Sziasztoook!!!
Lmarie, az ilyen bunkesztáni szalonnákat, akik így beszólogatnak, bizony helyre is kell tenni!!! Egyébként nem csak az ilyen üzletekben van az az érzése az embernek, hogy a vevő egyáltalán nem számít..! A báli ruháról pedig sztárfotókat kérünk ám a tárra!!! Milyen bál lesz, farsangi? Lesz szép kecses-csábos-szexis félmaszk a szemed előtt?
))
Bazsinak jobbulást! Én is attól pánikoltam, hogy összeszed valamit, amikor megpillantottam a rengeteg kisbabát!
Jud, sajnos én is így reagálok hasonló helyzetben.... pedig az a vicc, hogy egyébként egy nagyszájú nőzet vagyok, de Somival és az ő dolgaival kapcsolatban nem működik!
Látod, Barnabás legalább bepróbálkozik a csajoknél, enyémgyerök vagy megijed az ölelgetve közeledő lyánykáktól vagy csendben ölembe bújva szemlélődik:-))))) Ha így haladunk, lasszót fogok neki venni, hogy akkor már valahogy mégis elkapjon egy kiscsajszit:-))))
Elsijud, örülök, hogy olvashattam a szülésedet!!!:-)) Lívia pedig csodaszép, még egyszer nagyon-nagyon gratulálok!!! Lányok, báj dö vaj, nem gyűjtük valahol össze a zülléstörténeteket?
Hétvégénk tiszta mozgalmas volt, nem is értem, hogy bírom még talpon! Pedig agyilag már lemerültem, számtanpéldát most senki ne küldjön, jó?
)) Szombaton én családom, ma párom családja, vendégséghez kipuceváltam a lakást + főztem nem keveset hajnaltól, közben ma délelőtt még elugrottunk lebonyolítani az etetőszéket, húúúúúú, valami csodásat találtunk, annyira beleszerettünk, hogy lehet röhögni, de folyton állítgatjuk, tologatjuk, nézegetjük,lenne egy kicsit nagyobb, bele is ülnék, milyen jót lehetne tévézni belőle!!!
Volt kb. 25 e pénzünk, hogy valami tényleg jót vegyünk, hát mikor láttam a boltban, mennyibe kerülnek, dobtam egy hátast rögtön!!! A Prima Pappák nagyon tetszettek, 35 e Ftokért, a Brevi Jupitererek 33 e Ftért, szóval bőszen pecáztam a neten hetek óta a használtak között, és kapás is volt szombaton, mörfi szerint pont amikor ezer dolgom volt:-)
Egy Bébé Confort Omegát vettünk, mindössze féléves, garanciája van még augusztusig, se egy karcolat, se egy kopás rajta, gyönyörű!!!! Elöl görgős, hátul tapadókorongós, duplatálcás, pohártartós, levehető, állítható, felfelé-lefelé több fokozatban, előre-hátra szintén, pikkpakk minire csukható,ötpontos biztiöv, levehető a huzata, lábközben műanyag ék, hogy ne tudjon kicsúszni-kimászni alul. 47 e most a Brendonban, nem is néztünk mi ilyen árakban, ezt se ismertem korábban, a hirdető pár meg ideadta kb. féláron!!!!!!!!!!! (kuponért vették 31 e Ft-ért nyáron egyébkétn)
Somi fel is avatta, megcsapkodta a csörgőjével:-)))
Persela, éljen a romántikus lélek!!! Csak suttogva merem elmondani, hogy tegnap bizony megnéztem a dörti denszinget....nagy kedvencem volt hamvas lánykoromban, hehe!:-)))
Puszi!!!!!!!