Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

szerintem front van, nekem is szétesik a fejem, pedig még csak a suprefactnál tartok...

jucmuc,
gratulálok a tüszőcskékhez, pont ideális
neked hány nap így a stimu a mensi 3. ill 2. napja óta???

nekem long téma van, nem tudom ez min múlik...
mindegy, kiváncsi leszek, remélem működik
_ismeretlen_

Sziasztok Lányok megjöttem!!!

pandácska,kiscsillag,hanna30,angél37,2120,didó,jucmuc,andrea23:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat. A hatás megvolt. 9 petesejtet tudtak leszívni és holnap11-12 között kell telefonálni a biológusnak.

fendike:az altatástol ne félj ma engem is vénás altatásba csnáltak és nincs rossz élményem az altatásrol.

jucmuc: men nek neked is a drukkok

zöldcoca: Bízom benne,hogy neked se kell már több szuri és pénteken mehetsz te is a punkcióra. Nagyon szoritok neked. Küldöm neked a pozitiv drukkjaimat++++++++++++++++++++.
Én nagyon örülök hogy találkoztunk és jó hogy vagy nekem!!!!!! :P

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok!

Látom folyamatosan aggódtok Erikáék miatt.
Erika jól van,minden rendben volt,de meghagyom neki,hogy ő meséljen.

Lola!
Nagyon sajnálom.Pedig mikor Harcival kb 2 hete beszéltem,mondta,hogy most voltál benn te is,és úgy örültünk neked.
Sok erőt kívánok!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Dido!
Köszi a biztatást, kedves vagy, és teljesen igazad van a vetéléssel kapcsolatban, kívánom, hogy Neked is szerencséd legyen!

Fendike!
Továbbra is szurkolok Neked! Nem semmi az a sok szuri, nem is gondoltam volna, hogy ennyire sok kell!
Biztos, hogy meleg front van, mert nekem tegnap egész nap borzasztóan fájt a fejem! Hormonvizsgálatot úgy kérnek, hogy 3. 17. és 21. napon? Nekem csak a 3. napról van hormonom, akkor csináltatni fognak velem többet is?

Lola!
Még mielőtt teherbe estél volna már akkor is olvastalak, és bár nem ismerlek, de nagyon szurkoltam Neked, és őszintén örültem, amikor sikerült. Jól emléklszem, hogy spontán?

Jucmuc!
Mindent bele, szépen haladsz előre!

Zizó!
Majd elfelejtettem, abszolut, de tényleg abszolut együttérzek veled, én már a környezetemben nem is beszélek a babáról senkivel (már aki szintén akar), mert biztos, hogy néhány hónap és teherbe esik, én meg persze kimaradok!

Üd. donika.
donika

Sziasztok

Nyuszipuncs
nagy nagy gratula a 9 petesejthez!!

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, a Mágus is nagyonörült mert 4 petesejtem lett, és persze én is nagyon örültem neki!!!!!!

2120
már jobban vagy?
ne törödj a rokonokkal és senkivel, egyiken be a másikon ki, sajna máshogy nem megy!

Lola
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171910295.82.gif[/img]
nagyon nagyon sajnálom, elmondani nemtudom hogy mennyire!

Sziasztok

Erika

[/img]

Kép

Kép
erika13

Erika! Nyuszmusz! Kép

Kép
zölddisznó

Zizó!
Elfelejettem írni, hogy jó síelést kívánok, mi szombaton jöttünk vissza, szuper volt, mindenki azzal fogadott, olyan mintha kicsréltek volna, biztos Neked is jó lesz!

Donika
donika

Erika! Nyuszipuncs!
Gratulálok!!

Donika! Erika!
De most már jobban vagyok. Határozottan! Ma hívott Sógornőm és megbeszéltük a dolgokat! :lol: Ugyh már teljes szívemből örülök nekik!
Sajnos az egyiken bement... :) De már ki is jött! Hála Nektek! Köszönöm tényleg Mindenkinek!

Donika!
Köszönöm! De jó lehetett nektek! Remélem hogy jó lesz mert már alig várom!

Jó éjszakát Mindenkinek!
Zizo
2120

Fendike!

Köszi szépen!!! Nekem ma van a 6 cn.-om és valszeg jövő hét hétfőn lesz a punkció. Biztos nagyon jó a long is sőt a statisztika szerint jobb.
Az orvos dönti el mindig kinek milyen stimu jó.

Nyuszi!

Köszike és gratula!!!!!!!!!!

Donika!

Nagyon szépen köszönöm!!!

Erika!

Hatalmas gratula!!!!

puszi

Kép
Kép
jucmuc

Nyuszi,
Az nagyon jóóóóóóó :D :D

Erika,
Gratula a 4 petécskéhez :D :D

Kép
Vendég

Donika,
nekem is csak 3. napos vérvételt csináltak, volt régebbről is, de azt meg kellett ismételni (14ezer)
régen csináltak nekem 21. napost is, hogy megállapítsák van-e peteérés, de az itt nem kellett

amit most csináltak még a lombik előtt, rákszűrés, chlamydia és vérvétel mindkettőnktől (HIV és HEPATITIS), 23ezer

Nyuszipuncs,
köszi a bíztatást, valahogy majd csak lesz
most kell szedni antibiotikumot??
fájdalom van utána??

fene
_ismeretlen_

Donika,
nekem is csak 3. napos vérvételt csináltak, volt régebbről is, de azt meg kellett ismételni (14ezer)
régen csináltak nekem 21. napost is, hogy megállapítsák van-e peteérés, de az itt nem kellett

amit most csináltak még a lombik előtt, rákszűrés, chlamydia és vérvétel mindkettőnktől (HIV és HEPATITIS), 23ezer

Nyuszipuncs,
köszi a bíztatást, valahogy majd csak lesz
most kell szedni antibiotikumot??
fájdalom van utána??

fend
_ismeretlen_

fendike:
Nekem most nem kell szednem antibiotikumot mert nemrég szedtem. A punkció után nagyon görcsölt a hasam de most már jobb. Nem kell félni !!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

icsilya: köszi a privit

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Nyuszi! Erika!
Nagyon ügyesek vagytok! Drukk, hogy a randi a fiúkkal is jól sikerüljön :wink: :wink: :wink:

Kép
jud71

Indlok tüszőnézőbe Mágusunkhoz.
Nyuszi, Erika! Megbíztatom a petécskéiteket, hogy foglalkozzanak intenzíven az osztódással, jó?

Kép
zölddisznó

Hajrá Coca!!!!

És persze Erika és Nyuszi! Nagyon drukkolok a randihoz! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Azt elfelejtettem írni, hogy előreláthatólag hétfőn lesz a punkció úgyhogy szombaton végre jön apa!

Kép
Kép
jucmuc

SZiasztok!

Erika,
gratulálok! Én is örülök, és hátha 4-es randi lesz mára! :D ++++

Nyuszi,
gratuláció a petéidhez! :) Várjuk a mai híreket! :wink:

Jucmuc,
köszi, hogy leírtad! Úgy istenigazából most sem értem! :lol:

Gondolom apát már nagyon várod! :P

Zöldmalac,
+++++++++++
angel37

Angel! :D

Szívesen! Hát igen, nekem sem elég tiszta a dolog, 8) de az a lényeg, hogy a dokikám tudja mi fán terem az antagonista protokoll... :lol: :wink:

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Csajok :

Most beszéltem telefonon cocával és nagyon jó hírekkel fog jönni, de azt üzente hogy majd egy kicsit később!!! 3x Hurráááá Hurráááá Hurráááá Kép

pandácska, angel37,jud71, 2120

köszönöm nektek a gatulákat!!!

erika13 : Sok sikert neked is a 4 petécskéhez!! Neked is ma kell telefonálni?

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Sziasztok

köszönöm szépen a további drukkokat!!!!4

Zölddisznó
nagyon várom hogy mit látott - mondott a mágus!!!!!!!!!!!!!

Jucmuc
hétfő +++++++++++++++++++++++++++++++++

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Jucmuc,
na az nagyobb baj lenne, őneki se lenne tiszta! :D

Ezek szerint agonista protokolljaim voltak eddig, és az lesz a következő is! :)
angel37

Sziasztok Lányok,

1×,2× már jelentkeztem és minden nap olvaslak titeket.
Mi is a Mágushoz járunk, első lombikra készülődünk.
Meg tudjátok mondani nekem mi a különbség a short és long protokoll között? Ez nem tiszta. Bocsi a tudatlanságomért! :?

Mindenkinek sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++ készülődéshez, stimuhoz, punkcióhoz, az et-hez és a Babásodáshoz! :)

Lola,
Ismeretlenül is, nagyon sajnálom! Hugommal is ez történt pár hete :(
De minden vég egyben egy újnak is a kezdete! Ügyik lesztek!!! :wink: (tudom könnyű ezt mondani)

sziasztok,
Tobi
tobi

Nyuszi :) Erika :) Nagyon nagyon örülök a szuper jóóó híreknek!!!! :D:D:D:D:D Csak így tovább!!! Termékenyüljenek szépen a petikék!! :) Jelentkezzetek amint megtudtok valamit!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Mindenkinek mennek a drukkok akinek kell!! :D
Vendég

Tobi,
úgy tudom a short, amikor fogigátlót kell szedni a stimu előtt, a long, amikor szuri van! (vagy nem :oops: )
angel37

ZöldCoca!!!
Már alig várom h elmeséld mi volt!!!

Csatlakozom pandácskához!! Hajrá Mindenkinek!

Zizo
2120

Jucmuc :) Köszi szépen! És továbbra is mennek a drukkok! :wink: :lol: Küldtem Neked Pü-t. :wink:

andrea :) Igazad van! Mi már 3 -an vagyunk. Juuuj annyira furcsa ilyet mondani és annyira hihetetlen!! :D Egyszer csak elhiszem, ha máskor nem Októberben. :) Te is októberre vagy kiírva? Hol fogsz szülni tudod már?

Zizo :) Már készülődsz a nagy útra? :)

Coca :) Nagyon várlak a jó hírekkel!!! :)

Jud :) Te tudod már hol fogsz szülni?

Kép
Kép
kiscsillag

Angel
Köszi a választ! :)
tobi

Sziasztok!

Zizo!
Köszi :D
A Férjem is nehezen viseli a rossz sperma eredményt, úgy bízom benne, hogy a műtét segített, mert én bármit mondok nem használ, tudom, hogy a lelkének csak a jobb eredmény használna.

Judit!
Gratulálok itt is :D !
Mennek a drukkok a jövőhét elejére!!! Addig is sokat pihenj, és ha jön a Férjed a hétvégén Ő majd biztos kényeztet egy kicsit :D

Nyuszi!
Gratulálok a 9 petesejthez :D !!! drukkok mennek továbbra is!!!!!!

Donika!
Köszi :D

Erika!
Neked is gratulálok a petesejtekhez :D !!! és továbbra is drukkolok értetek!!!!!!!!!!!

Coca!
Neked is mennek a drukkok a mai tüszőnézőhöz!!!!

dido
dido

Kiscsillag!
Igen, már alig bírok dolgozni, annyira nem érdekel. Már félig bepakoltunk, ma megyünk a lécekért, bevásárlás... aztán hajnalban indulunk!!

Dido!
Akkor remélhetőleg nektek is kellemes meglepetés lesz a Kaalis sperma eredmény!! Legalább olyan jó legyen mint a miénk vagy jobb!! Az biztos jót tenne a férjed lelkének!!!

Nyuszi!
Holnapra szurkolok neked!!!

Zizo
2120

Zizo,
de jó, de jó! :)

Dido,
apának szuper eredményt! :)
angel37

Sziasztok

köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat!!!!

Nyuszipuncs
igen nekem is ma kellett telefonálni
nagyon várom a te híreidet!

Képzeljétek a 4 leszívott petesejtből mára 3 termékenyült meg, úgyhogy most nagyon boldog vagyok, a hölgy mondta hogy csütörtökön kapom őket vissza, és hogy addig több is lehet. Úgyhogy holnap még telcsiznem kell a csütörtöki időpontért!

Zölddisznó
éljen éljen éljen éljen előre is a jóóóóó hírekhez!

Mindenkinek mennek a ++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiák kinek mihez kell!!!

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Most telefonáltam és 7 baboca van. Csütörtökön fogom visszkapni öket!!!

didó : Küldöm a párodnak a pozitív drukkokat a sperma eredményéhez+++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Erika, Nyuszi,

sikeresek voltak randik! :D Gratula! És mindjárt csütörtök!
angel37

Húú Lányok!!! Erika! Nyuszi!!!
Nagyon ügyesek voltatok!
Nagyon szurkolok Nektek is csütörtökre, h kényelmesen befészkeljék a babócák magukat!

Angel!
Szívem szerint már indulnék.. :)

Zizo
2120

erika :
Ez nagyon jó hír!!! Gratulálok neked meg a babócáknak is hogy ilyen ügyesek !! Akkor csütörtökön megint együtt randizunk. Nekem is holnap kell telefonálni,hogy hány órára kell menni.

zöldcoca: a reggeli tüszőnéződ hatásos volt Erikának is meg nekem is!!!!!Hurá!!!

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Erika, Nyuszi
Gratula :lol: :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok

Nyuszipuncs
nagy nagy gratula nektek is!!!!! Akkor nektek jut fagyibabás is igaz?

Akkor csütörtökön megint randizunk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nyuszika, Erika :D De jó, de jóó!! Gratulálok!! Csak így tovább lányok!! Drukk, drukk!! Csütörtökre ++++++++++++++++++++++++++ Nektek küldöm az energiákat!!! :D:D:D
Nyuszika nekem is 7 termékenyült meg legutobb. Belőlük lettek az ikrek. :lol: :lol:

Zizo :) És mikor jöttök vissza? Meddig kell nélkülöznünk? :(

Kép
Kép
kiscsillag

pandácska: Köszike nagyon aranyos vagy.

erika13: Igen jut fagyibabás is. Nem is gondoltam hogy ilyen ügyesek lesznek. Akkor csütörtökön randizunk!!!!!

zöldcoca:
Most már ébresztő gyere mesélni a többieknek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Coca,
Várunk bizony!!
Kép
Vendég

Erika!

Köszi!!!!

Angel! :D :D :D

Kiscsillag!

Köszi mégegyszer, válaszoltam!

Dido!

Nagyon köszönöm! Drukkolok Nektek, hogy minden rendben menjen!

Zizo!

Jó utat kívánok Nektek! :D

Erika, Nyuszi!

De jóóóó!!! Nagyon örülök! Hajrá!

Coca! :D :D :D

Lányok, képzeljétek ma délután is le kellett dőlnöm mert annyira hulla fáradt vagyok. De nem bánom ám! :wink: :D

Kép
Kép
jucmuc

Helllóóóóóó!

Nem volt b.net, aztán meg elaludtam.
Na szóval:
Jaaaa, előbb még én is szeretnék gratulálni Nyuszmusznak, és Erikának, meg még Jucmucnak is ám!
Szóval:
7 tüszőőőőőőő! Lett még 2 a vasárnapihoz képest, és 2-3 mm-t növekedtek. Most 15-18 mm-sek. Megvettem a 4. tollat (apának már tavaszi cipője sem lesz, télen is mezítláb járt). és ma szúrok 225-öt, holnap meg a 4 tollból az összes maradékot. Tényleg süncoca lesezk! Ja, és ovitrelle-ből is dupla adag jár a megtermett cocáknak! :wink: Az = 7 szúrás 3 nap alatt. Szombaton szoppantyú.

Puszi hegyek, és köszönöm!

Kép
zölddisznó

Sziasztok

Zölddisznó
hol vagy?????????????????
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171981529.62.gif[/img]

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Coca,
Ez nagyon jó :lol:
Kép
Vendég

ZöldD,
gratulációóóóóóó! :)

Pandácska,
honnan ez a malacos smiley??? :lol:
angel37

Coca!
Gratula! Nagyon szépen növesztgetted a tüszőidet!! Akkor neked szombaton drukkolok meg addig is jó szurkálást!

Kiscsillag!
:lol: Aranyos vagy! Szombat éjszaka jövünk haza! Szerintem vasárnap majd benézek hozzátok! :)

Jucmuc!
Köszönöm!

Mindenkinek kitartás! Csütörtökön drukkolok, meg szombaton, meg amikor csak kell!
Zizo
2120

Coca :) Gratula!! Nagyon szép eredmény!! :) Hurrá , hurrá!! Valamiért mostanában mindenki 2 otrivellt kap, de lehet, hogy ez hozza meg a sikert!! Nekem legalábbis jót tett. :lol: :lol: Te adod majd be magadnak vagy ügyelet??

Képzeljétek apa most mondta meg apósnak, hogy babát várunk és nem is egyet hanem kettőt. :) Kár, hogy nem voltam ott. :( Azt mondja nagyon örült, sírt örömében!!! :D :D Olyan jó érzés!!! Csak kár, hogy nem láttam. :(

Kép
Kép
kiscsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?