Új privát üzeneted érkezett!

Bogi Lilijének nagyon boldog 2.születésnapot!
kazi

Bepa, gratulálok! :) Olyan jóóóóóóóó!

Kazi, te is milyen ügyes vagy! Én is ma sütöttem-főztem. Igaz, még almás kugit akarok csinálni az én Zsófi cicámak. Szegénykém, picit peteg. Egész éjjel 39 fokos volt a láza. Reggel is 39 volt, és adtunk neki kúpot, majd nappalra már nem volt baja. Sztetek mitől lehetett? Mondjuk ma elviszem dokihoz, hogy nézze meg.
birolili

Regi

Köszönjük a jókívánságokat, aranyos vagy!
Azért is, hogy jöttetek, és hoztátok Lilinek a telefont, vittük a doktornénihez is!

Lányok

Véleményt szeretnék kérni, a doktornőnk ma javasolt egy újabb szurit az agyhártyagyulladás ellen, a pneomococcus baktérium okozza, és ez állítólag elég gyakori, és ha elkapja a gyerek, nem tudják gyógyítani, ja és potom 17 000 Ft. Hallottatok már róla, vélemény?

Bogi

Képű
Kép
bogcsi

Sziasztok!

Dettus,
gratulálok Lencusnak a mászáshoz, na meg a fotópályázathoz is!!! :D

Roz,
a vizsgálat úgy működött, hogy Lili egyik kezét rá kellett tennie egy fémrúdra, a másik kezének az egyik körömágyához pedig hozzányomtak egy érzékelőt, és még valami harmadikat pedig az allergénekhez. Mindez hozzá volt kötve egy géphez. Ha 100 %-on tudott maradni a mutató, akkor arra nem allergiás, ha visszaesett, akkor igen, nem tetszett a szervezetének. Azért tetszett, mert ugye nem fáj, nem terheli a szervezetét (bár azonnal aludt utána, pedig még korán volt), de irányt mutat. OK, nem hivatalos módszer, ez alapján nem fogom laktózintoleranciára megkapni a magasabb családi pótlékot, de legalább tudjuk. Amúgy Kecskeméten is csinálnak ilyet, ha jól tudom.
Tényleg, laktóz problémát hogyan lehet hivatalosan kimutatni? Azt is terhelni kell?

Bogcsi,
én be fogom ezt adatni, ha jól tudom, ráadásul 2 kell belőle még Lilinek. Mármint az én Lilimnek. Sok boldog szülinapot a lányodnak!!!

Hajny,
ha elkeseredek, akkor sem lesz jobb. Max. nem kap Lili felvágottakat, hanem én sütök neki pulykamellet, csinálok kenőmájast. Szerintem mi is szívesebben eszünk ilyet. Remélem max. egy-két évről van szó. Na meg az a baj, hogy Lili nem engedte végigcsinálni már az összes tartósítószert, van amire nem volt allergiás, van amire igen, de mivel csak párat tudtak megnézni, és vegyes volt a kép, ezért inkább azt mondták, hogy semmit. Ha kicsit nagyobb lesz, és kibírja, akkor meg tudjuk újra csináltatni.

Bepa,
de jó, hogy jelentkeztél!

Képzeljétek, a lányom megszólalt angolul is. Integet a Teletubbiknak, és mondja, hogy bye-bye. :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni-nem megy a tanulás,az Istennek sem tudom rávenni már magam :(
Szombat jó lenne,estefele?

Könnyű szülést bepa77!
8)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ezt most kaptam a munkahelyem kismamákat támogató kollegájától. Az indexen jelent meg a cikk.

Nyolc pluszpontot kapnak a kismamák a felvételin az oktatási minisztériumtól, így ha a többletpontokkal elérik a teljes idejű vagy részidős államilag támogatott képzés ponthatárát, nem kell fizetniük a képzésért. A minisztérium dolgozik a jogszabályi háttér megteremtésén. MTI (ugyelet@mail.index.hu)2007. február 12., hétfő 15:26 A felvételi jelentkezéskor nyolc többletpontot biztosít a kismamáknak az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM), tájékoztatott a tárca hétfőn. Pluszpontot kapnak a terhességi gyermekágyi segélyben, a gyermekgondozási segélyben, a gyermeknevelési támogatásban, valamint a gyermekgondozási díjban részesülők. Amennyiben a többletpont hozzáadásával a jelentkező eléri a teljes idejű vagy részidős államilag támogatott képzés ponthatárát, akkor a gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban részesülő hallgató a kismamakedvezmény időszakára mentesül a képzési hozzájárulás fizetése alól. Mint az OKM írja, előterjesztik azokat a jogszabály módosításokat, amelyek a mentesség biztosításához szükségesek. Manherz Károly felsőoktatási szakállamtitkár február elején azt közölte, hogy a büdzsé szeptembertől nem vállalja át a költségtérítéses képzésre jelentkező kismamák tandíját. Akik jelenleg költségtérítéses képzésben folytatják tanulmányaikat, azok az eddigi feltételek szerint fejezhetik be, fűzte hozzá. A szakállamtitkár akkor indoklásul azt mondta, így szeretnék ösztönözni, hogy a kismamák az államilag finanszírozott képzésekre jelentkezzenek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Még valami: van egy iwiw meghívóm. Ha kell szóljatok!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, átküldenéd a Snlacos recepteket? b . lili kukac freemail . hu-ra? Köszi. Most kerüljünk mi is minden tejterméket. Na anniyra nem szigorúan, mert nem tudni, h. mi ez Zsófi arcán....már lassan 1éve......érdekel engem is ez az allergia vizsgálat.... majd 2évesen én is elviszem vhova, mert ez nem normális. :(
Voltunk dokinál, hát, mandulagyulladása van. MIóta itt lakunk, már 3.* - ra beteg, és ázas is. :( Pedig előtte.....nagyon jönnek a foga is.....ilyenkor azt mondta a dnő, hogy gyengébb az immunredszere. :(
birolili

Bogcsi Boldog szülinapot Lilikének!Ezen az oltáson én is gondolkodom,de nem tudom mi legyen.

Lina,Kazi köszi :D .Lina én elkérném a meghívót.Lili pedig nagyon ügyes!

Bepa de jó,akkor addig is jó pihenést és én is könnyű,gyors szülést kívánok!

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus,
küld el priviben az e-mail címed, és küldöm.

Lili,
már nem tudom őket. Fogalmam sincs hol van. Amúgy szerintem amilyen nyugodt Zsófi, símán meg tudnátok csinálni vele ezt a vizsgálatot. Lilivel is csak az volt a gond, hogy le akarta rámolni az ampullákat, amiben az allergének voltak. Szép baleset lett volna. :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili:
Végül bejutottál a dokinkhoz?ott voltatok?Vélemény?
Felrakok 1 képet,akkor készült mikor nállunk voltatok,meg 1-et Lariról.
Zsófinak jobbulást! Kép Kép
kazi

Sziasztok,

Dettus,

gratula Lencinek a mászáshoz. :)

Bepa,

kellemes hátralévő néhány hetet és könnyű szülést neked. meg minden jót és örömet. :)

Bogcsi,

Boldog szülinapot Lilinek. :)

Én beadattam Gergőnek ezt a szurit, de a doki javaslatára egy éves kora előtt kiírta, kiváltottam, mert kb. harmad annyiba került így, mint betöltött egyéves kor után. Mert a szabály szerint ugye, úgy van, hogy egy éves kor alatt 2szer szúrják, vagy egyévesen kap egyet, és tovább nem tudom.

Lina,

Lili nagyon ügyes. :) :)

Roz,

Én is emiatt a kukihúzgálás miatt ijedtem meg először, amikor kiderült fiam lesz. No, próbáltam mindkettőt. A dokim azt mondta nem kell erőltetni, majd felválik. Amikor csak annyira húztam, hogy csak megmossam, az lett a vége, hogy szinte totál letapadt neki, akkor a doki egy kicsit meghúzta neki. Azóta minden este húzgáljuk egy kicsit, de csak addig amíg nem jelzi, hogy ez fáj, akkor abbahagyom, és időnként egy nagyon picit haladunk vele. állítólag 2 évesen nézik meg mizújs a kukival, és ha le van tapadva, akkor felhúzzák és onnantól kell jobban figyelni, nehogy újra letapadjon.

Roz, Lili,

mi Kiskunhalason csináltattunk ilyen biorezonanciás allerg.vizsgálatot. utána tudtuk meg, hogy itt Kecskeméten, ráadásul a szomszédban csinálja ezt egy doki néni. A neve Csontos Amarilla, ha jól emlékszem, ha kell a száma meg tudom adni. Kb. 30-45 perc az allerg. vizsgálat. Gergő annó tök jól türte.

Lina,

Kezelésekre nem kell járnotok? Nem gyógyítanak ott?

Szép estét mindenkinek!

geli08

Geli,
nem, ez itt kimondottan csak allergiavizsgálat. Azért mentünk el, mert ugye vérből nem akarta a doki megnézetni Lilinek, az esetleges nemkívánatos hatásai miatt, én meg azért valami módon szerettem volna meggyőződni róla, hogy nem csak fölöslegesen diétáztatom. Mivel egyértelműen mutatta a tejtermékeket, legalább magam megnyugtattam.

Lili,
ezen a képen, amit Kazi feltett annyira hasonlít rád Zsófi. Én az ilyeneken nem nagyon szoktam meglátni, de hogy így egymás mellett vagytok...főleg az orra.

Képzeljétek Bermuda háromszög lett a lakásunk. Lili fél pár szandálja szőrén szálán eltűnt. Mikor még elkezdtük átrendezni a szobáját, letettem a pelenkázó mellé, aztán Szláva tologatta a szekrényt, és azóta csak a fele van meg. De már a szekrényt is felemeltük, és semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

FIGYU!!!!!!!!!!!!!
Rengeteg a tejem, és lenne plusz. a fagyasztóm telivan, az anyósoméké is!
Ha lenne anyuka akinek nincs teje, keressetek meg feltétlenül!!!!

Dóra
úgy látszik igen, extrém a hasfájása

Anita
Igen csak szopi van!!!!!!Semmi ilyen dolgot nem eszem.már szinte semmit!csak csipkebogyó teát iszom, az őszilevet sem merem inni, nem tudom viszont hogy zöldteát szabad-e. azt tudom hogy nincs benne koffein,de...? Érdekes, a doki azt mondta igyak sok tejet. mindenki más azt mondja tilos?Igazodjon el rajta az anyuka, MI????
Köszi megpróbálkozom a feltöltéssel amint nem leszek ennyire fáradt.
Jó volt a kérdés, már én is félek a "kukacos témától".Minden újságban és könyvben mást olvas az ember.A dokink azt mondta majd csak 1 éves kora körül kell huzogatni a bőrt.

Az angolvíz hatását még nem tudom.De ma voltunk Szolnokon, mert ott született, és koragondozásra kellett visszavinni, ott azt mondta a dokinő(nagyon rendes), hogy reszeljek le almát és a levéből adjak neki két etetés között ár kanállal. Szerinte ez jó lesz a hasfájásra. Majd megírom a tapasztalatokat.

Roz
ezeket már mind kipróbáltuk. Nem a pelus,nem fázik, nincs melege, kézben van és nem nyugszik meg. Csak ordít!!!!!!!!!!!
Hiába a ringatás, a cici sem kell, szóval olyankor semmi nem jó neki.
adrienn021

Adri

Nem akarlak elkeseríteni, de az én kis drága Gyopárkám ugyanezt csinálta, szinte addig, amíg csak anyatejes volt. Pedig már szinte alig ettem valamit. Zöld teát ihatsz nyugodtan, csak ne mentásat, mert az apaszt. Mennyi tejed van 1 nap pluszba?
Hogyhogy Szolnokon szültél? :lol: Én is ott szültem :lol:

Lilinek boldog szülinapot!!!

Lili
Nagyon édes Zsófi! Annyira ismerős ez az orrhúzogatás....mintha láttam volna már valahol....talán a lányomon :lol:

Annyira rossz h ennyi allergiás Manó van :cry: Mitől lehet ez? Pedig annyira esküsznek h az anyatejes babák kevésbé betegesek (ellenpélda Gyopi, nincs hónap h ne legyen beteg, pedig még most is szopik) és az allergia kialakulása is kevésbé esélyes....

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Adri,
Ha jól olvastam korábban...nagyon síros a picid és hasfájásra gyanakodtok....Hát ha vki mi aztán ismerjük a hasfájást....

Nincs több időm írni, de a lényeg (mi nagyon sok orvosnál voltunk, 2 korházat is bejártunk) a legjobb tanács:::: NE CSAK TEJET NE IGYÁL, SEMMILYEN TEJTERMÉKET SEM!!!!!!!!
de még olyan élelmiszert sem amiben van tejfehérje, tejcukor....

Én hónapokig éltem húslevesen, natúr csirkemellen és margarinos kenyeren (tejmentesen).

Köszönöm mindenkinek a Szülinapi köszöntöséket.
Rég volt ilyen borzalmas 1 hetem, mint az elmúlt.

Dani után én is, majd Boti is belázasodtunk, majd anyukám is. :(
3 napig 39 alá nem is megy a láz, aztán hányás és hihetetlen gyengeség. A férjem ápolt mindenkit. Még mindig szédülök ha felkelek.
Ami a legeslegrosszabb Botinak már tüdőgyulladása van.

Mennem kell

KépKép
KépKép
nana09

Napok ota nem tudtam megnyitni a babanetet. mOST IGYEKSZEM VISSZAOLVASNI. bOCS A caps-ert.

Hajny,
Lesz teazas?

Lina,
Lattam irtal a tandijrol. En ezt nem ertem, en is hallottam a hiradoban, de nem ertem.. Ha levelezore jelentkezel es elered a koltsegteriteses nappalis ponthatart akkor jar tandijmentesseg? Es mi a helyzet a postgradualis kepzesekkel?
mvirag

Sziasztok!

Képzeljétek Nándi 10 hónaposan először tapsolt, pedig csak ritkán mutattam meg neki. Voltunk ma doki néninél. 9040 gramm és 75 cm. Kigyógyult a náthából, már éppen ideje volt! :)

Dettus
Lencsi baba mászik, szuper! Nagyon örülök neki, jó lenne ha sokat mászna és erősíteni a hát izmát! Én ezt kihagytam és meg is lett a következménye! :(

Mvirág
Nálam is gondok voltak és másoknál is!

Adrienn
A kukac témára ma rákérdeztem újra a doktornőnél. 3 éves korig nem kell húzogatni, ha nem okoz gondot a pisilés! Figyelni kell, nehogy befehéredjen, mert váladék összegyűlhet és akkor kitisztítják! 3 éves koráig nem válik el az előbőr, akkor van gond. Finoman néha húzogatom neki fürdéskor, de nem erőltetem és így nem is mozdul! Legfeljebb tetszik neki!

Nana
Jobbulást! Csúnya ez az influenza! Pár hétig nem megyünk játszóházba emiatt, kerüljük a közösséget, csak szűk körű baba találkozókra mozdulunk ki, nem szeretném, ha elkapnánk!

Boldog szülinapot Lilinek!

Jó Valentin napozást mindenkinek! Kaptam egy csokor rózsát a férjemtől és pénteken mama vigyáz Nándira, mi megyünk vacsizni és mozizni. Mit érdemes megnézni szerintetek? Volt valaki mostanában? Idejét se tudom, mikor voltunk utoljára!

Timcsi
Mikor érsz rá jövőhéten, találkozhatnánk valahol!

Csatolok egy képet! Nándi és a buborék:
Kép

KépKép
kattic

Sziasztok!

Képzeljétek Nándi 10 hónaposan először tapsolt, pedig csak ritkán mutattam meg neki. Voltunk ma doki néninél. 9040 gramm és 75 cm. Kigyógyult a náthából, már éppen ideje volt! :)

Dettus
Lencsi baba mászik, szuper! Nagyon örülök neki, jó lenne ha sokat mászna és erősíteni a hát izmát! Én ezt kihagytam és meg is lett a következménye! :(

Mvirág
Nálam is gondok voltak és másoknál is!

Adrienn
A kukac témára ma rákérdeztem újra a doktornőnél. 3 éves korig nem kell húzogatni, ha nem okoz gondot a pisilés! Figyelni kell, nehogy befehéredjen, mert váladék összegyűlhet és akkor kitisztítják! 3 éves koráig nem válik el az előbőr, akkor van gond. Finoman néha húzogatom neki fürdéskor, de nem erőltetem és így nem is mozdul! Legfeljebb tetszik neki!

Nana
Jobbulást! Csúnya ez az influenza! Pár hétig nem megyünk játszóházba emiatt, kerüljük a közösséget, csak szűk körű baba találkozókra mozdulunk ki, nem szeretném, ha elkapnánk!

Boldog szülinapot Lilinek!

Jó Valentin napozást mindenkinek! Kaptam egy csokor rózsát a férjemtől és pénteken mama vigyáz Nándira, mi megyünk vacsizni és mozizni. Mit érdemes megnézni szerintetek? Volt valaki mostanában? Idejét se tudom, mikor voltunk utoljára!

Timcsi
Mikor érsz rá jövőhéten, találkozhatnánk valahol!

Csatolok egy képet! Nándi és a buborék:
Kép

KépKép
kattic

Először nem jelent meg, most meg kétszer is!

Lili
Hogy van Zsófi? Milyen volt a doktornő? Mennyit kellett várni?

KépKép
kattic

Kattic, kifogástalan volt a dnő! :) Köszönöm! Nagyon szimpatilus! De Zsófi végig sikított. Pedig hozzá sem ért még akkor..... :(
Semenniyt nem kellett várnunk. Rögtön bementünk, és még Nyhk-kékkel is összefutottunk.

Nana, annyira nagyon sajnálom! :( Reméljük, hogy pár hónap múlva mindez csak egy rossz emlék marad.
birolili

Egyébként Zsófi ma nagyon ramatyul volt. A foga iszonyatosan jön. :( És mellé a torka...... :(
birolili

Kattic, Nándiról ez a kép nagyon édes ! :) Zsófi is imádja a bubikat.
birolili

Sziasztok!

Kattic,Lili
nagyon arik a képeken a gyerköcök,nönekmint a gomba.

Kazi
a lányaid naon szépek,a pici meg a nagy macin elveszik,egyszer majd hozzánö.

Lina
jó fözöcskézést,szereted csinálni?

Dettus
gratula a mászáshoz,bezzeg ma is isteni idö volt,de sajnos ma suliban voltam,holnap meg meló.

Virág
nem tom, mikor menjünk teázni?Lehet a héten már nem érekrá,esetleg péntek.Írok majd emailt.

Timci
pont aznap jelöltél IWIW-en,amikor megkaptam a meghívót,amit neked ígértem.
Szombaton itthon leszünk.Jöhettek.

Szóval nekem is van fölös IWIW meghívóm,kellene valakinek?Szívesen adom!

Adri
reméljük a legjobbakat,hátha hamarosan elmúlik a hasfájásotok!Én szorítok!

Manókám
hogy vagy?Rég írtál,sokat dolgozol?

Nana
szerencsére már jobban vagytok,egyenlöre minket elkerült a betegség.Le is kopogom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
látod,ma isteni szép idö volt,remélem pénteken is szép lesz!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
elvagyok a főzéssel, igazából nem szoktam neki nagy feneket keríteni, de finom lesz a végén.

Kattic,
nagyon aranyos Nándi, meg ügyi a tapsolással. Tegnap találkoztunk a Zsuzsáékkal, mondta, hogy összefutottatok, és így már megismertétek egymást :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem is írtam:sikerült a vizsgám,egy ideig nem kell ezzel foglalkoznom,majd 5 év múlva újra kell vizsgázni.

Timci
tanuljál,én is tanultam,és olyan jó hogy sikerült!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi a macis kép az nagyon szuper! :)
birolili

Hajni, gratulálok a vizsgádhoz! :)
birolili

Sziasztok!

Kazi jók a képek nagyon!

Hajny gratula a vizsgához,akkor most egy jó időre legalább le van tudva.

Kattic nagyon édes Nándi és ügyeske is!Jaj és csini ez a kis bocis gatyó rajta :) .Hú akkor tök jó lesz nektek,moziban már én is ezer éve nem voltam,pedig annó szerettünk járni,Nándira ki vigyáz majd?Ha nem jöttök egy darabig játszóházba,meg amúgy is,beszéljünk már meg egy találkozót mi is,oké?

Nana úgy sajnállak titeket,hogy mindig van valami,majd csak túl lesztek már rajta,kitartás!

Lili Zsófinak is jobbulást,adsz vmit a fogára?

Adrienn nálunk is volt hasfájás,bár nem ilyen durva,de aztán szépen kinőtte,esetleg a masszírozást próbáltad már?Végülis az almalé segített?

Ma én is nagyon szép rózsacsokrot kaptam apától,Lencikének is nagyon tetszett rajta a csillám :) ,én meg sütöttem-főztem neki fincsikét,úgyhogy jól be is laktunk.Remélem mindenkinek szépen telt/telik a Valentin-nap.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Nálunk a Valentin nap le lett tudva egy vacsival.Nem csináltunk belöle nagy faksznit végül,eltelt.Én szeretem minden nap,nem csak ezen az egy napon.

Kattic
tényleg,hová mentek kajcsizni?Megvan már mit néztek?Az SOS szerelem állítólag jó,nem tom játszák e.

Jaj,mennem kell.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziazstok :)

bepa
jaj de jó hogy jelentkeztél :) sajnálom hogy nem tudtam hamarabb jönni ha esetleg még olvasod nagyon drukkolok szülséhez :)

kazi+lili
képek nagyon jók . Nekem is amacis kép tetszik legjobban :)

katic
csúúúcs ez a foto :) egy fotos sem csinált volna jobbat :)

mennem kell vettünk szönyegket a srácok szobájába az egész szobát kipakoltam hogy nagyon lapossan feltakarithassak meg szekrényt félig összeraktuk tegnap de hoyg mi van ittt :roll: már úúúgy utálom ezt rendetlenséget ruhák mindig kipakolva ... :? soha nem végzek szerintem ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Dettus, gratulálok a mászáshoz! Zsófi is ekkor kezdte. :)
A fogára dentinoxot adok. Meg germicidet kapott tegnap, mert lázas is volt.

Kattic, de jó lesz nektek! Én is elmennék apával moziba. :)

Hajni, én is szeretem apát minden nap. :D Ez csak ráadás. :)
birolili

Hajni
Igényt tartanék az iwiw meghívóra.

Nagyon rossz éjszakákon vagyunk túl. Sokat sírt és csak a kezemben volt hajlandó aludni, a kiságyban ordított. Magunk közé nem akartam beveenni, mivel eddig ez nem volt jellemző. Úgy néz ki h a camomilla vulgaris 15 ch-s homeós bogyó bejött. Dentinox nálunk csak idei-óráig volt jó...

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi
küldj nekem egy email címet és küldöm a meghívót szeretettel.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajny - tudom, csúnya vagyok, ritkán írok, de olvasgatlak Titeket, csak tudod a babás témában nem nagyon vagyok otthon és így nem is nagyon van hozzászólni valóm! :oops: De egyszer majd lesz ám nekem is! :lol: :wink: A babavárós topikokban kicsit beindult az élet és oda szoktam néha írogatni.

Kazi, Kattic - nagon aranyos fotókat tettetek fel! :lol:

Mindjárt én is megpróbálkozom egy képpel, nekem még csak ilyen van, a másik topikban már sikerült. :roll:

Kép
potykamanó

Kép Pocakmanó

Ez a 12. heti uh-on készült! Imádom ahogy a kis vállacskáit összehúzta, mert nem tetszett Neki a molesztálás!

Kép
potykamanó

Hajni

thymi@freemail.hu
Köszike :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi
Pluszban kb 6 dl tejem van 1 nap. Semmiféleképpen nem akartam Szolnokon szülni, én elég sok rosszat hallottam, meg láttam is ismerőseimnél. Nővérem az Altorjai Balázshoz járt, én is elmentem hozzá, ő segített, hogy legyen PICI. Mondjuk probléma nem volt, csak az időzítések csúsztak el. De hogy így alakultak a dolgok még jobban örültem, hogy Szolnokot válsztottuk.
Te kinél szültél?

nana09
Hát már igazán nem tudjuk mire gyanakodjunk. Semmilyen tejterméket nem eszem.

Szolnokon megmérték és 3 hét alatt kemény 30 dekát hízott. Persze, hogy nem hízik a DRÁGA, ha nem tud pihenni és persze nem is eszi meg az adagját. Tegnap vettem digitális mérleget. Este 8 órai szopinál 30 grammot szopizott, majd 1.5 óra ordítás, majd még egy kis szopi és aludt 01:30-ig. Ha megeszi a fejadagját akkor nincs gond csak valami miatt nem ezt teszi, helyette sír. MÁr arra is gondoltunk, hogy nől a foga, reméltük :) .Ez legalább indok lett volna a sírásra, de nem. Ma voltunk tanácsadáson, és a drága dokink tápszert írt ki :shock: , hogy utólérje magát, azzal nem is foglalkozott, hogy mitől lehet a sírás.

Kattic
Úgy látszik mindenki mást mond erre a témára.

Dettus
Hát nem tudom mi segített, de ma tök jól van. 100-akat eszik majd alszik. Lekopogtam!!!!!!! :D
Már a masszázst is probáltam de olyankor egyszerűen nem marad fekve....

Hajny
GRATULA a vizsgádhoz!!!!!!!
adrienn021

Sziasztok!

Ma megint tanítottam, de valahogy nem szeretem ezt a témát, nincs benne nagy tapasztalatom. Azért túléltem. Összesen 4-en voltak, így hamarabb befejeztem.

Adrienn
ennyi tej mellett tápszer??? Cumisüvegből sem eszi meg a többet?
Lili is ordított sokat, aztán 6 hetesen kiderült, hogy nem tud szopizni, bármennyire is akarja, így tejem sem lett elég, ő is kifáradt. 5 hónapos korára már minden ok volt, el is tudta hagyni a tápszert.

Potykamanó
nagyon aranyos pocakmanó, nekem 18 hetes képem van róla először, már 12 hetesen ilyen jót lehet csinálni, nem is gondoltam volna.

Roz,
hogy vagytok? Meggyógyultatok már? Lista nem hiányzik még? Bár gondolom már profi vagy a dolgokban.

Jövő csütörtökön lesz újra torkos csütörtök. Nem mentek vacsizni apákkal? Mi már foglaltunk asztalt a Tanyacsárdába, úgy várom. Pót valentin napot tartunk :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, torkos csütörtök..... :lol: :lol: :lol: Nagyon szeretem a Tanyacsárdát! Mi mikor jutunk el...... (nagy sóhaj. :) )

Potykamanó, nagyon jó a kép tényleg! Zsófiról is volt ilyen 12hetesen.

Adrienn, sztem hallgass magadra!!!!!
birolili

Lili,
hát miért nem mentek el Zsófival. Van etetőszék... Lili már két hónaposan ott ünnepelte velünk a dédmamája 70. szülinapját :D Azóta már törzsvendég!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Thymi mi is a chamomillát használjuk!

Potykamanó nagyon jó a kép a kis pocaklakóról!!Sokat mozog már a babóca?

Adrienn fura az a doki :? ,hogy ilyeneket javasol,mikor van tejecske bőven és hát pláne,hogy a picurnak meg az a legjobb!!

Lina mi ez a torkos csüt.?Lili is megy veletek vagy ez kis romantikus vacsi lesz?

Lili Zsófi hogy van?

Többiek merre tűntetek el ennyire???
Mi ma voltunk méricskén,hááát most még kevesebbet hízott Lencus,de a dokinő azért elégedett volt vele,majd most Vitacolant kap,hátha megjön az étvágya,aztán meglátjuk mennyit mutat a mérleg következőre.Ilyen piciknél,ha szemészetre kell menni,kapnak ilyen tágítócseppet?Azt hogy viselik?

Na,jó éjszakát mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok,

Nana,

jobbulást nektek nagyon gyorsan. Szegény Boti. :(

Kattic,

Nagyon jó lett a kép Nándiról.

Lili/Kazi,

Szuperek a ti képeitek is, nálunk is van egy nagy maci, ami mostanában lóként szolgál. :)

Hajni,

gratula a vizsgádhoz!

Roz,

jó munkát neked. Egyszer minden a helyére kerül. :)

geli08

Sziasztok!

A tegnapi munkanapom naon jó volt,kezdem élvezni.Érdekes hogy ilyet írok igaz?
Köszi a gratulációkat,jól esett! :lol:

Lina
a Tanyacsárdát én is szeretem,de a Csepegi sem rossz,ott rég voltam már.Nem is hallottam még utó Valentin napról.Utó szilveszterrQl igen,keresünk indokot a bulizásra mi?

Adri
érdekes gyerekorvosod van,próbáld lefejni és üvegbQl adni neki,egy próbát megér.Hátha segít.Ennyi tej mellé tápit,fura.De jó hogy ilyen sok van!

Ser
hogy vagytok?

Manó
ari a kép a pocaklakóról.Nekem egy sincs,Anna mindig takarta mindenét,nem kértem sosem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dettus,
jövő csütörtökön az országban több száz étteremben fél áron lehet enni-inni. Hogy mennyire lesz romantikus, azt nem tudom, de kettesben leszünk :D Csütörtökön tanítok estig, azán ahogy hazaérünk, megyünk. Így is úgy is anyunál aludna Lili.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Annának sok-sok boldogságot az első szülinapján!

Adrienn
Fura hogy felírták a tápszert! Nekem volt itthon, de 5 hónapos koráig csak egyszer kapott első nap, amikor kevés volt a tejem. Nándi is nehezen szopizott kezdetben, de egyre jobban belejött! Végül gyorsan sokat szopizott. Próbáld meg üvegből az anyatejet! Az még mindig jobb, mint a tápi!

Dettus
Gyeretek el valamelyik nap! Majd megbeszéljük!

Hajni
Nektek nem lenne kedvetek kijönni hozánk?

Ma este mamás nap lesz Nándinak. Mamánál is alszik! Nem lesz egyszerű anyukámnak, nagyon nehezek az éjszakáink + korábban kel fel 1 órával. Mi meg megyünk vacsizni, de a mozi műsor nem igazán tetszett, ezért itthon nézzük meg a Harry Potter és a tűz serlege című filmet, édes kettesben!

Éjszaka jól érthetően tudtomra adta, hogy mit akar. Az mondta cici. Ez lett volna az első tudatos szava? Azóta se használta.

KépKép
kattic

Lina, hol lehet megnézni, hogy melyek ezek az éttermek? Csak mert nem vagyunk torkosok. :D

Kattic, Zsófi egyik első szava is ez volt! Cici :)
Nagyon szupi lesz nektek édes kettesben! :)

Dettus, kell mennetek szemészetre? Ugye nem.... Köszi kérdésed, Zsófi ma már sokkal jobban van! :) Szerencsére. A tegnapi nap az nagyon rossz volt. Úgy sajnáltam szegénykémet... :( Lencsi baba mászik sokat? Zsófi nagyon szeretett mászni. Felfedezett mindent. :)

Hajni, örülök, hogy jó a munkád! És hogy jól érzed magad az még külön jó! :)

Ser?

Lina, talán elmegyünk mi is enni.... :roll:
birolili

Sziasztok!

Thymi Gyopinak Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk mi is!Lesz nagy ünneplés?Majd képet tegyél!

Kattic oké!Érezzétek ma nagyon jól magatokat!

Lili igen élvezi a mászást nagyon,jön mindig utánam :lol: !Szemészetre azért kéne menni,mert van a családban egy örökletes szembetegség és amiatt szeretném megmutatni.

Most pedig megyek,mert mosnom,takarítanom,vasalnom..... kell,pedig annyira nincs hozzá kedvem :roll: .

Kép Kép

Kép
dettus

Thymi,
sok boldog szülinapot kívánunk Gyopinak!!!

Lili,
nem igazán tudom, hogy hol lehet utánanézni, mi a Tanyacsárdába akartunk menni, azt tudtuk, hogy benne van, így a többit nem néztük.

Be kellene mennem Kecskemétre, de valahogy nem igazán van hozzá kedvem. Legalább sütne a nap!!!!
Lili tápszerét viszont csak ki kellene váltani, mert tegnap anyu nem hozta vissza, ami volt. Na meg némi ügyintézés is vár rám. Lehet, hogy majd délután....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?