Jó reggelt mindenkinek
Hát a tegnapi napom minden volt csak pihentető nem. Reggel suliban voltam, a kisebbik fiam leendő tanítónéniei tartottak nyílt órákat. Utána meg ruci után kajtattam, pénteken buliba megyek, persze semmit nem vettem. Du 1-re fogdoki, 3-tól Danikát kellett dokihoz vinni, mert nagyon fáj a torka. Aztán rohanás a suliba Bazsiért. Este meg még vacsit kellett főznőm. Szóval kidöglöttem este 9-re. Barátok közt után már durmoltam is.
Jaimee,
Drukk a kiskatonavizsgálatra+++++++ Eredmény mikor lesz?? Lehet nem ártana nekem is elküldenem apát. Bár amilyen büszke, lehet el sem menne.
Sz.Niki,
Üdv nálunk. A mellfeszülés terhesség jele is lehet, főleg ha magas hővel párosul. Hányadik dpo- vagy?? 12-en már lehet tesztet is csinálni.
Csibcsab,
Remélem a ciszták mihamarabb elhúzzák a csíkot tőled.
Christell,
Én azért biztos csinálnék tesztet, főleg ha 2 napja késik. Soha nem lehet tudni.
Heda,
Gratula a diplomához.
Dera,
Tudnál nekem írni a cickafark és palástfű teáról?? Mikor melyiket kell inni és mekkora mennyiségben?? Látván a görbéidet biztos hatásos.
Ninike,
Húúú, úgy nézel ki abban a ruhában mint egy kis hercegnő.
Bikka,
Üdv és mielőbbi babásodást kívánok.
Hencsi,
13-a olyan sokára van még, nem lehetne előbb tesztelni???
Képzeld, nekem meg a hülye ferty eltolta a peteérést, csak azért mert a 17. dpo-n visszaesett a hőm 2,5 tizedet. Nem igazán értem, mert én mindig ellenőrzőm a méhszáj váladékát és a 17. dpo-n már ragacsos volt. Ott ahova előszőr tette a 14. dpo-n tojásfehérje állagú. Szóval ilyenkor mi van?????
Tegyél görbét te is légyszi, meg mindenki aki tud, csak hogy össze tudjuk hasonlítani egymásét.
Ja és még annyi hogy nekem ferty-s tickerem van, azt hogy kell feltenni???
Bocsi egy kicsit hosszúra sikeredtem.
[/img]