Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Megint jó rossz az idő!

Szilbee!
Hát akkor hajrá mindent bele! :lol: Kíváncsiak vagyunk a fejleményekre!Remélem hamar lesz eredmény!

Katlina!
Szerintem teljesen mindegy ,hogy fiú vagy kislány a lényeg az egészség! :)

Ildi!
Megkaptam a privit,csak még most tudok majd rá válaszolni!

Petri!
Szerintem is mutasd meg azért dokinak,vagy hívd fel.
Nem hiszem ,hogy himlő ahogy leírtad inkább olyan mintha csalánkiütés lenne!Lehet valamelyik ételtől!

Pusza mindenkinek!
Vendég

Ildikó!
Lécci jelezz már vissza ha megkaptad a privát üzit mert,most bénáztam,és nem tudom biztosan elment-e!
Pusza! Hajni!
Vendég

Helló mindenkinek!

Szörnyű idő van ismét! Nem baj mindjárt itt a nyár! (Csak optimistán)

Szilbee! De jó neked, hogy hamarosan megint babát vársz! (kívánom így legyen)

Egyébként én nagyon rosszul viseltem a terhességet, á ez enyhe kifejezés. PISZOK ROSSZUL VOLTAM!!!!! A 13. héten volt az esküvőnk de én titokban azt kívántam, hogy otthon legyek és aludhassak. Gondolom ez mindent elmond. Nehogy gonosznak gondoljatok. MEGÉRTE!!!!!!!!!!

Ewa! Irígyellek a masszírozásért. Én is szoktam mondani a drágának, hogy olyan jó lenne de hát nincs érzéke a lelkemnek. Az inkább passzír mint masszír.

Idióta kukás kocsi felébresztette Szoncsit. (Hetente 3X :twisted: )Na megyek Kép

Pussz

phpBB: Kép
kati74

SZilbee
hát nem sikerült normális képet csinálni a pöttyökről az olcsó digigéppel. Főleg nem egy izgő-mozgó gyereken.
azért felteszem a két legjobbat.
Kép
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
Jól látom, hogy a kis hólyag közepén vagy egy tűszúrásnyi piros pötty?
szilbee

Kata
A jól látom Szonja is jó húsban van :D
kukásautó :evil: :evil:
Szereti a pihenőszékét?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Klasszak Timike pöttyei. Mikor jöttek ki pontosan?

Nekem a 11. terhességi hétben hasonló pöttyeim voltak, annyi különbséggel, hogy a térdhajlatomban kezdődött és annyira viszketett, hogy majd megőrültem.

Egy pár óra múlva a fehér pötty körül akkora rózsaszín folt jelent meg, hogy igencsak megolyedtünk. És minden kis pötty így lett szinte összefüggő naggyá.
Elmentünk az ügyeletre, kaptam kalciuminjekciót és kész. Még két napig jelen voltak, és aztán úgy eltűntek, mintha soha nem is lettek volna.
Szerintem a tejtől volt.

A FENISZTIL GÉL JÓ VOLT, PRÓBÁLD AZZAL KENEGETNI.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Szilbee
De jó a szemed :)
Eddig én ezt észre se vettem de most megnéztem és mintha lenne.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ildi
Tejet még Timi nem iszik attól biztos nem lehet. Egyébként neki extra érzékeny bőre van. Egy hete is volt pár pöttye de az teljesen más volt. Nagyon kemény "pattanás" Azt látta a dokinő, azt mondta adjak neki fenistil cseppet. Biztos valamelyik ételtől van. Slusz ennyi.
Én már nem is szeretem elvinni az orvoshoz, mert mindíg azt a benyomást kelti hoyg csak ezért hoztam?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!
És mennyir vannak szétszóródva ezek a hólyagok? vagy esetleg egy-egy helyn több van belőlük??
szilbee

A hasán van kb 5pötty, a lába alsó szárán kb 5-6, és a combja hátsó részén kb 8 db. Máshol nem láttam.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Akkor csoportokban vannak... Hmm... Szerintem vagy ételallergia vagy összecsipkodta valami. Leventének pont ilyen volt a pókcsípése. Persze nem vagyok orvos...
szilbee

köszi :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Anyukám is megnézte a pöttyeiteket, szerinte bárányhimlő.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Na, Petri, most döntsd el! :)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szerintem vidd el orvoshoz! Az a tuti!
szilbee

Sziasztok!!!
Húúú már megint jegyzetelni kellene annyit írtatok de most nincs időm sajnos....
Ági!
Gyönyörű a kicsi Nellike annyira sokat nőtt már!
Szilbee!
Nagyon drukkolok ám ,hogy minél előbb kismami legyél /én imádtam kismama lenni az utolsó 2 hét kivételével minden napját szerettem/
Petri!
Szerintem barihimlőtök van.....de dokihoz vidd el Timikét :?
Elin!
Köszi az emailt nagyon szépek voltak a képek...

Ja más ma volt Dius 2.nevének névnapja mert Lilla is ám :lol:
Kép

KépKép
diÁcska

Hát azt mondta az oktatóm nem vagyok reménytelen eset,talán már a jövő hónapban jogsim is lesz!Most már azon gondolkodom mit kellene tanulni ráérős napjaimban(várok minden tippet!)

Lillának Boldog Névnapot!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Csak egy gyors kukk,és már itt sem vagyok,megyünk fürizni!

Petri!
Szerintem ez csalánkiütés,a párom meg azt mondta,hogy pók csípés! :? De tényleg az a biztos ha megmutatod a dokinak!A szomszédod egyébként mit mondott,(az asszisztens)vagy nem mutattad meg neki??

Kati!
Látom sikerült átszerkezteni a képet!Nagyon édi a kis Szonja!Nekem most így teljesen Trixire hasonlít!
Jót nevettem a passzíron! :lol: :lol: :lol:

Diácska!
BOLDOG NÉVNAPOT LILLÁNAK!!
:) :) Kép
Vendég

Sziasztok!

Ágica! Én hiányoltalak... :lol: És séta közben is..... :wink:

Szilbee: Köszi a receptet. Vasárnap ki is próbálom. :P

Kati:
Látom titeket sem fúj el a szél... :lol: Édes babóca ez a Szonja! :lol: Azok a sonkicuk! :lol:

Dia:
Tényleg, ma Lilla nap van!

Boldog "második" névnapot Klaudia Lillának!

Írhatnál, mi újság nálatok! :!:

Szerintem fogadásokat kellene köni, hogy ki mire szavaz Timike pötyijeivel kapcsolatban. :lol: :lol: :lol:

Én a barihimlőre szavazok! Amúgy jobb azon minél hamarabb túlesni! A szomszéd kisfiú is barihimlős volt, de Lilló nem kapta el. Nem bántam volna... :roll:

Ma rizses csirkét főztem. ( Nem volt kedvem nokedlit szaggatni. )
Holnap rántott csirkemell, rántott pulykamell sült krumplival
Vasárnapra kérek valami ötletet... :?: :?: :?: A Szilbee-féle palacsinta tuti! :wink:

Hexe

Kép
diehexe

Hú, nincs sok időm.

Igen, végre sikerült képet felraknom. Bonyolult mert nincs gépünk, mindig meg kell kérni vkit.
Köszöni Szonja a dícséreteket!

Petri! Igen szereti, legalábbis jobban mint a gyerekülést. A rezgés miatt vettük főleg de ritkán kapcsoljuk be.

Fincsi kajcsikat csináltok, a holnapi menün még gondolkozok. Lehet, hogy gyros lesz.

Na jó éjt![/img]

kati74

Diácska! :)
Te is rég voltál... Mizujs veletek? Bölcsiről hallott valamit a barátnéd? Mostanában nem jártunk arra... Általában hisztibe fulladnak a sétáink... :? így maradunk a játszótéren...

Ágica! :)
Jó hogy végre te is vagy!

Petri!
Mi a helyzet? Doki mit mondott?

Hexe!
Nem olyan finom ám, a tepsis palacsinta, mint ahogy hangzik. Vigyázni kell, hogy ne legyen túl vastag a tészta. Egyéként nem csak almával lehet. Bármilyen gyimilcs jó rá!

Más!
Nálunk (pontosabban anyuméknál) most a törpe nem nagyon akar aludni. Biztos túlhúzta magát, mivel ma nagyon korán kelt. :? De most legalább nem én, hanem Mami küzd vele! :)
szilbee

Sziasztok!

Orvosnál nem voltunk, mert az csak hétköznap délelőtt rendel. Ügyeletre meg nem akarom vinni.
Megnézte az asszisztensnő, ő se tudta 100%-osan rámondani hogy himlő de arra gondol.Szerinte tuti nem csípés. Egyébként vannak most himlősek itt a körzetben.
Azt mondta hogy az első napokban nem mindíg lehet teljes bizonyossággal megállapítani. Van h a dokinő is visszahívja a kicsiket. HA elkezd pörkösödni akkor tuti.
Szóval nem lettünk okosabbak. :?
Eléggé x aktás pöttyei vannak a lányomnak.
Nem láttam hogy szaporodnának a kiütések, akkor talán mégse himlő. A fején pl. egy sincs.

mai menü: húsleves, csirkepöri tésztával.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!Olvastam egy másik topikban,hogy a kismamák már veszegetik a babarucikat(21-23hetesek)én még babonából nem mertem venni semmit,úgy gondolom majd csak áprilisvégén május elején fogok hozzá.Ti mikor keztétek el veszegetni a babaholmikat?

Kép

Kép
katlina

Sziasztok Lányok!

Katlina!
Mi május végén születtünk,és úgy április közepe,vége felé kezdtünk el vásárolgatni.Én sem akartam elkapkodni a dolgot.
Mikorra is vagy kiírva egyébként,elfelejtettem? :oops: Mert nyáron egyébként is szoktak akciók lenni babaholmikból!A Maya baba boltba érdemes benézni a Tófenék úton,elég jók az árak!

Petri!
Ha vannak a körzetben bárányhimlő járvány akkor lehet,hogy ti is elkaptátok.Jó azon túlesni,az én fiam az oviban kapott el minden ilyen kiütést.De egyébként jó a közérzete Timikének?Vakarózik nagyon?

Ildi!
Hova tűntél?Mizújs veletek?Remélem jól vagytok?

Pusza mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok!!!
Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntést nagyon arik vagytok,de végül is nem azért írtam ám én be,majd március 20.án tartjuk a Klaudiát Diusnak :)
Kép
Szilbee!
Még nem mondott a szomszédom semmit bölcsivel kapcsolatban,de viszont egy másik ismerősöm aki a Széchenyin az Aranyin dolgozik a bölcsiben ő azt mondta,hogy május elején lesz a beíratkozás.....hát majd figyelni kell most már tényleg mert mindenki mást mond.
Eltűnésem oka: beteg lett Zolika sőőőőt még apa is és hát tudjátok milyen az ha férfi beteg a családban :lol:
Petri!
milyenek Timike pöttyei változtak tegnap óta???
Katlina!
Mi a 30-31 héten kezdtünk el úgy igazán vásárolni,igaz már előtte is vettem egy két rucit amibe beleszerettem,de a nagyobb dolgok mint babakocsi ,kiságy azokat csak később vettük meg.
Szilbee!
Nagyon ötletes a kistesó projectes szalag :lol:

sziasztok!

Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Diácska! Jövő vasárnap lesz megint ezoterikus nap a Csomóponti müvházban. Ha jól emlékszem tavaly érdekelt volna téged is csak nem tudtál elmenni. Mi megyünk hacsak nem jön közbe valami, Antóniát is viszem.

Szilbee! Szoritok neketek a babucihoz, lassan majd nálunk is aktuális lesz a téma.
Ja igen, mi idetartozunk a Rozmaring úti védőnökhöz. Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem nagyon értem rá mostanában.

Petri! Antónián is szokott lenni pötty. Piros udvarral indul és a végén úgy néz ki mint egy pattanás. A lábán és a mellkasán szokott előjönni. Lassan múlik el egy kis barnás foltot hagy maga után, ami 1-2 hét múlva eltünik.
Nekünk bizti, hogy kajától van. Melegszendvicstöl és a virslitöl, mind a kettöben van szója, nálunk ez a bünös.
Elég sok idöbe telt mire rájöttem. Most már igyekszem kerülni a hasnló dolgokat.

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
mongi

Mongi!
Közben felhívott a védőnő. Nem tudod véletlen a nevét, mert a rögzítőn olyan érthetetlen volt a bemutatkozása. Azt mondta (üzente), hogy febr. 26-ig szabin van, de utána majd ellátogat hozzánk. Tudnál nekem mondani egy két dolgot a nőről?

Köszi Mindenkinek a szorítást! :D Nagyon fura ám megint babára készülni. Felemelő és szorongató érzés is egyben (a növekvő felelősség miatt... gondolom).

Diácska!
Köszi az infót! Remélem hamar meggyógyulnak a férfiak! Nálunk már csak az a rosszabb, ha az asszonypajtás (vagyis én vagyok) a beteg, mert olyankor tehetetlenségében olyan morcos tud lenni a drágám! :? :lol:
A szalag egyébként a ciklusomat mutatja. még van kb. 6-7 napunk az esélyes időszakig. Életemben nem hőmérőztem, de kíváncsiságból kipróbálom, hogy milyen. Érdekes tanulmány lesz... 8)
szilbee

Na csövi csajok!

Hát itt vagyok, köszi, hogy hiányoltál Hajni!
Sajna csak most tudok gép előtt lenni, mert egész délelőtt főztem. Apósom és a férjem dolgoznak a fiúk szobáján, ilyenkor én varázsolom a kaját.

A mai menü: tyúkhúsleves, rakottkel volt.

Katlina!

Szerintem is ráérsz még a nagybevásárlással. Egyenlőre csak nézegessetek, mert tényleg jó akciók szoktak lenni. Na és jó, ha van valaki, pl. mi szolnoki kismamik, akik segítünk, hogy ne vegyél meg teljesen felesleges dolgokat.
Annyi marhaságot megvetetnek a kismamával, hogy a végén a felét sem kell használni.

Nekünk szerencsére nem sok dolgot kell venni, Imikétől minden megmaradt, ami az induláshoz kell.
Én már mindenkinek mondogatom, hogy pelenkát vegyen ajándékba.
Persze kell még egy pér olyan dolog, ami elhasználódott, pl. teksztil pelenka, cumisüveg.
Én csak az AVENT cuccokra esküszöm, mellszívó, cumisüveg. nekem nagyon beváltak.

Petri! Mi újság a pöttyökkel?

Szilbee!

Már annyiszor próbáltama szakbarbárnak írni, de mire elküldeném az üzit, azt írja ki, hogy nem megfelelő a ......név?. vagy valami ilyesmi. Tegnap már találtam egy fórumot, ahol átolvastam a dolgokat, ezek alapján én is jogosult vagyok gyed-re. De azért jó lenne valakivel beszélni, és biztosra menni.

Látod látod, ha én nem vetem fel a témát, most lehet, hogy nem vágtatok volna bele a babaprojektbe.

Judit!
Nincsen kedvetek, valamikor erre sétálni? Ti már úgyis nagy sétálók vagytok itt szandán. Mi is mennénk, de nekünk már a babakocsi "ciki", így csak a háromkerekű motor a járgányunk.
De azzal meg az a baj, hogy a kiskomám lepattan róla és vihetem a kezemben.
Karácsonyra kapott egy elektromos motort, amolyan harlit. Egyszer mentünk el vele a boltba, és a bolttól hazáig nekem kellett tolni. Gondolhatod mennyire boldog voltam. Szatyor a kezemben, a gyerek szalad előre én meg tolom a motort a kutyák ugatása kíséretében.

Hol lehet azokat a cuki mércéket megtalálni? Nehéz feltenni :?:

Látjátok, hogyan fejlődök látványosan :?: :!:

Ez tök ari :P

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok.

Tök jó,hogy leírjátok,hogy mi a napi menű-mert így legalább tudok ötletet meríteni.olyan nehéz kitalálni,hogy olyat főzzön az ember ami mindenkinek ízlik. :roll:

Katlina.Én sem mertem (hát ugye a babona) miatt vásárolni,csak kb a 33hét körül,igaz addig is kaptam munkatársaktól babaholmit,de azokat anyukáméknál tároltam.A babaholmiról eszembe jut valami.Sziszi születésekor Apáé volt a feladat,hogy frissen öblítettek legyenek a kisrucik a leányzónak-(amiben hozzuk haza)-és valahogy addig húzta- halasztotta az Apuka a dolgot,még végül a hazahozatal előtti napra esett ez meg.(hozzáteszem a drágám azt sem tudta milyen nap van anno és azt hitte,hogy csak 2nap múlva megyünk még haza...na a lényeg a lényeg a ...teljes időzavar és stb.stb.Szóval én már mondtam neki,hogy vasárnap megyünk haza a leányzóval a kórházból és még aznap reggel a biztonság kedvéért rá is telefonáltam,hogy
jöhet délben-amire ő kétségbeesetten nem értette,hogy miért is ilyen korán :evil: :lol: -és ugye az összes ruci még nedves...hát lett is nagy kapkodás,hajszárítózás,ventillátor -minden be lett vetve.és hazaértünk...Na ennyit a férfiakról :lol:

Diácska.Jobbulást a fiúknak.

Tényleg bábszínházas csajok.olvastam,hogy márciusban megint lesznek előadások.mit tudtok róla? Mongi?

Mindenkinek kellemes hétvégét.
pusz.

KépKép
KépKép
cleo27

Ildi
vonalzót legkönnyebben a babafalva.hu oldalon tudsz csinálni. Ez magyar nyelvű. Ha megcsináltad akkor a 2. kódot kell itt a profilba bemásolni az aláíráshoz. Röviden ennyi.

és akkor jöjjenenk azok a pöttyök.. egyre inkább ételallergiának tűnik és nem himlőnek. A dudorok kezdenek bekeményedni. Nem vakaródzik.
Fogalmam sincs mitől lehet. Mintmár írtam Timi nem akar már babakaját enni csakis fenőttet. Így elég nehéz rájönnöm.
10-11 hós kajáig szépen fokozatosan vezettem be az új kajákat.
Addig nem volt semmi gondunk.
Azt találtam ki hogy holnaptól leírom mikor mit eszik.
Szerintetek ha egy bűnös kaját megeszik akkor annak mikor jönnek ki a jelei/pöttyei? félnap? másnap?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

az előbb lemaradt..

KAtlina
Mi a 30. hét környékén kezdtük a vásárlást. Én nem mertem az utolsó hetekre hagyni, nehogy hamarabb érkezzen. Az apja nem tudom akkor mit kezdett volna..
Nekem elég hamar megrövidült a méhnyakam és félt a dokim hogy nem tudom végig kihordani. Aztán sikerült :)

Manó
Az hogy jó körzete van e Timinek. Fogalamam sincs. Vagyis nem tudom mitől lenne egy körzet jó vagy sem.
NEm is ebbe a körzetbe tartoztunk csak ehhez a dokinőhöz adtuk le a betegkártyát. De elvileg már szabad orvosválasztás van nem?
A múltkor hallottam hoyg egy barnább bőrű csaj akarta átvinni a lányát a mi dokinkhoz de ő nem vállalta mert túl sok a betege.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee! A védőnővel kapcsolatban irtam neked egy mail-t.

Cleo! Sajnos nem tudok most semmit a bábszinházról, de engem is nagyon érdekel. Néztem a honlapját, de februárra nincs beütemezve Szolnok.

Diácska! jobbulást kivánok!

Kép
Kép
mongi

Petri!

Köszi a tippet, már megtaláltam ababafalvát, meg is csináltam a vonalzóka, ugye nekünk három.Elküldtema emil címemre, de most megakadtam. Mit jelent az, hogy bemásolás? Lehet, hogy primitív a kérdés, de le kell írnom, vagy van egyszerűbb lépés is? :oops:

Szilbee!

Na végre tudtam írni egy csajnak a babafalván a gyed-el kapcsolatosan. Remélem tud válaszoni! :oops:

Katlina te szedsz valami vitamint?
A mai menü a tegnapi. Ó kössz mondaná Imike.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi
bemásolás: pl: kijelölöd a kódot (a kód elejére kattintasz és húzod a "nyilat" a végéig. Ha sikerül sötétkék lesz a háttér.) A nyilat(kurzort) ne vidd arrébb a kijelölt területról és akkor megnyomod a jobb egér gombját és kiválasztod a másolást.
Majd a profilban az aláírásnál kattintasz eggyet és megint jobb egér gomb és akkor pedig beillesztésre kattintasz.
Nem olyan bonyolult ez csak leírni, meg nekem megfogalmazni.
A 3 kódot egymás után így bemásolod.
Nincs aki segítsen ebben?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ildi!
Emilt írtál Szakbarbárnak? vagy a fórumra írtál? Néha elfelejt válaszolni, olyankor szólni kell neki. Nem veszi zokon, egyáltalán!
De ha gondolod, akkor küld el nekem emilben én meg felteszem a fórumra!

Mongi!
Köszi az emilt! :) Feltétlen beszámolok a nőről, ha eljön hozzánk. Melyik gyerekorvoshoz jártok a Mórán? Nekünk is választani kéne már, bár nehezen válok meg Korpás dokitól, a háziorvosunktól, mert nagyon meg voltam vele elégedve, csak hát Falván rendel. :(

Katlina!
Mi is csak sokára kezdtük el a vásárlást. Mondjuk mi az anyagiak miatt, hogy a legfontosabbak tényleg meglegyenek! De ha jól esik a készülődés és fészekrakás, akkor ne fogd vissza magad! Ez is hozzátartozik a babaváráshoz! Élvezd ki minden pillanatát!!! :D 8)
szilbee

Petri!

Most kiderül mit bénáztam :!:
Lehet, hogy többször is bemásoltam :?:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Hát nem, egyszer sem :!: Ez igen :oops: rám nézve.

Persze lehet, hogy azért, mert én a HTML kódot másoltam, és ez nekem ki van kapcsolva.

Most próbélkozom a másik kóddal.

Ó kössz. :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Na most ugrik az Ildi a vízbe :shock:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

No csak sikerült! :lol:
szilbee

Petri!

Örök hála neked, na meg a kitartásomnak. :roll:

Most mi is egy kicsit látványosabbak vagyunk.

Apukám elhozza a digi fényképezőjét, na akkor is biztos lesz kérdésem :!: :?: :oops:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

De szépen süt a napocska. Lehet, hogy hideg van de legalább nem esik az eső.

Katlina! Egyetértek Szilbee véleményével. Olyan jó dolog szert tenni az első ruhácskákra. Én is annyiszor elővettem, nézegettem őket. De a kisebb ruhácskákból ne vegyl sokat, annyira hamar kinövi. Én is úgy sajnálom, volt amit csak egyszer adtam rá.

Na mennem kell. Pusssz Kép

kati74

Akinek netalántán feltűnt volna, hogy nem sorrendben vannak a gyerekek, az azért van, mert először bevallom csak Imikének akartam csinálni, mert nem tudtam, hogy a nagyobbaknak is lehet.

Azután meg megláttam a várandós kalkulátort és ezen felbuzdulva csináltam Petikének is, csak az emileket ugye nem sorrendbe kaptam, de annyi eszem nem volt, hogy megcseréljem őket a bemásolásánál.

Lehet egy ráérősebb pillanatomban megcsinálom.

Szilbee! Zsír a kalkulátord!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szia Ildi!
Nagyon ügyes vagy! A kódok felcserélése nem tart olyan sokáig, a profilodban ugyanúgy másolod, mint legelőször a mailben-jobb egérgomb-kivágás, utána odaállsz a kurzorral, ahova akarod tenni- jobb egérgomb, beillesztés. Csak ügyeljél a kód elejére és végére! Inkább enterrel választ el őket.

Kati! Ez a tünemény Szonja? De ha nem, akkor is édes!!

Vásárlás: Lilcsi március végén született, és én is csak januárban vettem az első rucit. Aztán februárban belehúztam, akkor vettem meg az ágyat, bébihordót, kiskádat. A pelusokat, többi ruhát csak márciusban. A babakocsit meg szülés után :) . És én is rengeteg olyan cuccot vettem, amit egyáltalán nem használtunk végül. De ha mégegyszer szülnék, a recepteket sem váltanám ki mindet. Azok közöt a szerek között is volt, amit nem, vagy csak alig használtam.

Diácska! Akkor azért "akadtam" én msn-en mindig a fiadba mostanában? :lol: Eleinte nem tudtam, miért olyan képeket raksz ki, amilyeneket... De aztán egyszer közölte Zoli, hogy a gyereked van a gépnél. Jót mosolyogtam!

Petri: pöttyfronton mi a helyzet??

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kati!
Hát ez a kép nagyon édes!! :D
Én is akarok egy kislányt!!!!
:lol:
szilbee

Hali Szilbee! Kislányt? Azt úgy kell csinálni, tudod!?

Ildi: Válaszoltam a prividre!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!
Nem tudom ... nekem eddig "csak" kisfiú sikerült! No persze egyáltalán nem bánom, hogy az első gyerkőcöm fiú!!! Nagyon jó dolog az!! :lol: Lesz aki a hugit, majd kordában tartja! 8)
szilbee

Szilbee!
Nincs abban semmi hiba! Anno én is úgy gondoltam, fiam lesz, de mikor megtudtam, hogy lány, akkor is nagyon boldog voltam! Most már jobban is örülök neki. A napokban beszélgettünk, hogy ha megint szülnék (amit nem fogok :cry: ), akkor is lányt szeretnék. Anyukám volt úgy annak idején, hogy mikor megtudta, hogy lánya született, csalódott volt, ő másodiknak is fiút szeretett volna.
Kordában tartásról annyit, hogy anyukám szerint én kitettem 10 fiúval! A bátyámmal fele annyi gondja nem volt, se kicsinek, se nagynak. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Hú a mindenit,már megint új oldalt keztünk! :lol:

Ildi!
Nagyon ügyes vagy,klasszak a vonalzóid,jól tetted,hogy a születendő bébinek is csináltál,mert így legalább nyomon tudunk követni pontosan hol tartotok. :lol:
Eszembe jutott én is mennyire örültem mikor sikerült megcsinálnom és felraknom a vonalzót a topikba!Előtte annyit bénáztam.

Petri!
Jó ötlet,hogy felírod mikor mit esztek,az ételallergia én úgy tudom még aznap kijön a bébin mikor a kaját ette!Azt hiszem :oops: .
Erősítsetek meg csajok,hogy így van!Vagy nem. :oops:

Kati!
Szonja nagyon édes,ott is vannak úszógumik meg fodrocskák! :lol:

Pusza mindenkinek!

Kép
Vendég

Sikerült nekem is!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: