Sziasztok, mi sem tűntünk el!!!
Méri, gyógyuljatok, remélem mire ezeket a sorokat írom, ti már némiképp vagy sokkal jobban vagytok.
Gabi, örülök, h újra visszaállt a rend, nálunk ugyan csak ritkán jött rá ez a sztrájk, h elutasítja a mellet, de utána újra elfogadta. Ha éhes, lemond a sztrájkjogáról, ne aggódj. Tudom, könnyű ezt mondani, mert mindenki csak utólag okos. A könyvvel haladok, bár sok olyan dologról ír, ami minket már nem érint, lévén, h mindjárt 5 hónaposak leszünk, plusz egyelőre a dadás témát mellőzzük, de azért van olyan fejezet, amiről még nem maradtunk le
Műköröm: nekem csak az esküvőre volt, és utána megtetszett és örültem a szép körmeimnek, de annyira macerás volt. Nekem nem havonta kellett menni javíttatni, mert folyton letörtem egyet, lásd takarítás és egyéb béna húzásaim, ráadásul amikor kezdett lenőni, nem tudtam szépen összereszelni. Mivel sem anyagilag, sem energiával nem bírtam, h hetente korrigáltassam, így azóta nincs
Na és miért tűntem el? Hát, Valentin-napot tartottunk, pedig eddig nem is ünnepeltük, bár most is csak ürügy volt arra, h kimozduljunk, ezúttal Kamilla nélkül
Biztos ismeritek Egerszalókot, ahol szabad ég alatt van termálmedencés-fürdőzés, mellette van egy borház, ott szálltunk meg 2 napra. A programunk: gyertyafényes vacsora, masszázs, éjszakai fürdőzés, borkóstoló, plusz szauna használattal, hát, tényleg rég kapcsolódtunk ki ennyire. Persze Kamillával mindez kevésbé lett volna élvezhető, így a nagyik vigyáztak rá: pénteken este "leadtuk", másnap du. néhány órára meglátogattak minket, majd du. megint elvitték, és csak másnap délben mentünk érte. Nem túl messze laknak, így vállalták, h azért egy du erejéig lehozzák nekünk
így azért nem két napot töltöttünk nélküle el. Így ki lehetett bírni és éjjel sem kellett kelnem etetni
persze már nagyon hiányzott pár óra után, de tudtam, h jól elvan a nagyikkal, kajája van, és imádják, szóval ő is jót nyaralt
Legközelebb már vele is megpróbálunk pár napot, nálunk is Erdély a cél, mint Katiéknál, de szerintem majd csak nyár elején.
Most ennyi, tudnék még írni, de a védőnőt várjuk.