Sziasztok
Emma
Gratulálok a kisfiúhoz
Nekem is ilyentájt mondták, hogy fiú, de addig nem hittem el 100%-ban, amíg meg nem erősítették a 4d uh-on
Azért egy jó UH-os orvos valószínűleg nem téved.
Anikó
A dokid melyik kórházba megy át? Nem kérdezted még róla?
Arról még mindig semmit nem lehet olvasni, hogy a Margit szülészete bezár-e. Tegnap voltunk szülésfelkészítőn, ott sem mondtak/tudtak róla semmit.
Kata
Drukkolok nagyon, te már tényleg nagyon a finishben vagy. Kicsit írigy is vagyok
Valamelyik éjjel, amikor óránként megébredtem, gondoltam rá, hogy de jó lenne egyhuzamban sokat aludni megint, aztán megvígasztaltam magam, hogy legalább még szoptatni nem kell felkelnem, azaz összességében még mindig jobb a helyzet, mint amikor majd megszületik a baba
Rucik: Nekem három pamutbetétes gatyám van, mindegyik jó egyelőre, szerintem már nem kell másikat venni helyettük. Felsőt én nem vettem, hordom a régi pullóvereimet, itthon meg a nagyobb pólókat.
Folyás: Valahol mondták (talán a védőnő), hogy természetes jelenség. Ő ugyen nem a tudatalatti szorongatást mondta oknak, mint Anikó dokija, hanem azt, hogy nyugalmi helyzetben összegyűlhet a hüvelyben a váladék és amikor feláll az ember, vagy wc-zik, akkor kicsorog.
Megjegyzem ma éjjel én is pánikoltam egyet, mert kétszer felébredtem, hogy megy a hasam, aztán arra, hogy keményedik és fáj. Elős gondolatom az volt, hogy úristen, hasmenés+ fájás együtt nem túl jó jel, de aztán kitapogattam, hogy a baba még mindig keresztben fekszik a bordáim alatt, így megnyugodtam. Persze azért a lelkére kötöttem ismét, hogy még 4-5 hétig jó lenne, ha odabenn maradna.