Sziasztok Lányok!!
Komolyan mondom, le a kalappal, olyan helyes képek vannak fenn:)
Jaimee: bocsánat, de én halálra tudom magamat nevetni az üzeneteiden!!Kérlek ne érts félre....Az orvosom azt mondta, hogy annyira sűrű az a kontraszt anyag, hogy megkönnyíti a teherbeesést! Általában a nők 90%-a 3 hónapon belül terhesen megy vissza, de csak jó HSG esetén!
Ninike: hol készült ez a kép? Olyan nagyon szép a ruhád! Egyébként ez a topik az "optimistáké" szóval kötelező:)
Dera: köszönöm, mindjárt ki is fogok próbálni egyet-kettőt!! Úgy örülök
Christell: húú, kezd izgalmas lenni a dolog, azért én nagyon drukkolok! Hátha mégis babóca van a pocakodban!! Torna? Én az elmúlt 2 évemet úgy töltöttem, hogy terhes voltam, majd szültem, majd terhes voltam, majd műtöttek, majd eltörtem a kezemet!! Én lehetnék pesszimista...
Na de holnap ismételten nagy nap lesz az életemben, elmegyek aerobic órára! Kezdődik ez a nikedance sorozat bizonyos fitness termekben és nagyon kíváncsi vagyok rá! Csak az a baj, hogy össz-vissz 1 hónapig tart.
Bikka: üdvözlet közöttünk!! Sikeres babásodást mielőbb!! Esetleg HSG-n voltál? Nem lehet, hogy minden rendben, csak van valalmi kis elzáródás? Az átfújással sokat tudnak segíteni... Egyenlőre ennnyit tudok hozzászolni....Az a vizsgálat szerintem nagyon kellene....Lassan elmehetnénk nőgyógyásznak, nem lányok
Egy páran már megjártuk a hadak útját...
Heda: Tantum Verde (homeopátiás) cukorka, szuper!!! + nagyon sok tea és minimum 500 mg C vitamin naponta!
Csipcsab: nagyon szuper a kép rólatok!!!! Csak így tovább, pozitívan!! Gondolom, hogy nagyon izgulsz, de biztosan minden rendben és akkor gőzerővel lehet babaprojektezni! Én ugyanezt a stratégiát folytatom...Próbálom lazábban kezelni ezt a témát, ezért megyek holnap tornázni
Sz.Niki: üdvözlet közöttünk!! Előfordulhat, hogy a terhesség első jelei, de mihamarabb csinálj majd tesztet! Addig szerintem ne nagyon koncentrálj rá!! Nagyon drukkolok!
Pussz