Na csövi csajok!
Hát itt vagyok, köszi, hogy hiányoltál Hajni!
Sajna csak most tudok gép előtt lenni, mert egész délelőtt főztem. Apósom és a férjem dolgoznak a fiúk szobáján, ilyenkor én varázsolom a kaját.
A mai menü: tyúkhúsleves, rakottkel volt.
Katlina!
Szerintem is ráérsz még a nagybevásárlással. Egyenlőre csak nézegessetek, mert tényleg jó akciók szoktak lenni. Na és jó, ha van valaki, pl. mi szolnoki kismamik, akik segítünk, hogy ne vegyél meg teljesen felesleges dolgokat.
Annyi marhaságot megvetetnek a kismamával, hogy a végén a felét sem kell használni.
Nekünk szerencsére nem sok dolgot kell venni, Imikétől minden megmaradt, ami az induláshoz kell.
Én már mindenkinek mondogatom, hogy pelenkát vegyen ajándékba.
Persze kell még egy pér olyan dolog, ami elhasználódott, pl. teksztil pelenka, cumisüveg.
Én csak az AVENT cuccokra esküszöm, mellszívó, cumisüveg. nekem nagyon beváltak.
Petri! Mi újság a pöttyökkel?
Szilbee!
Már annyiszor próbáltama szakbarbárnak írni, de mire elküldeném az üzit, azt írja ki, hogy nem megfelelő a ......név?. vagy valami ilyesmi. Tegnap már találtam egy fórumot, ahol átolvastam a dolgokat, ezek alapján én is jogosult vagyok gyed-re. De azért jó lenne valakivel beszélni, és biztosra menni.
Látod látod, ha én nem vetem fel a témát, most lehet, hogy nem vágtatok volna bele a babaprojektbe.
Judit!
Nincsen kedvetek, valamikor erre sétálni? Ti már úgyis nagy sétálók vagytok itt szandán. Mi is mennénk, de nekünk már a babakocsi "ciki", így csak a háromkerekű motor a járgányunk.
De azzal meg az a baj, hogy a kiskomám lepattan róla és vihetem a kezemben.
Karácsonyra kapott egy elektromos motort, amolyan harlit. Egyszer mentünk el vele a boltba, és a bolttól hazáig nekem kellett tolni. Gondolhatod mennyire boldog voltam. Szatyor a kezemben, a gyerek szalad előre én meg tolom a motort a kutyák ugatása kíséretében.
Hol lehet azokat a cuki mércéket megtalálni? Nehéz feltenni
Látjátok, hogyan fejlődök látványosan
Ez tök ari