Szerintem nem kell nagyon kétségbe esni, meg fog gyógyulni Zsófika hamar!!!
Fanninak ugyaez a baja, ahogy olvaslak.
Mindenképpen szívd az orrát, akkor is, ha értelmetlennek tűnik. az első folyós napokon sajnos ilyen, mert mivel egész nap folyik egyfolytában, ezért ha abbahagytad a szívást, folyik tovább.
viszont egy idő után elkezd besűrűsödni a takony, és akkor már látni fogod az értelmét. de minél előbb elkezdjük szívni, annál jobban megfoghatjuk a náthát, és előbb gyógyulnak a kis tündérkék!
és tudod, a letapadásból lehet a középfülgyulladás, meg a többi!!!
Mi is Fenistil cseppeket szedünk, meg homeos bogyókat, és én is adom neki most, hogy elkezdett köhögni a lándzsás utifű szirupot, ugye erre gondoltál.
bár ma már azt a köhögés elleni szert adom, amit még az előző köhögésre adott a dokinéni, mindjárt megnézem a nevét, Ambroxol-Q. Fanninak ma lett nagyon csúnya a köhögése, néha szinte öklendezik közben, annyira köhög. a láz nálunk 2 napig tartott, viszont magasabb volt, mint Zsófikának. Nekem azt mondták, hogy 38-ig ne is adjak neki semmit, mert addig jó hagyni a szervezetet küzdeni a betegséggel, csak 38 felett adjak neki lázcsillapítót. Panadol Baby-t vettem, és van még régebbről kúp is itthon, de arra azt mondták, hogy 39-től adjam azt.
Homeósok közül én ezeket adom:
echinacea angustifolia- ez ugye immunerősítő, ezt én egész télen adom neki 3x3
Hidrastis canadensis 3x3 ez folyósítja a besűrűsödő taknyit, hogy könnyebben kijöjjön.
oscillococcinum- ebből 3x10-et ez influenzára van.
dikalium dichromicum 3x3, de ezt majd később kezdem el, ez arra van, hogy ne jöjjön vissza a taknyi, gyógyulás után még 2 hétig kell adni neki.
ezen kívül még cebion cseppet (8 csepp) és D vitamint adok, ezt szintén egész télen.
kicsit sok...
de én már megszoktam, mert mikor egészséges, az immunerősítőt akkor is adom... úgyhogy ez mindennapos rutinná vált.
szóval fel a fejjel, ezen is túlleszünk egyszer!!!
mondjuk a köhögése engem is aggaszt, mert most erősebb, mint a múltkor, meg néha hörög, mikor levegőt vesz...
nem csináltunk sok képet a síelésen, mert egyfolytában esett a hó, meg fújt a szél, de azért teszek fel abból a pár darabból mindjárt, csak még lekicsinyítem.
Kitartás, mi veletek vagyunk Fannival!