Sziasztok!
Ayse
Háááát, köszi a kérdést, nemtom, akarok-e beszélni róla
Ez a fogyi jól hangzik, sokkal jobban szeretem ezeket az ésszerű diétákat, annak ellenére, hogy számtalan "csodareceptet" próbáltam már. Amikor akupunktúrára kezdtem járni, a dokinő azt mondta, hogy tekintettel a szopira, nem ír elő semmi extrát, csak annyit tegyek, hogy mindent egyek, amit eddig, de fele annyit, és hat után ne. Baromi hatásos volt. És tudom jól, hogy csak arra lenne szükségem, hogy összeszűkítsem a gyomromat, kevesebb szénhidrátot egyek, és kicsit mozogjak. Ennyi, ehhez nem kell csodamódszer, csak elhatározás, meg lelkierő. És egy osztálytalálkozó igazán jó lökés lehet
Hajrá!
Én minden lakáscsere előtt elhatározom, hogy márpedig most színes falaink lesznek, nekem ugyanis nagyon tetszik pl. a napsárga
Eddig minden lakásunkban fehér falak voltak. Egyszerűen így jön ki a lépés mindig, arra alig marad idő, hogy egy gyors tisztaságifestést csináljunk, nemhogy színeket keresgéljünk. Remélem, most az új házban sikerül...
Lambéria: Mindenkinek köszi a hozzászólásokat!
Gondolom, azért lehet olyan népszerű, mert nem piszkolódik a fal, illetve könnyen letörölhető. Talán plusz szigetelést is vélnek kapni általa, és gondolom, tetszik is nekik. Igazából szerintem is melegebb hatása van, mint a fehér falnak, na de ezért vannak a színek. És az állatokon kívül még azért is idegenkedem tőle, ha jobban belegondolok, mert ez mégsem egy olyan burkolat, amit átfestek, és máris "eltűnik" az előző lakó, legfeljebb lemosom, de a fát lemosni? Mindegy.
Tetőtér: Én sem vagyok oda érte, de a lépcsőzés az én esetemben kifejezetten hatásos lenne
Atyaég, mennyire bunkó emberek vannak
Tünde
Mi Pampers újszülött pelust használtunk, nálunk csak a kaki folyt ki hátul néha, pisi soha. Talán mégiscsak a kukit kell igazgatni. De én nem is szoktam figyelni erre, Gergőnek mindig lefelé helyezkedik el
Ezek szerint Zitával nem volt ilyen gond?
Herék mindkét kölkömnél már születésükkor zacsiban voltak, hálistennek ezzel nem kellett foglalkoznom. De egyelőre Neked sem kell izgulnod, van még pár éve Ákosnak, hogy "leszállítsa" őket
Andi
Bizniszt kellett volna írnom, úgy egyértelműbb
Örülök, hogy nem vagytok rászorulva, hogy dolgozz, végre egy jó hír!
Nálunk párszor már felmerült, hogy én miért nem üzletelek így a neten? / amikor a netről vásárolok valamit, Apa megjegyzi, hogy ez nekem is menne, ő szívesen segítene, és milyen jól jönne a plusz pénz, ráadásul nem is unatkoznék
/ Ahogy elnézem, hogy mennyi használtruhás hirdeti magát, el se tudom képzelni, hogy ez még működhet is...
Miután délelőtt írtam ide / most nézem, pont délben/, hívott a tesóm, hogy nem találkozunk-e valahol a városban? Én próbáltam rávenni, hogy jöjjön ki hozzánk, de nem volt kedve két órát Békávézni, így aztán gondoltam egyet / Balázs is győzködött rendesen/, és kiruccantunk a Szigetre. Épp Gergő alvásidejében indultunk el, reméltem, sikerül kicsit pihennie útközben, de azt nem is reméltem, hogy ahogy elindul a busz, már le is csukódnak a szemei
Már a Szigeten voltunk, amikor felébredt, aludt egy órácskát. Játszóztunk egy nagyot, nagyon szép volt az idő, vittem fánkot lekvárral
egy padon befaltuk, kint voltunk több, mint két órát. Tesóm bicajjal jött / a 16. kerületből/, a Jászain váltunk el, mi ott 2-es villamosra pattantunk, és pontosan abban a pillanatban küldte az sms-t, hogy hazaért, amikor mi is beléptünk az ajtón
Judit