Sziasztok!
Vok!
Nektek is boldog hofordulot!
Szinten utolag
Andi!
Csillusnak is boldog hofordulot! Sajnos, igy kapasbol ez a nev sem mond sokat
Nagyon ugyes Csillus, h mar pa-t int meg puszit kuld
Mit jelent pontosabban az, h hagyjatok a babat onalloan enni? Felek, h en is tul ovatos vagyok, nem hagyom, h maszatoljon, meg felek, h felrenyel. Pedig o nagyon szeretne mar mindent kiprobalni!
Kezdte elutasitani a pepes dolgokat, ujabban a kenyerre szokott ra, mert azt ugye, nem pepesitjuk
Ma adtam a kezebe almat, olyan boldog volt tole, h repult.
Persze haromszor kellett kikapjam a szekbol es fejre allitsam...
Chaterine!
Nagyon koszi a sok infot a parasitokrol! Latom mar mindenki erdekelt ez ugyben, ugyanakkor alig lehet kilatni a labirintusbol...
Nekunk is jobb volna olcsobban, ugyanakkor a sobarlang lenne a legfontosabb es az sem erdektelen, h minosegi legyen... Az altalad kivalasztottban lehet-e illoolajat hasznalni? (ez nem derult ki a termek bemutatojabol)
Egyelore Zsolti erdeklodik a kutyak irant, nagyon forgatja a fejet, ha lat egyet, kizarolag azt nem dijazza (v inkabb en), ha a szomszed pincsije elkezd ugatni, amikor o pont alszik
Beni jo bator, biztosan azt hitte pluskutyus
Andy!
Latom Balint is elszorakozgat az evessel! valami jo trukkot te is mondhatnal nekem, h hogyan lehet ugy csinalni, h ok is boldogok legyenek es en is gyozzem a takaritast utannuk!
Akkor ti a parasitot csak sima vizzel csinaljatok? Ugy is hasznal betegseg eseten?
A kolesgolyot mi is kiprobaltuk, nagyon bejott!
Mamacka!
Remelem nem haragszol, h "atszolok"(a masik topicba irtad...), de teljesen egyetertek veled! A legfontosabb, h mindketten egyensulyban legyetek es ez nem lehetseges, ha valamelyikotok allandoan elegedetlen, faradt, bosszus stb. Mikor meg kb 3 honapos volt Zsolti, en is probalkoztam hasonloval es pillanatnyilag be is jott, aztan elfelejtette az egesszet
De akkoriban meg tul koran is volt, h foltetlenul ataludja az ejszakat, valoszinu, h ha most szokik hozza, akkor az vegleges(ebb)
maradhat. Vagy legalabb emberibb szokasokat vehet fel (ejszakankent 1-2 ebredes) En most elegedett vagyok az ejszakai alvassal (1 ebredes, neha 2), de a nappali kezd lefarasztani
(neha meg 1 orat sem alszik egesz nap!
)
Mindenesetre a kepeken Aronbaba nagyonis kiegyensulyozottnak latszik
Olyan kis tokeletes, mint a reklambabak!