norcsi írta: Sziasztok!
Ilyen topic még nincs, azt tudom hogy ilyen tárgyú levelezések már voltak, viszont összeszedetten még nem láttam hogy lett volna.
Ezekben a beteges idõszakokban olyan jó lenne ha természetes úton tudnánk gyógyulni, azokkal a kis praktikákkal, módszerekkel amiket dédnagyanyáink (netán nagyanyáink) még ismertek, és hatásosak voltak, de mi már nem alkalmazzuk. Ez egy amolyan mi mire jó gyûjtõ-dosszié lehetne.
Nekem egybõl kérdésem lenne, hátha valaki idekeveredik mostanában! Szóval a hagymateát hogy kell készíteni? Megfõzni? De mit, a belsõ részét, vagy a héját, ha fõzni kell meddig, vagy csak leforrázni. Aki tudna ezzel kapcsolatban épkézláb ötlettel szolgálni nagyon megköszönném!
Remélem keveredik majd valaki még ide!
Sziasztok: Norcsi