Helló!!!!
Rita
gratula Kittinek! Nem aprózza el!
Mi még 4 fognál és haskúsznál tartunk. Súlyra nem tudom mennyi, de 77cm így betöltött kilenc hónaposan.
Munka!
Én nyelvtanfolyammal kísérleteztem, de Marci sztornózta. Vagy ezt már írtam????
Így most fotózni tanulok, persze csak autodidakta. Csak hogy jól le tudjam majd fotózni a rucikreálmányaimat! Ha már egyszer annak idején divattervező akartam lenni, na meg állatorvos, patológus, grafikus......
remélem menni fog a meló!
Fogyi! Elismerésem!
Nekem még fenn van jó 3 kiló, bár attól függ honnan nézem. Ha Marci előtthöz viszonyítom, akkor pont annyi, ha Olivér előtt 3 kg, ha bagós versenysúly, akkor jó 8 kg. Így van választék, mikor mennyire vagyok megelégedve!
Cirkusz
Nálunk Apa feladata lesz, én ki nem állhatom valamiért! Emberem az állatkerttel van épp így! Munkamegosztunk! Mi a Kolibri színházba szeretnénk majd elmenni.
Orsi!
Olaj!
Nagyink jó egy hete gyújtotta fel így a konyháját! Füstölt az olaj, így zummek, egy pohár vizet rá! Gondolhatod! Láng felcsap, függöny, rolóhúzó leég, füst, korom bűz, miegymás.
tessenek kérem vigyázni magukra! Nátha mandula nem elég????
Félre tréfa, tényleg vigyázz magadra!
Gyerekek sosem lesznek egyformák.
Kaki.... hat nap tényleg sok. Nem fáj neki?
Olivér is azért szokott rá nyáron a bilire, mert utálta, hogy pisis lett.
kakisztorink meg...
szintén nyáron azzal szórakozott, hogy kiszaladt a bejárati ajtón és befutott a nyitott teraszajtón a nappaliba. A sokadik kör után épp átugrotta a nappali küszöbét amikor pukizott, közölte is ezt nagy örömmel, nevetgélve, hiszen viccesnek tartotta, de valamit megsejthetett, mert visszanézett.... hát a puki kicsit tömörebbre sikerült mint a légnemű anyagoknál szokás...
Úgy meglepődött a szentem, hogy eltartott egy darabig, mire beazonosította, mit is lát! Csak olyan muris volt az arca, ahogy visszanézett....
Vera!
Édes a köntös!
Hát még a lányzó benne!
Gondolom mennyire el vagy fáradva! Nem is irigyellek!
Bölcsi nagyon gáz, akikkel mostanság beszéltem és jár a csemete, mind arról számolnak be, hogy X fős létszámból jó ha négy-öt gyerek van benn. Rémes!
Olivér most a héten elvileg megy, gyakorlatilag még nem biztos. Majd meglátom.
NAyák laoját meg majd kerítek!
Manóci
Afp?
Mocorog rendesen kistesó? Neked is teljesen más ez a pocak, mint gyönyörű nagylányod?
Szánkóztatok? Itt másfél óránál tovább még foltokban sem maradt meg a hó!
Egcsi!
Minden ok?
Új kéró? NEM MEGERÖLTETNI MAGAD!!!!
Timi!
Tündériek vagytok! Aranyos a nagylány haja!
Orsinak igaza van! Két gyerkőc simán felér egy egész éves "tavaszi fáradtsággal"!:)
Kostyika?
Kijöttetek a mandulagyusziból?
Vakili!
Jobban vagy?
Meske!
HÁBORÚ!!!!!?
Jót nevettem! Kicsit talán magamon is!
Marci nem hangosabb, csak sűrűbb! Néha túlságosan is....
Az nem számít napközben mennyit evett, mert nem hiszem, hogy a hasa kelti, csak olyan jó muri, a figyelmét sem tereli el mindenféle fontos esemény, tök jó szundizni anya ölében, miegymás...
Pár napig kísérleteztem, mi van, ha nem megyek... hát, kitartó. Inkább megyek és 10-15perc, mint nem megyek és hallgatom 15perc és még plusz az előbbi... De hogy nálunk erre senki más nem kel fel!
No megyek lefekszem. Emberem elment vasárnap majd egy hétre, így egyedül tartom a frontot. Szombaton kaptam kimenőt, elmentem a városba fotózni, mit mondjak befagyott a sejhajom, de akkor sem adtam meg magam! lelkesen császkáltam a belvárosban. Igaz hazaérve az ajtóból ugrottam a kádba, remélvén egy kis felmelegedést, de természetesen Olivér bejelentkezett, és ami máskor csak rimánkodásra sikerül, pikk-pakk egy szál pimpiben áll ott, hogy ő is fürödjön. Lebeszélhetetlen volt! Így nem lett forró fürdő, csak fürdő.
Nanda? Tandrea? és még aki régen írt????