Sziasztok Lányok!
Kicsit eltűntem, a múlt héten kint voltunk a szüleimnél, mert a férjem Cannesba utazott. Egy kicsit legalább besegítettek és többet tudtam pihenni, ami rám is fért, mert elég vacakul vagyok. Állandóan émelygek, néha hányok is és szédülök. Sajnos emiatt visszaszoktam a reggeli tejeskávéra, mert volt olyan nap, hogy fel sem tudtam kelni, annyira forgott velem a világ. Kedden voltam a védőnőnél és ő is majdnem elájult, amikor a vérnyomásmérő 95/55-öt mutatott. Ő javasolta, hogy napi 2 gyenge tejeskávé nem árt. Azért, ha nem muszály nem iszom csak 1* vagy még annyit sem
Egyébként szerdán voltam DR. Járányinál, mindent rendben talált. 20-án megyek majd a 12hetes UH-ra, remélem ott is mindent jónak találnak.
Krisz: Köszi a szandi ötleteket, megnéztem a Hopplában nem volt, a BabyBellben pedig 1 db 23-as volt az is 9990Ft, úgyhogy az ott maradt. Viszont kint a szüleimnél egy gyógyászati boltban kaptam Tisza cipő márkájút 5600Ft-ért, teljesen úgy néz ki, mint a Siesták és jónak látom.
Csaju remélem nem haragszik meg, hogy elpletyiztem, amit a másik fórumban láttam
Szorítok a műtét miatt, bár mivel most olvasom, már szerintem túl is vagy rajta!
Tök jó, hogy kifogtátok a hóesést Makón. Mi már régen voltunk lent, dec. közepén, nem is tudom mikor megyünk legközelebb, de szerintem majd ha jobban leszek. Milyen utcák kereszteződésében készült ez a kép a sziklákkal a háttérben, olyan ismerős?
Most látom a későbbi leveledben, hogy elmaradt a műtét. Jobbulást a megfázáshoz!
Annamari: Gratula a bölcsihez! Nagyon ügyi Viktor, ahogy írtad elképzeltem, amint leült uzsizni
És sok sikert a munkához, az elején, hogy csak pár napot mész biztos nem lesz nagyon nehéz.
Sus: Én meg Párizs miat vagyok irígy
Merre jártatok, miket láttatok?
Timi: Melyik volt ez az ügyes ortopéd orvos?
Csaju: De jó, hogy itt vagy és köszi a gratulációt! Ha tudsz nézz be sűrűbben!!! Nagyon jók a képek! Szorítok az államvizsgához!
Anita: Nagy gratula és sok boldogságot, jó egészséget mindnyájatoknak! Várjuk a bővebb beszámolót!
Bedi: Drukkolok, hogy fiút lásson a doki, bár én nem hiszek az ultrahangos nem megállapításban?.. Én pedig Levi után egy kislányban reménykedem?
Noncsi egyre szebb! Tényleg hol lesz majd a végleges lakásotok? Vagy esetleg házépítésbe fogtatok?
Most jutottam el a következő leveledhez, látom lányra szavaz a doki. Hát azért ne szomorodj el, mert egyrészt nem 100% másrészt pedig, ha ilyen édes lesz, mint Noncsi, akkor szerintem jól jártok!
Van egy ismerősöm, akinek 2 lánya van és ő mindig azt mondja, hogy "egy szerszám csak egy félét tud gyártani"
Dóri: Tündériek a fiúk és ez a duma, tényleg mindenkit megszédítenek! Nem értem, hogy bírsz ennyi mindent bevállalni mellettük. Nagyon irigyellek annyira sok az energiád!
Melinda: Én UH-n voltam nála a kisfiammal 2* is és nagyon szimpinek és alaposnak tünt. Akitől pedig hallottam róla, azok mind dicsérték.
Na most megyek, csak jan.31-ig jutottam el az olvasásban, még jövök és reagálok a többi levélre is!
Addig is puszi és jobbulást a betegeknek!
Timi