Sziasztok Csajszik!
Méri, Bazsinak jobbulást!! Szegénykém.
(Lillácska is gyógypuszikat küld neki!)
A testalkatodról burkoltan véleményt formáló eladó, húúú,
tökre megértem, hogy felbosszantott, amúgy annyira rühellem, amikor egy-egy ruhaboltban 34-es méretű anorexiás pipik bekiabálnak a próbafülkébe, hogy "Naaaaa? jóanadráááág?" és ha nem veszel semmi, úúúgy de úúúgy tudnak az emberre nézni, mint a véres rongyra.
Én meg azt utálom, hogy az átlagosnak mondható méreteimmel és az átlagosnak nem mondható mellbőségemmel se normális melltartót, se normális kosztümöt, blézert, se normális inget nem nagyon lehet kapni, csak hatalmas szerencsével. Áááááá.
Pelle, most irigykutya leszek
mennyire tutijó etetőszéket "lőttél"!
Nekünk is kéne már nagyon, de mindig elmarad valahogy...
Judit, mielőbbi jobbulást Neked is!
Még az ilyen Kismama-magazinos ultravonalas ősanyáktól tud borsózni a hátam. Konkrétan arra gondolok, hogy önmagában tök oké, ha valaki sokáig tud és akar szoptatni, az is jó, ha csak 6 hónaposan kezd hozzátáplálni, de az a lesajnáló-ellenszenvező-fölényeskedő hozzáállás, amit az ilyen anyukák közül sokan felvesznek a rugalmasabb anyukákkal szemben... nem is tudom, talán egyfajta önigazolásnak használják ezt. Tudod, lehet, hogy ő 6 hónapig igény szerint szoptatta a gyereket, meg a babával alszik éjjel, de közben ő meg egy nőroncs... (nem minden 6-hónapig-igény-szerint szoptató anyuka ilyen, csak vannak köztük ilyenek is).
És tényleg az a baj, hogy ilyenkor Te érzed magad hülyén, meg hirtelen szólni sem tud az ember, mert annyira felháborodik hirtelen...
Ja, olyan jót mosolyogtam azon, ahogy leírtad Kami és Barnabás találkozását!
(Hát tudod, az első randin még általában félénkek a fiatalok!)
Tündi, nálunk eddig egyik oltás sem okozott semmilyen problémát, talán az egyik után egy kicsit bágyadtabb volt Lillus, de pusztán ennyi! Lehet, mi a szerencsések közé tartozunk.
Adri, teljesen normális az eddig megszokottól eltérő állagú kaki!
Nálunk is egészen gyorsan változott...
Nikike, az edzéshez HAJRÁÁÁ, küldök így a neten egy virtuális adag kitartást!!