Köszi a gyógy- és egyéb bűbájokat, most beszéltem meg anyukámmal, hogy holnap délben lelép a munkahelyéről, idejön a bébiket szittelni, én meg meglátogatom a földkerekség legjobb háziorvosát, mert unom, hogy tulajdonképpen tavaly július óta ki-be mászkálok az ilyen megfázós betegségekből - a különbség csak az, hogy eddig nem volt lázam, most meg a Panadol annyit ért el, hogy 38,2-ről lement 38,0-ra
Nagyon szarul vagyok, brühühüüüüü
((((((((((((( Aztán nagyon kíváncsi leszek, hogy a Penicillin érzékenységemmel kaphatok-e bármilyen olyan orvosságot, amivel lehet szoptatni... Annyira kellett ez a vacak, mint púp a hátamra, de nem merek öngyógyítani, mert a végén még beszedek valami szövödményt, aztán itt marad szegény párom két gyerekkel meg egy dögbeteg nővel...
Pelle, összehozzuk azt a talit, úgysem akartam holnap a Deés u. környékére menni, majd elmesélem, miért, nincsenek véletlenek, nekem azt a holnapi Lukács dokis találkát le kell mondanom, nincs mese...
Hiuzka, ne is mondd, itt dühöngök hetek óta, a Márknak még tökjó Aventes tejgyűjtő zsacsiban gyűjtöttem a tejet, olcsóbb volt, mint a pohár (mondjuk az egyszerhasználatos volt, ezt meg ugye lehet többször is, de ha nem olvasztasz, csak gyűjtesz, akkor veheted tonnaszám), most meg megszüntették, csak ez a vacak pohár van, kapják be (kicsit agresszív vagyok, bocsánat, a betegség kihozza belőlem
) Még van pár darabom, ami maradt két évvel ezelőttről, aztán vehetek poharakat, jáájjjjjjj! Próbáltam vadászni a vaterán meg a teszveszen, de tejgyűjtő zacsit nem ad el senki. Viszont a Medelának még van zacsija, biztos lehet kapni mindenféle bababoltban, mi lenne, ha kipróbálnád azt? Vagy márkahű akarsz maradni?:-)
Na megyek vegetálni, tök jó, anyum itt marad fürdetésig, mert szegény párom ma csak 10 körül ér haza - viszont holnap délelőtt itthon lesz, délután meg anyu jön, talán tudok kicsit pihenni meg gyógyulni, mert nem kéne, hogy a tejem lássa kárát a betegségnek!
Pussz!