Finike!
Mi járunk Bencével babaúszásra, de én ha jól emléxem, akkor nálunk 4 hós volt az alsó korhatár. Erre feltétlen kérdezz rá!
Mi mondjuk a kispesti uszodába járunk szombatonként. Bence iszonyúan élvezi, eszméletlen, hogy még olyan picinek is miket meg tudnak csinálni. Búvár-reflex, és társaik.
Azért jó ilyen picinek elkezdeni, hogy még véletlenül sem tud kialakulni a víziszony. De úgy képzeld el, hogy olyannyira nem, hogy nyáron Bence a tengerbe ment be úgy, mint egy kis tank. Nem érdekelte, hogy hideg, v. hogy nem ér le a lába. Csak annyi kellett, hogy ott legyünk, esetleg fogjuk a kezét, és annyira élvezte, hogy csak na. Pedig 1,5 éves volt csak.
Egy szó mint száz, én csak ajánlani tudom a bébiúszást, mondjuk elfogult is vagyok, mert én másfél évtizedet töltöttem az uszodában, szóval lételemem a víz.
Zsókuci!
Helyzetjelentés!!!!!!
Adra, Dóri!
Mindenki otthon? Minden rendben? Dóri ez a fotós dolog nagyon király ötlet, márcsak össze kell hoznod
Szerintem mindenki benne van!
Többiek!
Remélem nálatok is minden rendben, és várjuk már a szerdát Bencével. Pontosan hol van a Lurdyban a játszóház? Emeleten, merre?
Üdv: Eszti