Hát kell nekem egy napra eltûnnöm, és már nincs is oldalon hozzászólásom
. Tegnap este igen késõn ránéztem az oldalra, de annyi téma felmerült, hogy nem volt erõm írni, inkább mára halasztottam. Elõre is bocsi, valszeg hosszú leszek
.
Nálunk egyre zûrösebbek az éjszakák Lili átlag 2-3x, de van, hogy többször is eszik. Egyszerûen nem értem miért van ez, ja és kezdünk apával kipurcanni. Mert ugye mi kb. éjfél mire ágyba tudjuk magunkat tenni, 1-kor Lili ébred enni kér, aztán 3-4 körül, aztán 5-6 körül, 6-kor általában már az ágyunkban hagyom. Másfél hónapos kora óta átalussza az éjszakát, azóta sohasem volt, hogy evett volna éjszaka, de most 3 hete minden borult. Szegény apuci jól meg is betegedett, lázas, köhög, náthás, és pár nap múlva vizsgázik, ezért hajnalokig tanul, nem is értem hogy bírja, és hát reggel olyan korán megy el dolgozni, hogy én még alszom. Nagyon rossz ez az idõszak, alig várom már, hogy jövõ hét legyen és kicsit együtt legyünk. És ha már így belelendültem panaszkodok még egy kicsit, képzeljétek az alattunk lakó (egy fiatal srác lakik egyedül) minden este olyan hangosan hallgatja a zenét, meg a tévéjét, hogy dübörög a padló. Ha lekopácsolunk akkor még hangosabbra veszi. Pedig tudja, hogy kisbaba van fölötte, ja és mindezt este 9-10 körül. Ha lemegy a párom hiába csönget persze kijönni nem mer. A gondnokkal is beszéltünk már, de nem sok sikerrel. Egyszerûen nem tudom mit kellene tenni, de így nem lehet nyugalomban lakni. Szegény picikém tegnap is úgy sírdogált, mert hát mi is jó idegesek voltunk, és aludni sem tudott. Annyira várom már, hogy elköltözzünk innen. Nagyon bízom benne, hogy jövõre sikerül.
Nyuszi,
Örülök, hogy meggyógyultál! Te mikor adod Eminek a gyümiket, zöldségeket? Délelõtt, délután? Szerintem lassan nekünk is bele kell vágnunk ebbe a dologba. Azért kicsit félek tõle és próbálom húzni ameddig csak lehet.
Örülök, hogy Emike jól viselte a szuri, érdekes, hogy nekünk is a mostani sokkal jobb volt mint az elõzõ.
Jók a találkozóról a képek. Édesek a babák
.
Petra,
Szegény Petrácska, reméljük hamar kibújik a foga.
Én még nem adok Lilinek semmit anyatejen kívül. Jan.12-én lesz fél éves, addig már fél lábon is kibírjuk, aztán pedig majd még meglátom. Habár a rendszeres kaki miatt, lehet, hogy egy pár csepp almalét be fogunk vezetni. De ha nem lenne ez a probléma én várnék vele ameddig csak lehet. Ezt a nyállal összefüggõ dolgot még nem hallottam. Sajnos már megint a 4. napnál járunk
.
A profillal kapcsolatban, tudom, hogy csak 1 képet lehet feltenni, úgy gondoltam, hogy ezt lekicsinyítem és a korábbit letörlöd és ezt meg felteszed. 1 perc az egész csere, hamar megvan.
Gumicukor,
Ez a gyümicentrifuga nagyon jó ötlet.
Most, hogy említettétek, lehet, hogy mi is kenguruban fogunk lemenni ma sétálni. Tegnap elég gázos volt ebben a nagy hóban sétálni.
Kataa,
Mi Lilinek vettünk egy nagyon jó meleg kantáros nacit egy hozzá tartozó bélelt kabátkával, nagyon édes. Rugikat, zenélõ játékokat (azok a kedvencei), és az elsõ rágásbiztos
, nagyon szép babáját is megvettük. Aztán vettünk végre egy olyan bigyót, amit az autósülésre lehet felrakni, és akkor autózás közben is el tudja foglalni magát (persze ez is zenél
). Eddig nagyon jól elnézelõdött, de mostanában már kell neki valami foglalatosság.
Szerintem a Baby Gym amire te gondolsz, az jó ötletnek tûnik, Lili is nagyon szereti.
Manó,
Csak egy kis vigasztalást írnék, múltkor olvastam valahol, hogy már napi 100gr tejcsi is megadja a babáknak azt a védettséget, amit az anyatej adhat.
Beszti,
Milyen sokan vagyunk már!
Puszi,
Ilke