Szia Viki,
ha halvány +, akkor lehet......... Bár azért ne éld bele magad, mert ha meg nem vagy terhes, akkor sokkal rosszabb lesz.... Akármit is hoz ki a vérvétel, említsd meg a dokinak, hogy te szombaton otthon teszteltél, és az halvány kétcsíkos lett!!!!! Így hátha elküld uh-ra. Ha meg nem, hát mondd meg neki!
Jajjj, de nagyon izgulok!!!!!!! Nagyon szurkolok!!!!!! Holnap igyekszem haza, hátha meg tudok valamit!!!!!!!
Azt, hogy jól döntöttél-e, csak akkor fogod megtudni, ha már néhány éve jársz hozzá, és a problémá(i)don segít. Én nagyon sok orvosnál jártam, mindhez ajánlás útján jutottam el, de csak a mostani tudott segíteni....... (ő már kb. 8.-10. doki) Tehát kinek tud, kinek nem tud segíteni az adott doki. Akik ajánlották, meg voltak vele elégedve. Hát mi a férjemmel nem. És képzeld, egy volt köztük, aki megmondta, hogy ne haragudjanak, én már nem tudok segíteni. Ez legalább korrekt volt!!!! Volt olyan is, akihez délelőtt mentem a kórházba (tb-s rendelésre, először, de utoljára is ahhoz a dokihoz), és visszarendelt a magánrendelőjébe........ Hát azt már lemondtam, mert rátaláltam a mostani dokimra, aki meg messzemenően nem pénzéhes. Másfél éve járok hozzá, (csak tb-s rendelése van), egyszer nem adtam még neki pénzt, és tünemény, emlékszik rám, volt, hogy egy ismerősömet kérdezte meg, mikor ő volt nála, hogy én hogy vagyok.. meg ilyenek. Szóval vele teljesen meg vagyunk elégedve.
Szia!