Sziasztok!
Anita, örülök, hogy meggyógyultatok!
Korkülönbség: valszeg a kicsiknek annál jobb, minél kisebb, a szülőknek, meg nem.
Legalábbis szerintem. egy 3 éves már egy csomó mindenben önálló tud lenni - enni, öltözködni, - mármint ha akar a drága...
Mert ugye ebben a korban már igencsak próbálgatják a saját akaratukat érvényesíteni, és ha egyszer ő azt mondja, hogy "igenishogy nem tudom levenni a bakancsomategyedül!!!!", akkor nem hatja meg, hogy éppen szoptatok, vagy a pici kakás popóját törlöm, akkor VELE KELL FOGLALKOZNI!
Mamacka, a pizza tuti jól néz ki! Főleg mivel most jöttem meg a fogorvostól és oltári éhes vagyok, és nem ehetek még x óráig!!
nyami. szénhidrát-napod volt? Amúgy én is kacérkodtam már a 90 napos fogyókúra gondolatával, de egyelőre nincs elég kitartásom hozzá. (Bár még meg se próbáltam...
)
Tényleg jó nagy habban fürdik Áron! Nem kóstolja meg? Csillus is imád a zuhanycsővel játszani, és amúgy mindennel, aminek semmi köze a játékokhoz.
Anita, még legtöbbször én is a gyógyszertári fürdetőt használom (van, hogy még a nagyobbnál is, ha száraznak látom a bőrét), vagy Johnsont teszek a fürdővízbe.
Pelenka: nappalra Pamperst használunk, mert szerintem ez a legvékonyabb. Bár néha át is ázik, ezért gyakrabban kell cserélnem. Éjszakára mi is a dm-es Babylove-t használjuk, de az utóbbi pár napban az se bírja ki a terhelést, reggelre egy pici pisi kicsurog az oldalán. Asszem a következő zacsinál nagyobbra kell váltsak, mert mi még a 8, ill. 9kg-ig méretezett midi pelusokat használjuk (Csillu 7,5 kg körül van) Én bugyipelusban még nem gondolkodok, mert horror ára van.
Éjszakai kelés: 1, vagy 2x kelünk, és szopizunk. Ez még nekem belefér. Ha többször kelne, akkor biztos próbálnám másképp visszaaltatni. De tuti ötletem sajnos nincs.
Beni nagyon cuki a bébitaxiban! Látszik, hogy szereti.
Kép: fent kiválasztod a profilod szerkesztését, és avatar feltöltése a számítógépről.
Kinga, de jó neked, hogy nem kel Máté éjjel. Mióta? Én már több, mint 3 éve nem aludtam át éjszakát teljesen...