Sziasztok!
Sajnos nem voltunk itthon a hétvégén így most látom mekkora felfordulást csináltam.
Ezer bocs, de én pénteken 14.56-kor mosoly jelet tettem az írásom után. Vagyis nem gondoltam ám komolyan.
Jó elsõ olvasásra marhára rosszul esett, de ez tényleg nem tartott sokáig. Szóval amikor írtam még tényleg fájt egy kicsit, de nem akartam Sashát megsérteni és azért tettem a vigyorfejet.
Na meg tudom, hogy Sasha miért ezt az intervallumot adta meg topiccímként. Tényleg a másik topicba tartoznánk, de hát itt van mindenki jóformán akikkel együtt voltam pocakos. Õszinte leszek: jó veletek lenni, és szeretnék veletek is maradni.
Most már azt mondom várjuk meg mit mond a szerkesztõ.
Mert azt is elovastam ám, és el is sírtam magam.
Sasha Drága!
Szépen kérlek ne harizz rám! Hamarabb járt az ujjam a billentyûkön mint az eszem. Istenbizony nem akartam Neked lelkiismeretfurdalást okozni! Honnan tudhatnád mikor született Dóri napra pontosan? Meg ugye Te a másik topic mintájára csináltál egy következõt, ami teljesen logikus.
Mégegyszer kérlek ne haragudj rám!!!!!!!!!
Most még olvasom az itteni lemaradásom és megyek az újba. Egyenlõre csak "tiszteletbeli tagként" ahogy Afonya írta.
Kedves Névtelen!
Sejtem ki vagy, épp ezért azt is sejtem, hogy nem fogsz válaszolni, de kérlek olvasd el az alábbi pár sort! Köszönöm!
Elárulnád miért vagyok bosszantó?
Mert nem reagáltam azonnal a lányok kérésére, hogy menjek a másik topicba?
Talán mert nem tudok állandóan a neten lógni, és csak most olvastam az írásokat. Azt hiszem tisztességesen elnézést is kértem érte!
Talán elítélendõ, hogy a netezés helyett beteg anyukámnak segítettem a hétvégén? Ha ennyire figyelsz rá mit írok, akkor a Miskolc topicban minden bizonnyal olvastál róla, hogy mi baja van édesanyámnak.
Hidd el épp elég bajom volt az utóbbi idõben emiatt, és talán ennek az állapotnak tudható be, hogy hamarabb írtam azt a bizonyos pénteki hozzászólást, mint gondolkodtam!
Mégegyszer mondom, azt hiszem becsülettel elnézést is kértem a kavarodásért amit okoztam.
Én sem akarok veszekedést, de ezt le kellett írnom neked, mert jogtalanul vádoltál meg, ráadásul névtelenül!
Kata