Sziasztok!
Tündi!
Csudaaranyos Gergő, imádom, ahogy huncutul mosolyog!
Hogy vagytok??????? Eszik rendesen??? Mikor mentek tanácsadásra?
Kármen!
Én is nagyon komolynak látom Orsit, de csudaszép!!
Milyen gyószereket szedsz????? Kívánom, h Orsi ne legyen beteg és pihenhessél! Tudom mennyire szükséges a pihenés, emiatt is félek belevágni a tesóprojektbe. Segítséged nincsen???
Heni, Zsuzska!
Irjatok, ha tudtok mi van véletek
Mi:
Kicsit eltűntem, de már itt vagyok
Múlt szerdán apa bejelentette, h elutazunk pár napra, készüljek
"Szerelmünk hajnalán " sokat voltunk Visegrádon, és most elmentünk babával is. Egy panzióban laktunk, még nincsenek felkészülve a babás családok fogadására, de pár hónapja uj tulaj van és Ő bővít, alakít.
Pesten alaposan bevásároltunk ( apa maszek pénzét anya elköltötte:-D ) , találkoztunk barátaimmal.
Ábel elvolt útközben, de többször megálltunk , akkor kivettük az ülésből, kicsit mozgott és mentünk tovább. Amikor nyűgösködött énekeltünk neki és abbahagyta a sírást. Visegrádon is jól viselkedett, jókat aludt a friss levegőn. A panzióban megcsodálták, az étteremben is türelmesen megvárta, amíg megebédeltünk.
Teljesen begyakorolta a felállást, folyamatosan állni akar és mérgelődik, amikor kifárad és nem sikerül felkapaszkodnia.
Lesznek képek is, apa céges gépével fotóztunk és azt a munkahelyen tudja feltölteni, aztán pen drive-on hazahozza.
Nekem lelkileg nagyon jót tett ez a pár nap, már kezdtem összezuhanni. Megbeszéltünk a férjemmel, h havonta megpróbálunk legalább egy napra kimozdulni. Nem kell elutazni, de pld. egy közös séta a Tiszaparton már is kirángat a kicsit monoton mindennapokból.
Bocsi a kisregényért!!!!!! Szép napot, jó egészséget Mindenkinek!