Hali,
Bocsi, hogy mindig így eltünedezem
. Sajna már megint beteg vagyok, vagy még mindig, nem is tudom, mert talán két nap volt amikor viszonylag jól voltam, aztán most megint ezerrel folyik az orrom. Tegnap megkaptam a hétfői CT eredményét, ami nem túl megnyugtató, találtak a jobb oldalon egy fél centis gócot
, pénteken megyek vissza a kórházba a dokihoz, telefonon azért megnyugtatott, hogy ne izguljak ez természetes jelenség egy mellhártyagyuszi után, sőt lehet, hogy egész életemre ott fog maradni, hát köszi, nem lettem boldogabb tőle
. Szóval most azért aggódok rendesen. Már bejelentkeztem egy másik orvoshoz jövő hétre, amolyan természetgyógyász féle, barátnőmet a HPV-ből ők gyógyították ki, nagyon ajánlotta, hát most elmegyek, megnézetem magam kíváncsi vagyok mit mondanak.
Rit,
Dodinak jobbulást, drukk, hogy hamar túllegyetek a pöttyökön. Minket minden évben messziről elkerül a bárányhimlő, pedig jó lenne ha Liliék is átesnének rajta.
Panda,
Antifitt
, ezen jót nevettem, csatlakozom hozzád
. Mi hétvégére kirándulást tervezünk, meg ha jobban leszek, uszit rengeteg szaunával
.
Anorexia elég rosszul hangzik, nehéz lehetett biztosan kijönni egy ilyen helyzetből, elismerésem érte
. Dehogy vagy kövér, úgy vagy jó ahogy vagy és a párod szeret!
Szilcsi,
Akkor hamarosan kiderül neked, hogy mit tervez a munkahelyed. Engem már most kiver a víz, ha rágondolok, hogy idén rám is vár majd egy hasonló beszélgetés, főleg, hogy a legutálatosabb kollégám lett azóta a főnök, semmi jóra nem számítok tőle
.
Derekadat próbáld kímélni, habár tudom az ilyen ötleteken néha csak mosolyogni lehet, de mégis
.
Zsuzsa,
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!
De jó lehet most nálatok, apa is otthon gyerekek gondolom nagyon élvezik. Nálunk múlt héten volt csüt-pénteken itthon apa. Hát a 4 nap alatt Bala úgy beapásodott, hogy semmit nem engedett csak neki, tegnap csak délelőtt vagy 150x el kellett mondani neki, hogy apa dolgozik, nincs itthon, szerencsére nem sírt, csak 5 percenként kérdezte
.
Börze érdekel, mert a nagy halom kinőtt ruhahalom még mindig itt van, alig férek, no és nem utolsó sorban tényleg dumcsizhatunk egy jót
. Majd írd meg hogy hol és mikor lesz, no meg hogy kinél kell jelentkezni. Köszike.
Magdi,
Aranyos vagy hogy gondoltál rám
. Kitartást az építkezéshez, sajna az nem csak a pénzt emészti...
Kataa,
Gyönyörűek a kisfiaid, igazán büszke lehetsz rájuk!
Duma nálunk is van, nekünk is külön szólnunk kell, ha valamit mi akarunk megbeszélni, most már nehezíti a helyzetet, hogy Bala is be-be kapcsolódik a maga első szótagos mondataival, amiből néha egy kukkot sem értünk, de ő csak mondja. (Pl: Kubu-gugu, apa dolgozik-AA gogo, sárga-sá, maci-ma, tea-te...) Akkor vannak nagy nevetések, amikor 4-5 kezdő szótagot egymás után elmond és néha érdekes dolog sül ki belőle
.
Íme egy kép a mai reggelről, ma van Liliéknek a farsang. Reggel össze-vissza dícsérték Lilit a jelmezében, hát teljesen odavolt, mondta is, hogy jövőre is ezt akarja felvenni
. Vasárnap kezdtem el varrni a jelmezt, a füleivel jó sok idő elment, de azt hiszem megérte:). Éjszaka elég ramatyul aludtam, tipródtam sokat, aztán kínomban hajnalban bedagasztottam egy jókora adag fánktésztát, így azt is vittünk a farsangra, volt nagy öröm, sajnos egyik szülő sem csinált saját sütit.
Pusz,
Ilke