Új privát üzeneted érkezett!

Noémi
lemegy az ne félj, nekem lement a 16 is :oops: :oops: :oops:
szilveszter nyugdíjasan telt, itthon voltunk, kisgyerekes szomszédok jöttek át, de hamar haza is mentek. aztán meg tűzijáték volt itt minden háznál, azt néztük. karácsonykor hazamentünk Soprpnba, de elég vacak volt, mind2 gyerekkel már 26-án az ügyeleten voltunk, a kicsi kruppos lett, meg mind2-nek torokgyula volt, aztán meg mindenki elkapta, Géza még most is beteg :(
ő most Audiért van megőrülve, mameg is néz egyet.
tényleg nemrég ő is Jettáért volt oda, azt is nézegetett.

bocsika, megint mennem kell.
ha lesz tali szóljatok, ha vége lesz a viszgáknak, lehetne nálunk is egy.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy!
Tali lehet nálunk is még mielőtt meg lesz a pici. Most újítjuk fel a szobáját,legalább azt is megnézhetnétek. Mikor lesz vége a vizsgáidnak? Ha mi készen leszünk a felújítással szólok!

Autó :lol:
Vicces,mert Palkó meg a Jetta előtt volt oda az Audikért,de aztán valamiért válltott :roll: ha minden igaz a héten meg is jön.

Gézának jobbulást! Tavaly igaz nem karácsonykor hanem utána,de nálunk is dögrovás volt :oops: Akkor volt Palkó olyan beteg a bárányhimlővel.

Krupp: Bocs ha már említettem volna,de több embertől is hallottam,hogy az esüt kollaid nevü folyadék,(vagy mi) nagyon jó hatással van a gyerekek immúnrendszerére,és kifejezetten jó a kruppos,és asztmás gyerekeknél. Ez nem azt jelenti hogy nem jön elő,hanem ha előjön és beadsz neki egy kis kanállal akkor állítólag enyhülnek a tünetek. De nem vagyok szakértő,ha gondolod próbáld megérdeklődni az érdi Tescóban lévő drogéria boltan lehet kapni,és ott biztosan többet is mondanak róla. Az utolsó kasszával szemben van ez a drogéria. Ha kipróbálltad jelezd mijen!

Puszika
Noémi

Noémi
citrom

Sziasztok!

Csajok ha taliztok minket is dobjatok meg egy sms-sel.
Nagyon-nagyon rég taliztunk... :oops:

Gyors voltam, de mennem kell...

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok,

Na most meg nekem nincs időm olvasni titeket. Adél pörög ezerrel már napok óta és nem tudok vele mit kezdeni.
Azért majd még jövők.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Végre beindult ez a topik is. :) Dejó! :) Nagyon le volt ülve az utóbbi időben.

Andi
andrea27

Kedves Fórumosok! Anyukák és Apukák! Tartsátok nálunk, a Szülők Házában fórum találkozótokat és egyéb családi rendezvényeiteket (szülinapi buli, stb). Kétszáz négyzetméteren, óriási játéktéren, sok-sok játékkal, beszélgetős és kávézós sarokkal, óriás csúszdával várunk titeket! Címünk: XI. kerület Eleven Center, Rétköz utca 7. Előzetes bejelentkezés alapján árainkból 10% csoportos kedvezményt adunk. Állandó programjainkat a http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_programok.html honlapunkon olvashatod. Amennyiben csak Ti szeretnétek aznap játszani, az egész játszóházat is kibérelhetitek, sőt, még szakértői, illetve egyéb programokat is szervezünk nektek.
szulokhaza

Szia Curse, szia Andi :D Ti itt is? :)

KépKép
fibi

Szia Fibi,
Te is itt :lol: Hát ez nagyon jó :D Remélem hamarosan várostársak leszünk :D

Kép Kép
curse

Curse,
dejooooo lenne :D
fibi

Fibi,
Egyébként milyen házat kerestek? Mekkorát? Újat, régit? Mi az elképzelés?

Kép Kép
curse

Curse,
uj épitésüt szeretnénk, a szocpol miatt is, meg nincs idönk, energiánk felujitgatni. Kb 100-120 nm legyen összesen, leginkább egy szintes tetszene nekem. 18 milláért találtunk a neten ilyet (könnyüszerkezetes), Ujtelepen. az milyen környék, nagyon kint van a város szélén? Parkvárosban is jokat láttam a neten. ott jobb lenne? és miért lehet az, hogy ennyivel olcsobbak a házak, mint Diosdon????
fibi

Fibi,
Írok püt

Kép Kép
curse

Sziasztok,

Itt most már tényleg eltűnt mindenki? :cry:

Kép Kép
curse

Farsang 2007 február 24-én szombaton!
Farsang, jelmezvásár, jelmezbemutató jelmezbál!

http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_pr ... ujabb.html

Helyszín:

Szülők Háza Családi Központ és Játszóház
Budapest XI. Gazdagrét, Eleven Center
1118 Bp., Rétköz utca 7. I. emelet (P2 szint)

Program:

10:00 - 11:00 Kreatív játékok, kalandfal, alkotó
foglalkozás (kézműves)
11:00 - 12:00 Varázserdő: zenés drámajáték a
gyerekek részvételével
12:00 - 13:00 Jelmezvásár, könyvvásár,
arcfestés, farsangi köröm az anyukáknak
- szünet -
16:00 - 17:00 Kreatív játékok, kézművesség,
kalandfal
17:00 - 18:00 Bábelőadások
Hol lakik az idő?
Manómese
18:00 - Zenés jelmezbemutató: mutasd meg
magad, és ha kedved van, mondj verset, énekelj,
táncolj az otthon készített, vagy a délelőtt itt
vásárolt jelmezedben; ajándékok a résztvevőknek.

Árak:

Gyerek jegy:
1.500,- Ft / gyerek (1-14 év)
Kísérő jegy:
500,- Ft (14 év fölött)
Családi jegy:
3.000,- Ft / család
szulokhaza

Sziasztok

Múlt héten meglettek a vizsgáim, csak azóta megint beteg a Gergő a fülével.
Remélem meggyógyul mostmár, vagy 4-szer voltunk dokkernál vele.

Noémi
Hogy vagy? Mennyi van még hátra? Felújítás?
Nem hallottam még erről a folyadékról.
Most a kicsinek a Multitabs Immunokidet adom, a másik topkban azt dícsérték. A nagynak vettem, csak nem hajlandó lenyelni.
Aloe vera gélt szeretném még kipróbálni, azt hol lehet kapni?
A légzésfigyelőt mikor adjam oda?

Többiek?

Curse
Hogy van Adélbébi?

Andi
Mizujs?

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Judy!
Látom írtál! Jó,hogy külldtem smst. Telepátia :) Akkor gyógyuljatok meg,és csütörtökön talizunk! Ha neked is jó,akkor megköszönném,ha elhoznád a légzésfigyelőt is.

Xsara! Andi!
Szerdán tali nálunk,ha tudtok gyertek! Valószínűleg ez az utolsó tali még egyben vagyunk :lol: Fél 5 körül várunk mindenkit !
Puszi!

Noémi
citrom

Judy,
Gratulálok a vizsgákhoz :D Gergőnek jobbulást!!! Jobban van már azóta?
Jól vagyunk Adél babával. Most már egyre jobban felfogja a körülötte lévő világot, amit én nagyon élvezek. Súly ügyileg is szépen gyarapodunk :D Szerencsére az étvágyával nincsen semmi probléma, inkább néha nekem a tejci termeléssel. Időnként vannak hullámvölgyek. De serkentem magam homeó bogyóval, weledás olajjal és persze laktoherbbel. Mondjuk a nappali alvás egy horror, ezért elég kevés dolgot tudok itthon megcsinálni, de lesz ez még így sem :D

Noémi,
De jó, h te is jelentkeztél :D Hol tartasz már? Lassan szülni fogsz?

Többiek? Mindenki úgy eltűnt :(

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés!
Jól vagyunk, csak sokat dolgozunk.

Noémi!

Megpróbálunk elmenni, de csak olyan 5 felé érnénk oda.
Millió puszika

KépKép
Kép
xsara
Érd

sziasztok melyik részén laktok Érdnek és mennyi idősek a babyk?
Csak azért kérdezem mert nálunk a gyerkőc 3 hónapos elmúlt és kb egykorú anyukákkal szeretnék beszélgetni és ha jön a jobb idő lehetne sétálni is együtt hogy több barátokra tegyenek szert a babák és anyukák.
sziasztok Móni :roll:
moni82

Sziasztok érdeklődnék,hogy ki lakik Érdligeten a Kankalin utca környékén?
:lol: kösz Móni
moni82

Szia Móni!
Ritkán járunk mostanában erre.
Senki nem lakik Ligeten,és a te babáddal kb. egyidős babóca is csak egy van,ő Cruse kislánya. De már ő is rég volt fennt.

Többiek hol vagytok? Andi! Hova tűntél el?

Én még egyben :D

Puszi!

Noémi
citrom

Sziasztok!

Hogy sikerült a talitok? Volt egyáltalán? :)

Szia Móni! Üdv itt! Sajna nagyon ritkán vannak itt az érdi mamák. :(

Educi! Sikerült kiköltöznötök? :P

Andi
andrea27

Sziasztok!

Csatlakozhatom hozzátok? Mi kb. fél éve költöztünk ki a Parkvárosba, egy kis házba. Van egy 22 hónapos kisfiam. Merre találok itt fent játszóteret? Mi a helyzet a bölcsődékkel és az óvodákkal? Nem ismerek senkit aki ebben segíteni tudna. :(
Sziasztok!
tulipán5

Sziasztok!

Csatlakozhatom hozzátok? Mi kb. fél éve költöztünk ki a Parkvárosba, egy kis házba. Van egy 22 hónapos kisfiam. Merre találok itt fent játszóteret? Mi a helyzet a bölcsődékkel és az óvodákkal? Nem ismerek senkit aki ebben segíteni tudna. :(
Sziasztok!
tulipán5

Sziasztok!

Szia Andi!

Igen, már 4 hete itt lakunk. Már kezdem megszokni a házat.
A környéket még nem nagyon ismerem, csak a környező utcákat. Ott szoktam sétálni Anitával. Már lemértük, hogy babakocsival milyen messze van a Plussz és a Géza utcai patika. Sajnos mostanában nem nagyon voltam sétálni, mart vagy az idő volt rossz, de most például én vagyok dögrováson. Örülök, hogy a teraszra ki tudom vinni levegőzni a leányzót.

Meg volt a bemutatkozás a doktornéninek (Dr. Gyöngyössy Eszter). A védőnénit (Litkáné Marika) még nem ismertük meg, mert hiába hagytam üzenetet a kolléganőjénél, úgy látszik nem kíváncsi ránk. Mondjuk eddig nem is hiányzott, hogy a "kupiba" jöjjön.
Ismered valamelyiküket, vagy hallottál róluk, hogy milyenek?

Nálatok volt már keresztelő? Nem tudom, hogy fogjak a szervezéséhez.
Ha nektek nem volt, vagy nem itt Érden, akkor esetleg tud valaki segíteni?
Hol kezdjem?

További szép napot kívánok mindenkinek.

Kép
educi

Sziasztok,

Móni,
Üdv itt :) Nekem is 3 hónapos a kislányom. Viszont mi parkvárosban lakunk.

Tulipán,
Neked is üdv itt :) Sajna kérdéseidbe nem tudok segíteni, mert nálunk még nem aktuális.

Educi,
Nekünk Gyöngyössy Eszter a dokink. Eddig jó tapasztalatunk van vele :) A legelső találkozás nem volt annyira szuper, de akkor szerintem neki sem volt jókedve.
Keresztelőbe nem tudok segíteni, mert én is csak most kezdem el szervezni, viszont mi majd Pesten szeretnénk, ahol esküdtünk.

Andi,
Mi újság veletek? Mostanság nem jársz a szent imrés topikba :(

Többiek mi újság? Judy, Andi, Noémi???

Ja és bejelentkezéseket illetően :) Én szívesen járnék ide sűrűbben, de ugye úgy nem sok értelme van, ha magamba beszélgetnék :wink: :lol: Mindennap fent vagyok a bneten, csak másik fórumon, de ha esetleg ez a fórum is beindulna, rám lehetne számítani :wink:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Tulipán! Üdv itt! Parkvároson belül merre érdekelne a játszótér?

Educi! Jobbulást neked! Sajna nem ismerem sem a védőnőt, sem a dokinénit. A védőnénit ne bánd, nálunk mindig akkor jött, amikor szoptattam, vagy altattam. Mostmár a másodiknál felém sem nézett, talán ha kétszer. De ha felhívom szívesen segít. Nálunk megvolt mind a kettőnél a keresztelő 1,5 éves korukba. Így nekem könnyebb volt, mint két szoptatás között keresztelni. De ha megfogadod a tanácsomat, a Gellért utcai templomba nem viszed. Hihetetlenül fafejűek. :roll: Mi fent a Parkvárosi templomba kereszteltük őket. Van fenn kép a honlapon. :)

Curse! Köszi jól vagyunk. És ti? Ha gondolod egyszer sétálhatnánk a gyerkőcökkel. Mostanában olyan jó az idő. Az Imrés topikra ha az időm engedi járok, de sokszor csak olvasgatni. Én nem tudok a két lurkótól csak 2-3 naponta netezni. Addigra meg annyit írtok, hogy már el is veszítettem a fonalat. Elkezdek olvasni, de mire írhatnék már megint van valami hasfájásuk. Nehéz veletek lépést tartani. :lol:

Andi
andrea27

Hali

Mi is megvagyunk. Gergő oviban, mi meg Gellérttel kicsit betegen...

Keresztelő: Gergőé 3 hónaposan volt, a Gellért utcai templomban. Hát, tényleg nem volt egyszerű, alig akarták elvállalni, mindenféle igazolást lértek a keresztszülőktől is, meg rólunk is.
Gellikéé is 3 hósan volt, de azt már Sopronban tartottuk, mert ott nem volt ilyen mizéria, meg amúgy is egyszerűbb volt mindenkinek, mert az összes rokon a környéken lakik.

Noémi
Drukk a végére :D

Kostyika
Merre jársz???

többieknek is pusz, mennem kell bőg a gellért.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szia Andi :)
Persze sétában mi benne vagyunk. Mondjuk kb. csak 1 órát tudunk, mert még Adél elég sűrűn eszik és ugye az öltözködés, készülődés is elég sok időt vesz el. Csak lenne már nyár :)
Elküldöm priviben a telószámomat és ha van kedvetek sétálni, akkor csak csörrents meg.

Kép Kép
curse

szia Judy :)
Jobbulást nektek!!! És jó, h te is bejelentkeztél :)

Akkor ezek szerint, ha mégis Érden szeretnénk, akkor ne a Gellért utcaiba. Az az igazság, h nálunk az egyik keresztszülő nincs megkeresztelve és ha papírokat kell bemutatni, akkor az már baj. Én nem szeretnék ilyen szőrözös helyen kereszteltetni :roll:

Kép Kép
curse

Köszi! Sajna nem kaptam még meg de majd figyelek. És csörgök. :) Én is elküldöm a miénket. Te is rámcsöröghetsz ha van kedved, és időd a sétára. Nálunk már csak déli alvás van 1-3 ig :lol: .A nyár már tényleg jó lenne. :roll: Nálunk van a kertben hinta, meg csúszda, meg homokozó. Ha kicsit nagyobb lesz Adél baba játszhatnak együtt. :P

Andi
andrea27

Átjött a privid! :lol: Én is küldtem

Andi
andrea27

Szia Juti!

Akkor ezek szerint nem csak velünkkekeckedtek. :evil: Nekünk ott volt az esküvőnk, de azt a tortútat :shock:

Andi
andrea27

Sziasztok!

Andi,
A Bikszádi utcában lakunk, már körbejártuk a környéket és csak fent láttam egy játszótérnek nem nevezném dolgot a Bem térnél. Egy másikat meg lent a paneloknál. Mindkettő olyan távolságra van, hogy nem szívesen gyalogolnám le az nemsokár két évessel. :-) Az iwiwen is feltettem ezt a kérdést és ott egy csaj válaszolt. Azt mondta, hogy ők Százhalombattára járnak a fiaival. Na az már távolság! :-)

Curse,
nekünk is Gyöngyössy Eszter a dokinénik. Egyszer voltunk nála, azóta szerencsére nem kellett meglátogatni. :-) Majd ha betölti a kettőt a fiatalember. Nekem szimpatikusnak tűnt, bár egy látogatásból nehéz következtetéseket levonni. Amit viszont elfelejtettem megkérdezni tőle, az a mobilszáma amit bármikor hívhatunk. Te kaptál? Nem mintha nagyon hívogatni szeretném, csak egy kis kapaszkodot jelentene vész esetén. Az előző gyerekorvos adott nekünk és csak egyszer hívtam és nagyon rendes volt akkor is, pedig az egy szombat esti időpont volt.

Lányok!
Szeretném ha beindulna ez a topik, ha már tegnap regisztráltam! :-)
tulipán5

Tulipán! Akkor szerintem nektek is a József téren lévő a legközelebbi. Meg itt a Murányin van egy kis tér (a tárnoki felé) de ezt nem nevezném játszótérnek egy mérleghinta, egy homokozó, és egy pad van. De nekünk minden sétánál meg kell itt álinunk, mert a gyerekek mérleghintáznak egyet. Én ezt a kettőt ismerem itt a környékünkön.

Andi
andrea27

Andi,
köszönöm a gyors reagálást, most már sötét van, de akkor holnap megnézzük.

Kép

Kép
tulipán5

Andi,
Pü-t megkaptam :) Akkor majd egyeztetünk, akár már holnap is :wink: Bár ki tudja milyen idő lesz :?

Tulipán,
Az az igazság, h én eddig nem kértem el a telószámát. Az ügyeleti számot begyűjtettem, aztán úgy voltam vele, h inkább őket zaklatom. Sajnos már van rossz tapasztalatom a dokik mobilszámán való hívások tekintetében.

Kép Kép
curse

Curse!

Rendben! Ha délutánra felszárad és nem kezd el újra esni lehet róla szó. :)

Andi
andrea27

Andi,
A mai séták sajnos ugrott :( Közbejött némi családi program :evil: Bár az vigasztal, h az időjárás sem könnyítené meg a helyzetünket.

Kép Kép
curse

Curse!

Jaj én meg nem néztem, hogy reagáltál a bneten, és hagytam üzit.De akkor tárgytalan. :oops: Nem baj itt lakunk egymástól egy, bolhaugrásnyira csak sikerül összehoznunk egy sétát. És az időjárás is jobb lesz. :P

Andi
andrea27

Andi :)
Semmi gond :) Nálunk a család már csak ilyen, szeret mindig váratlankodni. Tudod azt gondolják, h úgyis itthon vagyok Adéllal. Egyébként azt akartam kérdezni, h nálatok játszik néha a délelőtt is? Csak azért, mert akkor jobban süt még a nap és Adélra még rendesen ráférne a d vitamin :) Nem tudom nálatok mikor van ebéd, de esetleg olyan 10 óra körül?

Kép Kép
curse

Andi,

tegnap megnéztük a játszót és nekem tetszik! :-) Bár azt hittem, hogy nagyobb lesz, de aki a kicsit nem becsüli... :-) inkább a távolsággal lesz majd gond, de mire kitavaszodik talán jobban fogja bírni az úr a sétát. Mégegyszer köszi és szerintem ha jobb idő lesz akkor ott tudunk majd találkozni! :-)

Kép

Kép
tulipán5

Tulipán!

Örülök neki, hogy tudtam segíteni. Én beszoktam rakni Bálintot az esernyőre csukható babakocsiba, és akkor le van a gond. Ott úgy is rohangál eleget, vagy ha nem még mindig jöhet a babakocsi mellett. Csak a Tárnokin kell vigyázni, az nagyon forgalmas tud lenni, és sok helyen nem lehet jól belátni. :twisted: Biztos fogunk találkozni :) , mert arrafelé laknak a szüleim, és akkor muszáj bemenni, főleg ha jó az idő. De én rólatok még egy pinduri képet sem látok sehol. Én nem foglak felismerni. :(

Andi
andrea27

Andi,

nemsokára pótlom a hiányosságomat! :-)

Kép

Kép
tulipán5

Tulipán! Rendben. Kiváncsi vagyok rátok. :P Küldtem Pű-t.

Andi
andrea27

Sziasztok,

Köszi a hiányolást mindenkinek. Sajnos az utobbi egy hónapban mi is dögrováson vagyunk egyfolytában. Először manó kezdte mandulagyulladással aztán megfertőzött engem is majd sajnos nem feküdtem ki mert én hülye siettem vissza dolgozni. Most viszont már két hete itthon szenvedek mindenféle szövödménnyel. Közben én visszafertőztem őt úgyhogy nehéz mellette pihenni. Talán holnap már ő mehet bölcsibe én még szerdáig itthon leszek.

Tulipán,
Üdv itt. Bölcsiről mit szeretnél tudni? Összesen két állami bölcsi van, az egyik itt a lakótelepen a másik meg valahol Parkvárosban, elfelejtettem h melyik utcában. Noémi fia oda járt ő tud róla mesélni. Az én lányom idejár a lakótelepibe hát néha nem a legjobb. Ami nekem a legkevésbé tetszik h nem mennek ki télen a levegőre. Szerencsére manó szeret járni, könnyen beszokott és néha úgy megy be h vissza sem néz rám:) Viszont mindkét helyre elég nehéz bekerülni és állítólag ez a helyzet az ovikkal is. Volt egy szülői még ősszel és ott azt mondták h a legtöbb esély a körzeti ovodába van. Nekünk szerencsére itt van a ház mögött az új kis játszó amit tavaly csináltak, a másikat ami itt van a lakótelepen én sem szerettem.

Noémi,
Hogy vagytok? Remélem majd adsz hírt a nagy eseményről.

Judy,
Megvagyunk bár amint feljebb írtam állandóan betegen. Manó már nagyon kis önálló. állandóan dumál be nem áll a szája. Már nagyon várja a nyarat amikor tud pancsolni.

Üdv mindenkinek, igyekszem gyakrabban jönn:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,
Hát ezt nem jó hallani, h ennyire nem vagytok jól :( Jobbulást Nektek!!!

Andi27,
Gondolom ma nem megyünk sétálni? :lol:

Kép Kép
curse

Curse!

Hát igen ez a séta is elmaradt. Nem kedvez nekünk ez az időjárás. :roll: De ami késik nem múlik. :)

Kostyika! jobbulást nektek :!:

Andi
andrea27

Sziasztok! :D

Bocsi a zavarásért! Azt szeretném kérdezni, hogy érdekel-e valakit sok-sok mese dvd (Pl Thomas a kismozdony, Sam a tűzoltó, Micimackók, Kisvakond, stb,stb), felnőtt filmek, zenei cd-k (pl Babazene, Halász Judit, Kaláka, stb)?
Ha igen, írjon nekem a discmano @ gmail.com címre, és küldöm az infókat :wink:

Köszi...

További szép napot:
Titati
titati

Andi,
Örülök, h végre sikerült összehozni egy sétát, bár megint csak nem kedvez az időjárás :evil: Pont azt néztem, h milyen saras a kutyánk is, még a hasa alja is :lol:
Az utcátokba láttam egy üveges táblát, szerinted az már tárgytalan? Mi most éppen üvegest keresnénk, csak hát nem olyan egyszerű rájuk bukkani és tökre megörültem annak, h a táblát megláttam. Aztán el kezdtem kételkedni, mivel az a ház még csak most épül. Lehet, h az egy régi tábla, ami ott maradt? :?

Többiek merre vagytok?

Egyébként tudnátok kozmetikust ajánlani? Nem vagyok olyan nagyon igényes, csak hát már legalább 2 éve nem voltam és most már nagyon rám férne. Viszont mindenféleképpen olyat keresek, aki nem csinál az emberből pirospaprikát és eléggé fiatalos beállítottságú.

Kép Kép
curse

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?