látta a taxis kiírva, hogy ortopédia, ki is tett minket: gyerek beöltözve+babakocsi+babaülés+pel.táska+cumisüvegestáska+extrapulcsi+játékok, eme batyuval megláttam a húsz lépcsőfokot...eh... homlok letöröl, anyázás magunkba fojt, emelünk... szerencsére egy nőcit megkérdeztem, hogy merre is van a betegfelvétel, és szólt, hogy izé, az a főépület...na lemegyünk, kimegyünk, anya háta közepén folyik a víz, ralli be a kartonozóba! Pakolom ki a TAJ kártyát, kisebbségi apuka félrelök, puják a háta mögött hangos anyával szét mindenkit, egyiket felnyomja az ablakhoz, hogy ők most akarnak orvoshoz menni, nekik senki nem mondta, hogy előre telefonon időpont kell (miénkre röpke 4 hetet vártunk:(, és különben is a gyereknek kelés van a vesszején...áááá
Na eme intro után 12 perccel az időpont előtt befékeztünk a rendelő előtt, még le se vetkőztünk, mikor már hívtak is be! Hurrá! Homloktörlés, reszketeg kéz, rohanás be.
Tündi! Ez a doktorbácsi hiperszuper!!! nagyon szimpatikus! középkorú, az a kifejezetten okos, mélynézésű kék szempár, normális, kedves, kezet fog, szeretettel bánik a gyerekekkel. Na jól megungyurgatta-nyomkorászta-húzkodta a kis pucérkámat, felküldött röngtenre, gyerekek, szuper, felmentünk, sztárfotó, kiadták, vissza, semmi várakozás! Nekem mintha úgy tűnt volna, hogy kisbabásokat hamarabb behívják...
...bocs, gyerek sír, megyek, folyt.köv.