Sziasztok!
Hát egy kicsit elvesztem, de nem tudtam jönni, mert folyamatosan vacakolt az internetünk. Nem lehetett belépni, de ha engedett akkor sem nyíltak meg az oldalak.
Próbáltam visszanézni, de kicsit futólagosra sikerült annyit írtatok azóta.
Zsebike - de jó hogy már Téged is látni itt! Nagyon drukkoltam Nektek! Ügyes voltál! Nagyon szépek a babáitok! És olvastam a kis születés történet versikét Aranyos!
Orsi - láttam a piros felsős pocakképet Rólatok! Hát nagyon csini vagy! És milyen jól áll az a piros felső.
Engem picit meglepett a parád és megnyugtatott!
Azt hittem Te semmitől nem félsz! Olyan hősnek tűntél itt nekem az idők kezdete óta aki mindenben totál magabiztos! És ezt persze csodáltam, én aki olyor be tudok tojni!
Pompika - Látom Te is megjelentél a pocakoddal! Szép nagyra nőtt! Csinoska!
Már én is készülök, hogy legyen végre ilyen fotónk.
Lola - szurkolok, hogy minden rendben legyen Veletek. Tarts ki! És pozitív hozzáállás! Mikor kell menned legközelebb?
Toxoplazma - hát én félek minden ilyen nyavajától. De még az elején (6 hetesen) csináltak nekem egy szerológiai vizsgálatot kenetből nézték az összes ilyen fertőző bajságot és ott kiderült hogy nálam a toxoplazma is áétvészelt. Ezen az emberek nagy többsége átesett már, nagyon gyakori jelenség. Pedig nekünk sincs macskánk. De a barátnőméknél van bent a lakásban.
Kutya nálunk is van, úgy tudom attól is lehet ilyen bajság de
azok kint vannak az udvaron.
Viszont így hogy már átvészelt betegség, azt mondják nem kell félni, mert ebben az esetben nem lehet baj. De azért nem megyek azóta sem a barátnőmhöz, és érzékenyen is érintette a dolog, de nem akarok macskát a közelemben. És lehet hogy ezt eltúlzom, de féltem magunkat.
Kata - De jó, hogy ilyen ügyesen bírjátok! Nagyon drukkolok Neked, hogy még kitartsatok! Ezt a Streptococcust kérni kell vagy automatice megcsinálják az utolsó hetekben,ez kötelező szűrés?
Melcsi - én korán keltem, de csak kb. fél 7-től láttam, mondjuk az éppen 12. hetet mesélték, így a lényegről nem maradtam le. Engem is az a jelenet "akasztott ki", amikor az egyik babó fejbe rúgta a tesóját. Jujj, az nagyon durvának tűnt, úgy sajnáltam a másik picúrt!
Zsu - Ti hogy vagytok? Még mindig fekvés van? Vagy az is lesz végig?
Andrea - természetesen megy egy zsáknyi drukk Nektek az uh-hoz!
Zsuzsi - Ti hogy vagytok? Fekszel?
Napszemcsi - Örülök, hogy rendben vannak a szivecskék!
Magunkról annyi mesélni valóm van, hogy megvolt az AFP ami teljesen jó volt, már csodálkoztam is, hiszen mindig találtak valami eltérőt ami miatt küldözgethettek még ezer helyre. Így többet nem kell mennünk a genetikai tanácsadóba, amit azért utáltam, mert az is minimum két órás várakozás volt alkalmanként!
Viszont a vérképben a Lymphocita 22,50% A normál: 25-40 helyett. A védőnéni azt mondta ez valami lezajlott fertőzés jele lehet, de tegnap voltam az orvosomnál aki azt mondta nem kell vele foglalkozni. Szerintetek mennyire van ennek jelentősége, vagy volt valakinél ilyesmi?
A másik, hogy az orvos szerint elég nagy a császár esélye több tényező miatt is, többek között a korom, a miomák, a farokcsontra nem mondott semmit.
Azt még nem hallottam, hogy a mioma is ok lehet a császárra?! Tudtok erről valamit? Igaz hogy a legutóbbi uh-on már négyet islátott az orvos, de mind kicsi (2-3 cm-esek).
Mennem kell! Mindenkienk további szép napot mégha borongós is az idő!!!